Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Pääsiäistuotteet 7.4.2017

Tänä pääsiäisenä meiltä löytyy tuotteita joka lähtöön, raikkaan keväisissä väreissä. Uutuutena on pirteän vihreä pääsiäisleivos, jonka sisällä on sitruunamoussea ja keskellä marenkisydän, pohjalla on ripaus päärynä-omenahilloa.

Lisäksi löytyy pääsiäispashaa, appelsiinimuffinsseja, pääsiäisherkkua, pääsiäismunkkeja ja -pullia, munakakkua, sitruuna- ja päärynämoussekakkua, sitruuna-tuorejuustokakkua ja paljon muuta. Tervetuloa myymäläämme!

PS. Myymälämme on suljettu pitkäperjantaina 14.4 ja maanantaina 17.4. Myymälämme on poikkeavasti auki vaalisunnuntaina 9.4 klo 10.00 - 16.00.

Pääsiäisleivos.jpg

Appelsiinimuffinssi.jpg

Pasha.JPG

Pääsiäisherkku.jpg

Pääsiäismunkki.jpg

Sitruuna-tuorejuustokakku.jpg

Päärynämousse.jpg

sitruunamoussekakku.jpg

Munakakku.jpg

Haemme uutta myymälänhoitajaa Klaukkalan leipomo-myymäläämme 13.3.2017

Etsimme Klaukkalan leipomo-myymäläämme kokenutta myymälänhoitajaa.

Elintarvikeala lainsäädäntöineen tulee olla tuttu, sekä työskentely lähiesimiehenä luontevaa, rohkaisevaa ja esimerkillistä.

Työ vaatii osaamista ja kokemusta kassatyöskentelystä, asiakaspalvelusta, leipomo- ja konditoria-alan tuotteista, erikoiskahveista ja kahvilatoiminnasta, tilausten tekemisestä ja tiimin lähiesimiehenä toimimisesta.

Työhön kuuluu työskentely myymälässä kaikissa vuoroissa (ma-la), tilausten tekeminen, sairas- ja kiiretuuraajien hankkiminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen, tiimin kannustava ja ohjaava esimiestyö, myymälän yleisilmeestä huolehtiminen, tuotteiden laadusta ja esillepanosta huolehtiminen, hävikin seuranta ja kampanjoiden suunnittelu yhdessä esimiesten kanssa.

Mikäli olet etsimämme kokenut, tunnollinen ja työtä pelkäämätön työnhakija, niin laitathan hakemuksesi osoitteeseen rekry[at]uudenmaanleipa.fi.

Tänään lounaaksi 25.4.2017

Keitto: Hernekeitto & pannari MA, G
Buffet: Palapaisti, perunoita L, G

Pinaatti-parmesanrisotto L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Salaattibuffet 8,50 €
Keittolounas 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämminruoka, keitto, salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Salaattibuffaan sisältyy salaattibuffet, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittolounaaseen sisältyy päivän keitto, lisukesalaatti, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa