Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Mansikkaherkut! 19.6.2024

mansikkatuotteet_pieni.jpg
 
Nyt myymälästämme herkulliset mansikkatuotteet tuoreilla mansikoilla! Tervetuloa tutustumaan tarjontaamme uudistuneeseen myymäläämme osoitteeseen Klaukkalantie 69, Klaukkala.
 
Huom! Olemme avoinna juhannusaattona pe 21.6 klo 8-14. Lauantaina 22.6 myymälämme on suljettu.
 
Aurinkoista kesää kaikille!

Kakut ja muut herkut kesän tärkeisiin juhliin! 17.5.2024

Kakut ja muut herkut valmistujaisiin ja muihin kesän tärkeisiin juhliin! Teethän tilauksen valmistujaisiin viimeistään perjantaina 24.5. Tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus. Tilaukset numerosta 020 111 5300 (mpm/pvm).

KERMAKAKUT
Perinteinen kermakakku on aina varma valinta kesän juhliin. Saatavilla 5-25hlö koossa.
Makuvaihtoehdot: mansikka, vadelma, kinuski, kinuski-karpalo, kuningatar, suklaarouhe ja valkosuklaarouhe.
Kakut ovat laktoosittomia, pois lukien kinuski, joka on vähälaktoosinen. Hinnat 29-87€. Kermakakkuja saatavilla myös gluteenittomana jolloin hinta +3€ - 6€
vadelmakerma.jpg
Kermakakut

SUKLAAKAKUT
Suklaakakuista suosittelemme Elysee-kakkua, suklaakakkua, sacherkakkua tai suklaamoussekakkua.
Elysee-kakkua saatavilla 8hlö (42€) ja 15hlö (58€) koossa. Kakku on vähälaktoosinen.
Suklaakakkua ja Sacherkakkua saatavilla 5, 10 ja 15hlö koossa. Suklaakakku on laktoositon ja Sacherkakku maidoton. Hinnat 32-74€.
sacherkakku.jpg
Suklaakakut

MOUSSEKAKUT
Moussekakkuja saatavilla usealla eri makuvaihtoehdolla 8hlö ja 15hlö koossa. Kaikki moussekakkumme ovat laktoosittomia ja hinnat 37-49€.
Makuvaihtoehdot: mansikka, suklaa, vadelma, sitruuna, päärynä ja persikka-passion.
Persikka-Passionmousse.jpg
Moussekakut

SUOLAISET LEVYPIIRAAT
Suolaiselle puolelle voimme suositella meidän valmiiksi leikattuja levypiiraita ja voileipäkakkuja. Levypiiraiden kokonaiskoko 54x34cm ja saatavilla leikattuna 32 tai 45 palaan, tai leikkaamattomana. Makuvaihtoehdot: savulohi, kinkku, kinkku-ananas-aura, feta-parsa, tomaatti-mozzarella-pesto. Kaikki levypiiraat ovat laktoosittomia. Leikkaamattomien hinnat 77-86€ ja leikattujen 87-96€.kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg
Suolaiset levypiiraat

VOILEIPÄKAKUT
Voileipäkakkuja saatavilla 5, 10 ja 20hlö koossa. Makuvaihtoehdot: lohikakku, kinkkukakku ja kasviskakku (vege). Voileipäkakut ovat laktoosittomia. Hinnat 34-97€.
lohikakku.jpg
Voileipäkakut

MAKEAT HERKKULEVYPIIRAAT
Levypiiraita saatavilla myös makeana versiona. Levyn koko 54x34cm ja saatavilla leikattuna 32 tai 45 palaan, tai leikkaamattomana. Makuvaihtoehdot: kuningatar, mustikka, raparperi-mansikka, omena-vanilja, mustikka-vanilja. Leikkaamattomien hinnat 72€ ja leikattujen 79€.
 
SUOSITTELEMME MYÖS
Kakkupuolelta voimme suositella Vadelma-Oreotuorejuustokakkua. Vadelma-Oreotuorejuustokakku on saatavilla 8hlö koossa ja hinta 46€. Kakku on laktoositon.
Gluteenittomaksi kakuksi suosittelemme Hugon suklaamarenkikakkua, joka on noin 6 hengelle ja hinta 24€. Kakku on myös laktoositon. Meiltä saat myös aidot Ellen Svinhufvud -kakut, jotka ovat Hugon suklaamarenkikakun tapaan gluteenittomia.
Vadelma-Oreotuorejuustokakku
vadelmakakku oreokeksisydämellä.jpg
Hugon suklaamarenkikakku
Hugon suklaamarenkikakku.jpg
 
PIKKULEIVÄT
Meiltä saat myös käsintehdyt pikkuleivät. Kysy lisää myynnistämme.
pikkuleivät.jpg
Pikkuleivät

TERVETULOA!
Oikein paljon tervetuloa uudistettuun myymäläämme Klaukkalaan tekemään herkulliset ostokset valmistujaisiin ja muihin kesän tärkeisiin juhliin! Osoitteemme on Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala.

Myymälämme on auki arkisin klo 7-19 ja lauantaisin klo 8-16. Sunnuntaina olemme suljettu.

HUGO_myymala-kahvila.jpg

Tänään lounaaksi 24.7.2024

Keitto: Täyteläistä tomaattikeittoa L, G
Buffet: Kanatortillapeltiä L

Uunikalaa voikastikkeessa VL, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  12,70 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa