Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Runebergintorttuja ja kermapullia saatavilla myymälästämme! 17.1.2020

Runebergintorttuja ja kermapullia on jälleen saatavilla myymälästämme! Runebergintortut on kostutettu konjakilla ja punssilla, mutta on saatavilla myös vadelmamehulla kostutettuna ja ilman kostutusta. Runebergintorttuja saa myös gluteenittomana versiona.

Kermapullia löytyy mansikkahillolla ja mantelimassalla. Myös kermapullia saa gluteenittomana.

runebergintortut.jpg

laskiaispulla.jpg

60-vuotisjuhlailotulitus 31.12 klo 21:00 30.12.2019

Uudenmaan leivän juhlailotulitus.jpg

Uudenmaan Leipä juhlii ensi vuonna 60-vuotisjuhlavuotta! Tämän kunniaksi järjestämme Klaukkalassa ison ilotulituksen uutena vuotena 31.12 klo 21:00. Ilotulitus tulee olemaan tiettävästi yksi suurimmista Nurmijärvellä järjestetyistä julkisista ilotulituksista. Toteutamme sen yhteistyössä paljon ilotulitusnäytöksiä järjestäneen Welhonpesän kanssa. Ilotulituksessa käytetään mm. telineistä ammuttavia tähtipommeja, jotka nousevat yli 100 metriin. Ilotulituksen pienimmät padatkin nousevat vähintään 50 metriin.

Ilotulitus ammutaan Suomen Ilotulituksen ampumapaikalta Gunnarintie pellolta. Tarkka paikka kuvassa alla. Hyvät katselupaikat on ainakin Klaukkalan torin, Klaukkalan kirkon ja Isoniitun koulun lähistöllä. Lähistöllä olevat tietkin voivat olla hyviä paikkoja, kuten Myllärintie, Ylitilantie, Gunnarintie, Palomäentie, Ratsutilantie ja Yli-kunnarinmutka. Kannattaa vain varmistaa, että ei seiso aivan kerrostalojen takana. Yleisöä pyydetään olemaan vähintään 100 metrin turvaetäisyyden päässä ampumapaikasta.

Uudenmaan Leivän juhlavuoden aikana on myymälässämme paljon erilaisia tempauksia ja kampanjoita. Näistä lisää myöhemmin. Lisäksi vuosi 2020 tulee olemaan meille yksi suurimmista muutosvuosista. Juhlavuoden aikana avaamme jo tällä hetkellä rakenteilla olevat uudet keittiö- ja delipuolen tilat, jotka mahdollistavat entistäkin laadukkaamman ja monipuolisemman lounas- ja delitarjonnan. Uusien tilojen ansiosta, saamme lisää tilaa myymälän käyttöön ja tämän ansiosta myös myymälämme tulee kokemaan ison remontin vuoden 2020 aikana. Myös ulkoterassit uusitaan.

Juhlavuoden aikana avaamme myös pitkään suunnitteilla olleen verkkokaupan. Tilauksien tekeminen tulee helpottumaan huomattavasti ja verkkokauppaan tulee esille selvästi enemmän tuotteita mitä meidän nykyisillä sivuilla on. Myös tukkupuolelle olisi tarkoitus avata oma myyntisivunsa. Uudistamme myös tuotevalikoimaamme ja tulemme julkaisemaan täysin uusia tuoteryhmiä. Kannattaa pysyä kuulolla!

Muistakaa myös käydä Welhonpesän ilotulitemyynnissä uuden vuoden aikana jos haluatte laadukkaita ilotulitteita uudeksi vuodeksi. Tervetuloa seuraamaan vuoden ilotulitusta Klaukkalassa uutena vuotena 31.12 klo 21:00!

Uudenmaan leivän juhlailotulitus ampumapaikka1.jpg

Tänään lounaaksi 20.1.2020

Keitto: Kasvisminestronekeitto MA
Buffet: Riistakäristystä & puolukkaa L, G

Porkkana-perunaröstejä L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa