Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Mansikkaherkut! 19.6.2017

Mansikkaherkkuja tuoreista mansikoista! Vain kesän ajan myynnissä olevat mansikkatuotteet on nyt saatavilla myymälästämme. Yksi suosituimmista on Mansikkaleivos. Mansikkakermaleivos sopii puolestaan aidon kerman ystävälle. Molemmat tuotteet ovat 2,85€/kpl.

Mansikkawienerit ja Mansikkarahka- piirakat ovat myös erittäin suosittuja näin kesäisin. Kesän ajan on saatavilla myös Mansikkakakkua, jossa ei ole kermaa.

Myös raparperimuropiiraita on nyt saatavilla kesän ajan. Kannattaa maistaa, on nimittäin sen verran herkullisia :D

HUOM! Olemme auki juhannusaattona perjantaina 23.6 klo 8.00-14.00. Lauantaina 24.6 myymälämme on suljettu.

mansikkaherkut.jpg

mansikkakakku.jpg

mansikkakuppileivos.jpg

Olemme selkeyttäneet lounasvalikoimaa ja samalla laskeneet keiton hintaa 5.6.2017

Olemme selkeyttäneet lounasvalikoimaa salaattipöydän ja keiton osalta. Erillinen salaattibuffet on poistettu valikoimasta ja lisukesalaatti ei enää kuulu keiton hintaan. Samalla keiton hintaa on laskettu 7,50 eurosta 6,90 euroon. Jatkossa salaattipöytä kuuluu vain lounasbuffaan, johon ei tullut muutoksia.

Aikaisemmin salaattia voitiin syödä kolmelta eri lautaselta: lounasbuffan lautanen, salaattibuffan syvä lautanen ja keittolounaan pieni lisukesalaatin lautanen. Tästä aiheutui epäselvyyksiä salaattipöydän ja keiton osalta, sillä salaatti syötiin samasta lautasesta kuin keitto vaikka keitto ei salaattibuffaan sisältynyt. Näin selkeytämme lounasta sekä asiakkaillemme että myyjillemme.

Tänään lounaaksi 21.8.2017

Keitto: Kirkas kalakeitto MA, G
Buffet: Pasta Carbonara L

Paputäytetyt tortillat L

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Keitto 6,90 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämminruoka, keitto, salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa