Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Mustikkaherkut! 19.7.2022

Mustikkaherkkuja tuoreista suomalaisista metsämustikoista nyt saatavilla myymälästämme ????
Kuvassa meidän suosittu mustikkaleivos. Tervetuloa maistamaan ????!
Mustikkatuotteita saatavilla niin kauan kuin mustikkaa metsästä saadaan ????

Mustikkaleivos.jpg

Mansikkaherkut nyt myymälästämme! 16.6.2022

Herkulliset mansikkatuotteet nyt tuoreilla mansikoilla ????! Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme osoitteeseen Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala.

Huom! Olemme avoinna juhannus- aattona pe 24.6 klo 7.30-14. Lauantaina 25.6 myymälämme on suljettu.
Aurinkoista kesää kaikille! ☀

mansikkatuotteet.jpg

Tänään lounaaksi 20.8.2022

Ei lounasta tänään

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  11,30 €
Keitto 8,00 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa