Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Green Friday! 25.11.2020

Tänä vuonna Black Fridayn sijaan tuomme koko viikon esille meidän ympäristöratkaisuja. Tässä niistä muutamia:

- Katollamme on 110 aurinkopaneelia
- Kierrätämme kaiken. Emme tuota yhtään sekajätettä
- Olemme lisänneet WWF-ilmastoystävällisiä ruokia lounaalla
- Hyödynnämme ylijääneet pullat pulla- korpuiksi ja leivät krutongeiksi

Perjantaina tarjouksessa mm. perunaleivos 2,30€ (2,65€), ohrapiirakka 0,75€ (0,95€), ohraleipä 2,40€ (3€) ja vihis 1,70€ (2,10€). Tervetuloa!

Viskileivos ja Emojileivos! 17.11.2020

Tämän viikon torstaina 19.11 juhlitaan miestenpäivää ja perjantaina 20.11 lapsen oikeuksien päivää.

Miestenpäiväksi meillä on herkullinen ja todella tykätty viskileivos 3,30€, aidosta viskistä tietysti. Sekä viime vuosilta tuttuun tapaan tulinen kanalihis 2,10€ sekä sydänleipä 3,00€.

Lapsen oikeuksien päiväksi lapsille on tarjolla emojileivosta 3,30€, sydänmunkkia 1,90€ sekä grandi ja sydänmunkki -tarjous 2,20€.
Lisäksi lapsille on tarjolla perjantaina ilmaisia ilmapalloja meidän uudella logolla. Ilmapalloja rajoitettu erä, mutta toivotaan että mahdollisimman moni saa sellaisen halutessaan.

Toivotamme erittäin lämpimästi tervetuloa

Viskileivos.jpg

Emojileivos.jpg

Tänään lounaaksi 29.11.2020

Ei lounasta tänään

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa