Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Kivileivosta nyt myymälästämme! 8.10.2024

Suosittua kivileivosta nyt myynnissä myymälässämme! Täytteenä nyt uusi sitruuna-crunchtäyte. Leivos on kehitetty Aleksis Kiven päivän kunniaksi, jota vietetään torstaina 10.10. Kivileivoksen hinta 3,80€

kivileivos.jpg

Vietämme puustipäivää! 3.10.2024

Vietämme korvapuustipäivää nyt perjantaina 4.10! Myymälässämme paljon uutuuspuusteja myös tarjoushintaan ????. Erikoistuotteet ja tarjoukset vain puustikampanjan ajan. Tervetuloa!
 
Tarjoukset ja uutuudet:
Kahvi/tee/kaakao & puustipäivän puusti 3,90€ (ovh 4,60€)
Hugon puusti 2,40€
Hugon puusti kuorrutettuna 2,60€
Suklaapuusti 2,40€ (ovh 2,60€)
Kierrepuusti (vegaaninen) 2,40€ (ovh 2,60€)
Jauheliha-cheddarpuusti 2,60€
Koskenlaskijapuusti 2,60€
Korvapuusti-juustokakkupala 3,50€
Korvapuusti-juustokakku 6hlö 12,90€
Korvapuustiboston 7,20€
Glut. korvapuusti 3kpl 7,80€
 
korvapuusti-juustokakku.jpg

hugon puusti kuorrutuksella.jpg

hugon puusti kuorrutuksella2.jpg

suklaapuusti.jpg

vegaaninen kierrepuusti.jpg

Tänään lounaaksi 22.10.2024

Keitto: Meksikolaista papukeittoa MA, G
Buffet: Hugon nyhtöpossuhampurilainen L

Uuniperunaa pinaatti-fetatäytteellä L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  13,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa