Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Juhlista itsenäisyyspäivää Hugon herkullisilla tuotteilla! 29.11.2024

Tervetuloa tekemään herkulliset ostokset Suomen itsenäisyyspäivän kunniaksi. Lounaalla itsenäisyyspäivän lounas torstaina 5.12. klo 10:30-14:30. Vastaanotamme tilauksia numerosta 020 111 5300 maanantaihin 2.12. asti, tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus. Olemme avoinna arkisin klo 7-19. Myymälämme on suljettu perjantaina 6.12.
 
???????? Itsenäisyyspäivän tuotteet: ????????
Itsenäisyyspäiväleivos 3,60€
Mustaherukka-tuorejuustokakku (8hlö) 46€
Saaristolaisvoileipäkakku (5hlö) 38€
Saaristolaisleipä 4,10€
Suomi aleksanteri 3,30€
Itsenäisyyspäivämunkki 2,80€
Pieni riista-karpalopiiras 1,90€
 
???????? Rauhallista itsenäisyyspäivää! ????????
 
itsenäisyyspäiväleivos.jpg
 
Saaristolaisvoileipäkakku.jpg
 
Hugo-itsenäisyyspäivänlounas_2024.jpg

Viskileivosta ja taikamunkkeja! 18.11.2024

Juhlistamme miestenpäivää nyt tiistaina 19.11 ja Lasten oikeuksien päivää keskiviikkona 20.11.
 
Myymälässämme myynnissä viskileivoksia ja tulisia kanalihiksiä miehiseen makuun. Lapsille löytyy mm. pastellinvärisiä taikamunkkeja ja voimme ehdottomasti suositella myös meidän herkullista tuoretta gelato-jäätelöä.
 
Viskileivos.jpg
 
Taikamunkki.jpg

Tänään lounaaksi 3.12.2024

Keitto: Bataatti-porkkanakeittoa MA, G
Buffet: Hugon hampurilainen L

Uuniperunaa pinaatti-fetatäytteellä L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  13,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa