Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Avaamme uudistuneen kabinetin maanantaina 29.6! 26.6.2020

Avaamme uudistuneen kabinettitilamme maanantaina 29.6! Avajaisten kunniaksi tarjolla ilmaiset kahvit tai teet asiakkaillemme.
Remontti venähti vähän alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta hyvää kannattaa odottaa. Kabinetti on remontoitu meidän uutta brändi-ilmettä mukaillen ja vähän vastaavalla tyylillä tulemme remontoimaan myymälämme syksyllä. Myymälän remontti aloitetaan sen jälkeen kun meidän iso keittiölaajennus on valmistunut. Näistä lisätietoa myöhemmin.

Olemme käyttäneet aitoja luonnon materiaaleja. Esimerkiksi harmaat seinät on työstetty aidolla italiaisella mineraalilaastilla ja HUGO-logo 100% messinkilaastilla. Osa tuoleista on aidolla nahkapinnalla ja niiden istumismukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Vinyylilattia on puolestaan 100% PVC-vapaa.

Olemme panostaneet erityisesti viihtyvyyteen. Tilassa on nyt myöskin lounge-tyyppisiä paikkoja, joita ei aikaisemmin ollut. Kabinettiin on asennettu 48 akustiikkapaneelia ja lattian pinta on suunniteltu erityisesti vaimentamaan ääntä. Näin tilan akustiikka on parantunut huomattavasti.

Olemme myös samaan aikaan remontoineet meidän molemmat terassimme ja isompi lasitettu terassi onkin saatu jo avattua. Vain valaisimet ja pistorasiat on sieltä vielä asentamatta. Etupuolen terassin remontti alkaa olla loppusuoralla ja se valmistunee heinäkuun alkuun mennessä.

Tervetuloa!

kabinetti.jpg

Kabinetin ja terassien remontti 7.6.2020

Kabinettitilamme remontin valmistuminen myöhästyy viikolla eteenpäin. Aikaisemmin ilmoitimme, että uudistunut kabinettitila avataan maanantaina 8.6, mutta koska remontti on vielä vähän kesken ja kaikki kalusteet eivät ole vielä saapuneet, olemme siirtäneet kabinetin avajaisia maanantaille 15.6. Ilmoitamme asiasta lisää vähän ennen avajaisia.

Molemmat terassimme remontoidaan myöskin nyt kesäkuun aikana ja isomman terassin työt ovat jo siinä mallissa, että yritämme saada sen avattua myöskin maanantaina 15.6. Terassin avaaminen voi myöhästyä siinä tapauksessa, jos kaikki kalusteet eivät ole vielä saapuneet. Mutta pidetään peukut pystyssä. Ilmoitamme tästäkin lisää kun olemme varmoja siitä, että terassi voidaan avata.

Tänään lounaaksi 13.8.2020

Keitto: Hugon lohikeitto L, G
Buffet: Jauhelihaperunalaatikko L, G

Viher-gnocchipannu L

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa