Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Agricolaleivoksia nyt myynnissä! 9.4.2024

Agricolanleivos.jpg

Herkullisen Agricolaleivoksen täytteenä puolukkarahkatäyte puolukkahillon kera. Leivoksessa kaurakeksipohja ja päällä kuivattuja puolukoita. Myynnissä rajoitetun ajan.

Sunnuntaibrunssi 7.4 1.4.2024

Järjestämme sunnuntaibrunssin 7.4 upouusissa Hugon tiloissamme Klaukkalassa (Klaukkalantie 69, Klaukkala). Kattaukset tunnin välein klo 11-12, klo 12-13 ja klo 13-14. Lisäksi myös klo 14-15 jos kattaukset tulevat täyteen. Jokaiselle tunnille otetaan vain 25 asiakasta. Jos kysyntää on, saatamme lisätä määrää myöhemmissä brunsseissa.
 
Hinta 25,90€ (aikuinen) ja 13,90€ (alle 12v. lapsi)
 
Varaukseen tarvitsemme nimen, puhelinnumeron, henkilömäärän ja tiedon mihin kattaukseen olisi tulossa. Varaukset nopeusjärjestyksessä (kattauksen ollessa varattu, katsotaan seuraava mahdollinen vapaa aika). Varaukset numerosta 020 111 5320 tai myynti@uudenmaanleipa.fi.
 
MENU
▫️Croissantteja & hilloa
▫️Saaristolaisleipää & raputäytettä
▫️Lohipiirasta
▫️Tomaattimozzarellapiirasta
▫️Chipotle-broilerifoccaciaa
▫️Talon uunituoretta leipää & hummusta, pestoa & paprikatahnaa
▫️Caesarsalaattia
▫️Viinirypäleitä, cantaloupemelonia & appelsiineja
▫️Marjarahkaa & smoothieta
▫️Juustoja & viikunahilloa
▫️Kakkulajitelma
▫️Gelatoa
▫️Kahvi & tee

Tänään lounaaksi 18.4.2024

Keitto: Hugon lohikeittoa L, G
Buffet: Jauheliha-perunalaatikkoa L, G

Parsakaali-cheddarmunakasta L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  12,70 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa