Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Herkulliset laskiaispullat! 22.2.2019

Myymälässämme nyt myynnissä runsain mitoin herkullisia laskiaispullia! Saatavana tuttuun tapaan mansikkahillolla tai mantelimassalla. Mansikkahillopullissa kuvasta poiketen päällä raesokeri, ei mantelilastuja.

Käytämme aina laskiaispullissamme runsaasti aitoa kermaa, ei kasvirasvaa. Pullat ovat laktoosittomia ja laskiaspullia saatavana myös gluteenittomana! Hinta 2,35€/kpl, gluteenittomat 2,50€/kpl.

Laskiaissunnuntai 3.3 (myymälämme on suljettu).
Laskiaistiistai 5.3.

laskiaispullat.jpg

Ystävänpäiväherkut! 8.2.2019

Ystävänpäivää vietetään torstaina 14.2! Koko viikon ajan myynnissä herkullisia ystävänpäiväleivoksia, -munkkeja ja -pullia!

Leivoksessa tuorejuustokermatäyte, jonka sisällä mansikkahilloa. Päällä mansikanmakuinen valkosuklaakihara. Tuote on vähälaktoosinen ja hinta 2,85€/kpl.

Munkkeja löytyy pomadalla ja suklaakuorrutteisena. Pienissä sydämenmuotoisissa pullissa päällä pomada. Pullat on vähälaktoosisia ja hinta 1,30€/kpl. Munkit on laktoosittomia ja hinta 1,95€/kpl.

ystävänpäiväleivos.jpg

ystävänmunkit.jpg

ystävänpullat.jpg

Tänään lounaaksi 22.2.2019

Keitto: Makkarakeitto MA, G
Buffet: Broileria marokkolaisittain MA, G

Seitankebab & valkosipulijogurttia L

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa