Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Pistaasileivos ja suklaa-kinuskiunelma Naistenpäiväksi! 3.3.2023

Keskiviikkona 8.3 vietettävän Naistenpäivän kunniaksi myymäläämme tulee myyntiin kaksi erikoisleivosta. Leivokset tulevat myyntiin tiistaina 7.3. Lämpimästi tervetuloa!

Pistaasileivoksessa samettisen pehmeää pistaasimoussea, jonka keskellä pistaasi-suklaatäytettä. Päällä pistaasikrokantteja. Leivos on laktoositon. Hinta 3,60€.

Suklaa-kinuskiunelma on puolestaan suklaan ystävälle. Leivoksen pohjalla konjakilla kostutettu suklaapohja ja täytteenä pehmeää suklaatäytettä suolaisella vivahteella. Keskellä kinuskisydän. Leivos on vähälaktoosinen. Hinta 3,60€.

Pistaasileivos.jpg

suklaa-kinuskiunelma.jpg

Herkut Ystävänpäiväksi! 9.2.2023

Ilahduta ystävää herkullisella leivonnaisella! Taitavat kondiittorimme ja leipurimme ovat loihtineet erilaisia herkkuja ystävänpäiväksi ????. Suosituimpia ovat sydänmunkit ja ystävänpullat, ja konditoriapuolelta ystävänleivos ja -kakku. Ystävänpäivää vietetään tiistaina 14.2 ja tuotteet tulevat myyntiin myymäläämme maanantaina 13.2. Lämpimästi tervetuloa!
 
sydänmunkki.jpg

Ystävänkakku.jpg

ystävänpäiväleivos.jpg

Ystävänpullat.jpg

Tänään lounaaksi 23.3.2023

Keitto: Hugon lohikeittoa L, G
Buffet: Pesto-salamipastaa L

Linssikoftat & jogurttia L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  12,70 €
Keitto 9,00 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa