Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Kakut ja muut herkut valmistujaisiin! 17.5.2018

Kakut ja muut herkut valmistujaisjuhliin saat kauttamme soittamalla numeroon 020 111 5300. Tilaus noudetaan myymälästämme Klaukkalasta sovittuna ajankohtana. Tilaukset tiistaihin 29.5 mennessä.

Kakuista suosituin on perinteinen mansikkakermakakku. Valikoimassamme myös värikkäät moussekakut moneen makuun. Suklaan ystäville suosittelemme suklaakakkua, suklaamoussekakkua tai herkullista Elysee-kakkua.

Suolaisista herkuista suosittelemme lohi-, kinkku- tai kasviskakkuja. Myös suositut valmiiksi leikatut (45kpl 6x7cm palaa) levypiiraat ovat kätevä valinta valmiiseen pöytään. Levypiiraiden vaihtoehdot ovat: kinkku, kinkku-ananas-aura, feta-parsa ja savulohi. Meiltä saat myös pienet liha-, kinkku-, tonnikala-, lohi- ja munapasteijat alkupaloiksi.

Tropical-tuorejuusto(mango-ananas-appelsiini).jpg

mansikkakerma.jpg

suklaakakku.jpg

mansikkamousse.jpg

Päärynämousse.jpg

elyseekakku.jpg

tuorejuustokakku.jpg

lohikakku.jpg

kinkkukakku.jpg

kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg

herkkulevypiirakka.jpg

Äitienpäiväkakut kätevästi meiltä! 2.5.2018

Herkulliset kakut äitienpäiväksi saat kätevästi meidän kautta soittamalla numeroon 020 111 5300. Kakku tai kakut on noudettavissa haluamasi päivän aikana myymälästämme. Kaikki kakkumme tehdään laadukkaista raaka-aineista käsityönä.

Perinteisistä kermakakuista suosituimmat on mansikka-, vadelma- ja kinuskikermakakut. Moussekakuista suosittelemme mansikka-, päärynä- tai suklaamoussekakkuja. Mansikkamoussea saa myös gluteenittomana.

Uutuutena on tänä vuonna tuorejuustokakku tropical-täytteellä. Kakkua saa myös gluteenittomana.

Äitienpäiväkakkuja tilattavissa vapaasti maanantaille 7.5 asti. Tämän jälkeen erikoisempia kakkuja ei välttämättä suuren kysynnän vuoksi voida enää luvata.

Meiltä saat myös herkulliset voileipäkakut. Vaihtoehtona lohi-, kinkku- tai kasviskakku.

Tervetuloa myymäläämme kakkuostoksille!

Tuorejuustokakku tropical-täytteellä.jpg

mansikkakerma.jpg

mansikkamousse.jpg

Päärynämousse.jpg

kinuskikerma.jpg

suklaamoussekakku.jpg

lohikakku.jpg

Tänään lounaaksi 20.5.2018

Ei lounasta tänään

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Keitto 6,90 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämminruoka, keitto, salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa