Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Leipäviikko ja syyslounas! 9.9.2019

Vietämme tällä viikolla leipäviikkoa, jolloin joka päivä vaihtuvat leipätarjoukset.

Muistakaa myös syyslounas keskiviikkona 11.9. Tarjolla mm. punajuuriburgeria, valkoviinissä haudutettua porsaan poskea ja uuniomenoita kinuskikastikkeen kera. Tervetuloa!

Leipätarjoukset eri päivinä:

MA: Terveysleipä
TI: Moniviljapatonki ja kaurapatonki
KE: Ruispuolukkasämpylä
KE-LA: Kaura-artesaanileipä
TO: Perinteinen ohut ohraleipä
PE: Hiivaton 100% ruislimppu ja karpalo-artesaanileipä
LA: Markussedän kaurasämpylät

leipäviikko.jpg

Salaattiviikko myymälässämme 3.9.2019

Viikolla 36 vietämme salaattiviikkoa. Alla päivittäin vaihtuvat salaatit:

Maanantai:
Linssi-lehtikaalisalaatti (L, G)
6,95€

Tiistai:
Broileri-pastasalaatti (L)
6,95€

Keskiviikko:
Bataatti-kvinoasalaatti (MA, G)
6,95€

Torstai:
Tex Mex härkissalaatti (L, G)
6,95€

Perjantai:
Lohi-ceasarsalaatti (L)
7,30€

Tänään lounaaksi 16.9.2019

Keitto: Kasvissosekeitto L, G
Buffet: Karjalanpaistia & perunaa MA, G

Fruits de mer pasta (äyriäisiä) L

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa