Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Mustikkaherkut nyt myymälästämme! 24.7.2019

Myymälästämme nyt herkulliset mustikkatuotteet! Käytämme kesän ajan suomalaisia metsämustikoita niin kauan kuin niitä metsässä riittää.

Kuvassa mustikkaleivos, mustikkarahkapiirakka, mustikkapiirakka, mustikkawiener ja mustikkamuropiiras. Näiden hinnat 1,85-3,30€. Kaikki mustikkatuotteet ovat laktoosittomia.

Oikein aurinkoista kesän jatkoa ja tervetuloa piipahtamaan myymälässämme!

mustikkatuotteet.jpg

Mansikkaherkut suomalaisilla mansikoilla! 18.6.2019

Myymälästämme nyt saatavilla mansikkatuotteita suomalaisilla tuoreilla mansikoilla! Haemme itse mansikat suoraan mansikkatilalta täältä Nurmijärveltä ja mansikat laitetaan tuoreena tuotteisiimme. Käytämme suomalaista mansikkaa niin kauan kuin sitä riittää.

Kuvassa vasemmalla puolella herkulliset leivokset: mansikkaleivos ja mansikkakermaleivos. Molempien hinta on 3,00€ ja ovat laktoosittomia. Oikealla mansikkawiener ja mansikkarahkapiirakka. Hinnat 2,85€ ja 2,75€. Molemmat ovat laktoosittomia.

Gluteenittomille suosittelemme meidän mansikkakuppileivosta, jossa luonnollisesti kesän ajan tuoreet suomalaiset mansikat päällä. Hinta 3,10€.

Muista myös herkullinen mansikkakakku! Hyvä vaihtoehto jos ei halua kermaa kakkuun. Myynnissä vain kesän ajan ja hinnat alkaen 27€.

mansikkatuotteet.jpg

mansikkakakku.jpg

mansikkakuppileivos.jpg

Tänään lounaaksi 20.8.2019

Keitto: Hernekeitto & pannari MA, G
Buffet: Teriyaki-broileria MA, G

Kasviksilla täytetty munakasrulla L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa