Jouluaaton aukioloaika 12.12.2011

Uudenmaan Leipä 7.00 - 12.00
Cafe Hugo 7.00 - 12.00

Joulun herkut 12.12.2011

kapykakku.jpg

Meiltä saat perinteiset joulunajan herkut.

Käpykakut, joulutortut, piparit ja nisset nasset, saaristolaisleivät ja muut vastaleivotut herkut. Halutessasi voit leipoa piparisi ja torttusi itse valmistamistamme pipari- ja torttutaikinoista. Tilaamalla varmistat tuotteiden saatavuuden.

Pitkä katko palvelimella 18.11.2011

16. päivä keskiviikkona noin kello 18.00-19.00 aikoihin sattui palveluntarjoajamme palvelimella erittäin harvinainen sattumusten summa. Palvelimen käyttöjärjestelmän osio oli korruptoitunut levyjärjestelmän virheen vuoksi ja tämä puolestaan johtui rikkoutuneesta levykontrollerista. Korjaustyöt piti tehdä hyvin tarkasti, jotta asiakkaiden tietoja ei menetetä. Palvelimen käyttöjärjestelmä asennettiin uudestaan ja tilit palautettiin varmuuskopioista. Nyt kaikki näyttäisi toimivan jälleen normaalisti.

Katko alkoi siis 16. päivä keskiviikkona noin kello 18.00-19.00 aikoihin ja loppui vasta 24 tuntia myöhemmin 17. päivä torstaina noin kello 19.00 aikoihin. Tänä aikana eivät Uudenmaan Leivän nettisivut näkyneet ollenkaan. Lisäksi sähköposteja ei voitu vastaanottaa eikä lähettää noiden 24 tunnin aikana. Tuona aikana lähetyt sähköpostit jäivät jonoon odottamaan ja saapuivat perille vasta kun palvelin oli saatu takaisin pystyyn.

Pahoittelemme tästä mahdollisesti aiheutunutta haittaa.

Uudet sivut avattu! 15.11.2011

Pitkään työn alla olleet uudet nettisivut on nyt vihdoinkin avattu. Sivuston uusi ulkoasu on selkeä ja helppokäyttöinen ja tyyliä on nykyaikaistettu. Laadukkaiden kuvien avulla tuotteet tulevat nyt paremmin esille.

Etusivulta näet kätevästi mitä on tarjolla päivän lounaaksi. Päivän lounas päivittyy sivustolle automaattisesti aina puolen yön jälkeen, joten voit helposti tarkistaa päivän lounaan suoraan etusivun "Tänään lounaaksi" kohdasta. Etusivulta näet myös ajankohtaiset uutiset ja yrityshistorian.

Tuotesivulla on tärkeimmistä tuotteista uudistetut laadukkaat kuvat ja voit myös katsoa tuotteen kuvaa isompana versiona klikkaamalla pientä tuotekuvaa. Kakkujen, pikkuleipien ja joidenkin makeiden ja suolaisten juhlatuotteiden hinnat ovat näkyvillä nyt myös nettisivustolla.

Kabinetin varauksesta voi nyt jättää yhteydenottopyynnön suoraan nettisivujen kautta. Lomakkeen täyttäminen nettisivujen kautta nopeuttaa asiakkaan varauksen käsittelyä, joten suosittelemme sitä käytettävän ensisijaisena vaihtoehtona.

Yritysasiakkaille löytyy myös oma sivunsa. Sivulta voi jättää tarjous- ja yhteydenottopyynnön sekä ilmoittaa halukkuutensa liittyä meidän tukkuasiakkaaksi.