Ajankohtaista
Päivän lounas
Yritys
Joululounas 2023 8.12.2023
Vuoden 2023 joululounas tarjoillaan keskiviikkona 13.12 ja torstaina 14.12 klo 10:30-14:30. Hinta 16,70€. Tervetuloa!
MENU:
Waldorfin salaattia (L, G)
Vihersalaattia (L, G)
Pähkinäistä kvinoa salaattia (L, G)
Punajuuri-vuohenjuustosalaattia (L, G)
Omenaista rosollia (MA, G)
Sienisalaattia (L, G)
Savulohimoussea (L, G)
Matjes-silliä, mustaherukka-silliä & sinappiwhisky-silliä
Perunalaatikkoa (L)
Porkkanalaatikkoa (L, G)
Lanttulaatikkoa (L, G)
Joulukinkkua (L, G)
Talon leipää ja levitettä
Kahvia/teetä
Hugon glögiä
Piparkakkugelatoa & glögigelatoa
Itsenäisyyspäivän herkut myymälästämme! 4.12.2023







Tänään lounaaksi 11.12.2023
Keitto: Bouillabaissekeittoa MA, G
Buffet: Kebabia & riisiä L, G
Sienipastaa L
Salaattipöytä
Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30
Lounasbuffet 12,70 €
Keitto 9,00 €
Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.
Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.
Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.
Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren
Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.
Leipomon myymälä 1960-luvulla
Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa