Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Ilahduta ystävää leivoksella tai pullalla! 10.2.2025

Ystävänpäiväleivos-1.jpg
 
Ilahduta ystävää herkullisella leivonnaisella! Taitavat kondiittorimme ja leipurimme ovat loihtineet erilaisia herkkuja ystävänpäiväksi.

Nyt uutuutena uusi Ystävänpäiväleivos, jossa suklaatuorejuustotäytettä pehmeällä kinuskisydämellä ja vadelmilla. Myös Ystävänpulla on tämän vuoden uutuus. Pullassa päällä herkullinen valkosuklaa-mansikkacookie.

Suositussa sydänmunkissa puolestaan mansikanmakuinen kuorrute ja sisällä toffeetäyte. Ihastuttava 4hlö Ystävänkakku sisältää mansikka-suklaamoussea suklaadigestivepohjalla.
Ystävänleivos ja -kakku ovat myös gluteenittomia.
 
Ystävänpäivää vietetään perjantaina 14.2, jolloin kahvilassamme Otto Taipale esittää livemusiikkia klo 17-18. Ystävänpäivätuotteet tulevat myyntiin myymäläämme keskiviikkona 12.2 ja ovat myynnissä lauantaihin 15.2 saakka. Lämpimästi tervetuloa uudistuneeseen myymälä-kahvilaamme!
 
sydänmunkki.jpg
 
Ystävänpäiväpulla-4.jpg
 
Ystävänkakku.jpg

Herkulliset aidot Runebergintortut ja laskiaispullat nyt myynnissä! 15.1.2025

Käsintehdyt, aidot runebergintortut punssilla ja konjakilla kostutettuna. Saatavilla myös vadelmamehulla kostutettuna ja ilman kostutusta.

Meiltä myös aidot laskiaispullat. Meillä laskiaispullat tehdään myyntipäivänä, jotta tuote on mahdollisimman tuore. Käytämme aina aitoa kermaa, emme kasvirasvaa. Laskiaispullia on saatavilla mansikkahillolla, lakkahillolla ja meidän omalla mantelimassalla. Saatavilla myös gluteenittomana. Tervetuloa maistamaan!

runebergintortut_pysty_2025.jpg

laskiainen_pysty_2025.jpg

Tänään lounaaksi 18.2.2025

Keitto: Pinaattikeittoa L, G
Buffet: Marokkolaista jauhelihapataa MA, G

Foccaciatomaattia L

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  13,70 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa