Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

100% Ruislimppu nyt saatavilla! 21.3.2019

Nyt uutuutena 100% ruislimppu, joka sisältää vain kotimaista täysjyväruisjauhoa, vettä ja suolaa! Ei sisällä lisäaineita, hiivaton ja juureen leivottu. Tervetuloa maistamaan!

ruislimppu100%.jpg

Rubiinileivos Naistenpäiväksi! 5.3.2019

Perjantaina 8.3 vietettävän Naistenpäivän kunniaksi olemme kehittäneet häikäisevän uutuuden: Rubiinileivoksen!

Leivoksen sisällä kermaisaa mansikkamoussea mansikkahillon kera. Pohjalla tumma leivospohja. Tuote on laktoositon ja hinta 2,90€.

Lisäksi Naistenpäivänä myymälässämme uutuutena minttusuklaakakkuja. Tervetuloa!

Rubiinileivos.jpg

Tänään lounaaksi 23.3.2019

Ei lounasta tänään

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa