Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Herkut ystävälle! 9.2.2021

Ystävänpäivä osuu tänä vuonna sunnuntaille, joka sattuu olemaan myös laskiaissunnuntai. Täten olemme poikkeuksellisesti auki sunnuntaina 14.2 klo 10-14. Lämpimästi tervetuloa!

Ystävänpäiväksi meillä on suloisia pieniä ystävänpullia ja sydämenmuotoisia ystävänmunkkeja. Lisäksi myynnissä meidän perinteinen ystävänleivos ja pieni ystävänkakku noin 4 henkilölle. Ystävänkakku on myös gluteeniton ja sisällä herkullista suklaa-mansikkamoussea!

Laskiaispullia on puolestaan saatavilla sekä mansikkahillolla että meidän omalla mantelimassalla. Molempia saatavana myös gluteenittomana. Hae mukaan kotiin tai herkuttele paikan päällä kahvin kera.

Ystävänkakku.jpg
ystävänpäiväleivos.jpg
ystävänpullat.jpg
ystävänmunkit.jpg

Laskiaispullat ja Runebergintortut nyt myymälästämme! 28.1.2021

Laskiaispullia eli kermapullia on jälleen saatavilla myymälästämme. Kermapullia on saatavilla sekä hillolla että perinteisellä mantelimassalla reilun kerman kera. Runebergintorttuja on saatavilla rommilla ja punssilla kostutettuna tai ilman kostutusta. Saatavilla myös vadelmamehulla kostutettuna.

Runeberginpäivää vietetään perjantaina 5.2. Laskiaissunnuntaita vietetään tänä vuonna 14.2 ja laskiaistiistaita 16.2. Olemme poikkeuksellisesti auki laskiaissunnuntaina 14.2 klo 10:00-14:00. Tervetuloa!

Runebergintortut+laskiaispullat.jpg

Tänään lounaaksi 3.3.2021

Keitto: Kasvisborssikeitto MA, G
Buffet: Hugon lihamureke & pekonikastiketta L, G

Kukkakaalicurry MA, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa