Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Laskiaispullia nyt myymälästämme! 18.2.2020

Laskiaispullasesonki on nyt kuumimmillaan, sillä tällä viikolla vietetään laskiaissunnuntaita 23.2 ja laskiaistiistaita ensi viikolla 25.2.

Meiltä löydät tuttuun tapaan runsaalla, 100% aidolla kermalla täytetyt laskiaispullat! Mantelimassankin teemme täysin itse. Pulla tulee tottakai myös omasta leipomosta. Laskiaispullia saatavilla myös gluteenittomana.

laskiaispullat.jpg

Yllätä ystävä leivoksella! 11.2.2020

Yllätä ystävä herkullisella leivoksella, pullalla tai munkilla! Isompaan hemmotteluun suosittelemme pientä ystävänkakkua, josta riittää noin neljälle. Uutuutena tänä vuonna on rubysuklaalla päällystetyt sydänmunkit!

Tilauksen voit tehdä numerosta 020 111 5300 (valitse henkilöasiakkaat). Numero on maksuton.

ystävänpäiväleivos.jpg

Ystävänkakku.jpg

ystävänmunkit.jpg

ystävänpullat.jpg

Tänään lounaaksi 23.2.2020

Ei lounasta tänään

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa