Ajankohtaista
Päivän lounas
Yritys
Herkut kesän tärkeisiin juhliin! 23.5.2023
Kakkupuolelta suosittelemme meidän uutuuskakkua: Vadelma-Oreotuorejuustokakkua.
Vadelma-Oreotuorejuustokakku on saatavilla 8hlö koossa ja hinta 46€. Kakku on laktoositon.
Gluteenittomaksi kakuksi suosittelemme Hugon suklaamarenkikakkua, joka on noin 6 hengelle ja hinta 24€. Kakku on myös laktoositon.


Myös perinteinen kermakakku on aina varma valinta kesän juhliin. Saatavilla 5-25hlö koossa.
Makuvaihtoehdot: mansikka, vadelma, kinuski, kinuski-karpalo, kuningatar, suklaarouhe ja valkosuklaarouhe.
Kakut ovat laktoosittomia, pois lukien kinuski, joka on vähälaktoosinen. Hinnat 29-87€. Kermakakkuja saatavilla myös gluteenittomana jolloin hinta +3€ - 6€

Kermakakut
SUKLAAKAKUT
Suklaakakuista suosittelemme Elysee-kakkua, suklaakakkua, sacherkakkua ja edellä mainittua Hugon suklaamarenkikakkua.
Elysee-kakkua saatavilla 8hlö (39€) ja 15hlö (49€) koossa. Kakku on vähälaktoosinen.
Suklaakakkua ja Sacherkakkua saatavilla 5, 10 ja 15hlö koossa. Suklaakakku on laktoositon ja Sacherkakku maidoton. Hinnat 29-68€.

Suklaakakut
MOUSSEKAKUT

Moussekakut
SUOLAISET LEVYPIIRAAT
Suolaiselle puolelle voimme suositella meidän valmiiksi leikattuja levypiiraita ja voileipäkakkuja. Levypiiraiden kokonaiskoko 54x34cm ja saatavilla leikattuna 32 tai 45 palaan, tai leikkaamattomana. Makuvaihtoehdot: savulohi, kinkku, kinkku-ananas-aura, feta-parsa, tomaatti-mozzarella-pesto. Kaikki levypiiraat ovat laktoosittomia. Leikkaamattomien hinnat 72-86€ ja leikattujen 82-96€.

Suolaiset levypiiraat
VOILEIPÄKAKUT
Voileipäkakkuja saatavilla 5, 10 ja 20hlö koossa. Makuvaihtoehdot: lohikakku, kinkkukakku ja kasviskakku (vege). Voileipäkakut ovat laktoosittomia. Hinnat 34-97€.

Voileipäkakut
MAKEAT HERKKULEVYPIIRAAT
Levypiiraita saatavilla myös makeana versiona. Levyn koko 54x34cm ja saatavilla leikattuna 32 tai 45 palaan, tai leikkaamattomana. Makuvaihtoehdot: kuningatar, mustikka, raparperi-mansikka, omena-vanilja, mustikka-vanilja. Leikkaamattomien hinnat 72€ ja leikattujen 79€.

Makeat levypiiraat
PIKKULEIVÄT
Meiltä saat myös käsintehdyt pikkuleivät. Kysy lisää myynnistämme.

Pikkuleivät
TERVETULOA!
Oikein paljon tervetuloa myymäläämme Klaukkalaan tekemään herkulliset ostokset valmistujaisiin ja muihin kesän tärkeisiin juhliin! Osoitteemme on Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala.
Myymälämme on auki arkisin klo 7.30-17.30 ja lauantaisin klo 8-15. Sunnuntaina olemme suljettu.
Huom! Avaamme lauantaina 3.6 jo klo 7.
Herkulliset äitienpäiväkakut! 5.5.2023


Vadelmakakku oreokeksisydämellä

Hugon suklaamarenkikakku
Mansikkakermakakku
5hlö voileipäkakku
Mansikkamoussekakku
Tänään lounaaksi 2.6.2023
Keitto: Chili-bataattikeittoa MA, G
Buffet: Jauhelihaburritoja L
Kasvispyörykät & riisiä MA, G
Salaattipöytä
Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30
Lounasbuffet 12,70 €
Keitto 9,00 €
Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.
Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.
Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.
Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren
Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.
Leipomon myymälä 1960-luvulla
Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa