Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Syyslounas 29.9 20.9.2021

Meidän perinteinen syyslounas tarjoillaan tänä vuonna keskiviikkona 29.9 ????. Lounasta saatavilla noutopöydästä tai take-awayna klo 10:30-14:30. Hinta 10,50€.

Syyslounaan menu:
• Omena-ohrarisottoa & punajuurihummusta (MA)
• Hugon jauhelimureketta sienijuustotäytteellä & artisokka-perunapyreetä (L, G)
• Lapin muorin riistakeittoa (L, G)
• Omena-puolukkahyvettä (L, G)
• Salaattipöydässä herkkuja kauden kasviksista sekä erilaisia kaloja

Lämpimästi tervetuloa! ????

syyslounas.JPG

Mansikkaherkut! 22.6.2021

Monenlaista mansikkaherkkua nyt myymälästämme ????! Suosituimpia mansikkatuotteitamme ovat mansikkaleivokset, mansikkawienerit ja mansikkarahkapiirakat. Tänä vuonna myös kuvassakin näkyvä mansikkakermaleivos tekee paluun vuoden tauon jälkeen ????. Suosittelemme myös viime kesänä lanseerattua tuulihattumansikkaleivosta ????

Myös suosittuja raparperimuropiiraita ja raparperivene-leivoksia on myynnissä niin kauan kuin raparperikausi jatkuu ????

Suomalaisia mansikoita odottelemme vielä. Nyt on ainakin lämpö kohdallaan, mutta vettä pitäisi myöskin tulla, jotta saadaan hyvä mansikkasato. Ilmoitamme heti kun saamme suomalaista mansikkaa ????
Huom! Juhannuksena olemme auki perjantaina 25.6 klo 7.30-14.00. Lauantaina 26.6 myymälämme on suljettu.

mansikkaherkut.jpg

mansikkakakku.jpg

mansikkakuppileivos.jpg

Tänään lounaaksi 22.9.2021

Keitto: Myskikurpitsakeitto L, G
Buffet: Spaghetti bolognese L

Punajuuri-aurajuustokiusaus L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa