Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Herkut valmistujaisiin! 17.5.2019

Meiltä makeat ja suolaiset herkut koulujen valmistujaisjuhliin! Nyt uutuutena suosittelemme minttu-suklaakakkua tai marjaisaa tuorejuustokakkua.

Meiltä saat myös perinteiset, käsintehdyt ja aidolla kermalla valmistetut kermakakut. Myös erilaisia moussekakkuja löytyy laidasta laitaan. Suklaakakuista suosittelemme meidän suklaakakkua, Elysee-kakkua ja suklaamoussekakkua.

Vegaanisille suosittelemme meidän herkullista suklaista vegaanikakkua. Gluteenittomille maistuvat varmasti meidän gluteenittomat kermakakut ja uutuudet: minttu-suklaakakku ja marjaisa tuorejuustokakku, jotka ovat molemmat myös gluteenittomia. Meiltä saat myös aitoa Ellen Svinhufvud -kakkua, joka on myöskin gluteeniton.

Suolaiselta puolelta suosittelemme meidän voileipäkakkuja, joita saa joko lohi-, kinkku- tai kasvisversiona, myös gluteenittomana. Myös isot suolaiset piiraslevyt ovat olleet todella suosittuja, sillä niitä saa kätevästi valmiiksi leikattuna 45 palaan tai leikkaamattomana.

Meiltä saat myös meidän käsintehdyt pikkuleivät ja erilaisia kahvikakkuja, kuten herkullista porkkanakakkua.

Jätäthän tilauksesi valmistujaisjuhliin viimeistään maanantaihin 27.5 mennessä. Tilaukset voit tehdä numerosta 020 111 5300 (valitse henkilöasiakkaat).
Huom! Myymälämme ja puhelinmyyntimme on suljettu helatorstaina 30.5.

marjaisa_tuorejuustokakku.jpg

minttu-suklaakakku.jpg

mansikkakerma.jpg

kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg

lohikakku.jpg

suklaakakku.jpg

mansikkamousse.jpg

elyseekakku.jpg

ellen svinhufvud -kakku.jpg

gluteeniton mansikkakermakakku.jpg

gluteeniton vadelmakermakakku.jpg

pikkuleivät.jpg

Uutuutena minttu-suklaakakku ja marjaisa tuorejuustokakku äitienpäiväksi! 2.5.2019

Nyt uutuutena raikas minttu-suklaakakku ja marjaisa tuorejuustokakku äitienpäiväksi!
Minttu-suklaakakku on myös gluteeniton, munaton ja laktoositon. Hinta 32€. Marjaisa tuorejuustokakku on munaton ja laktoositon. Hinta 35€. Molemmat on noin 8 henkilölle.

Meiltä saat myös perinteiset kermakakut. Suosituimmat kermakakut ovat mansikka, vadelma ja kinuski. Suosittelemme myös meidän herkullisia voileipäkakkuja. Niitä on saatavilla kinkku-, lohi- ja kasvisversiona.

Voit tehdä tilauksen kakuista soittamalla numeroomme 020 111 5300. Valitse henkilöasiakkaat (1). Jätäthän tilauksesi viimeistään keskiviikkoon (8.5) mennessä.

Minttu-suklaakakku.jpg

Marjaisa_juustokakku.jpg

vadelmakerma.jpg

lohikakku.jpg

suklaakakku.jpg

Tänään lounaaksi 19.5.2019

Ei lounasta tänään

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa