Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Kakut ja muut herkut kesän tärkeisiin juhliin! 17.5.2024

Kakut ja muut herkut valmistujaisiin ja muihin kesän tärkeisiin juhliin! Teethän tilauksen valmistujaisiin viimeistään perjantaina 24.5. Tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus. Tilaukset numerosta 020 111 5300 (mpm/pvm).

KERMAKAKUT
Perinteinen kermakakku on aina varma valinta kesän juhliin. Saatavilla 5-25hlö koossa.
Makuvaihtoehdot: mansikka, vadelma, kinuski, kinuski-karpalo, kuningatar, suklaarouhe ja valkosuklaarouhe.
Kakut ovat laktoosittomia, pois lukien kinuski, joka on vähälaktoosinen. Hinnat 29-87€. Kermakakkuja saatavilla myös gluteenittomana jolloin hinta +3€ - 6€
vadelmakerma.jpg
Kermakakut

SUKLAAKAKUT
Suklaakakuista suosittelemme Elysee-kakkua, suklaakakkua, sacherkakkua tai suklaamoussekakkua.
Elysee-kakkua saatavilla 8hlö (42€) ja 15hlö (58€) koossa. Kakku on vähälaktoosinen.
Suklaakakkua ja Sacherkakkua saatavilla 5, 10 ja 15hlö koossa. Suklaakakku on laktoositon ja Sacherkakku maidoton. Hinnat 32-74€.
sacherkakku.jpg
Suklaakakut

MOUSSEKAKUT
Moussekakkuja saatavilla usealla eri makuvaihtoehdolla 8hlö ja 15hlö koossa. Kaikki moussekakkumme ovat laktoosittomia ja hinnat 37-49€.
Makuvaihtoehdot: mansikka, suklaa, vadelma, sitruuna, päärynä ja persikka-passion.
Persikka-Passionmousse.jpg
Moussekakut

SUOLAISET LEVYPIIRAAT
Suolaiselle puolelle voimme suositella meidän valmiiksi leikattuja levypiiraita ja voileipäkakkuja. Levypiiraiden kokonaiskoko 54x34cm ja saatavilla leikattuna 32 tai 45 palaan, tai leikkaamattomana. Makuvaihtoehdot: savulohi, kinkku, kinkku-ananas-aura, feta-parsa, tomaatti-mozzarella-pesto. Kaikki levypiiraat ovat laktoosittomia. Leikkaamattomien hinnat 77-86€ ja leikattujen 87-96€.kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg
Suolaiset levypiiraat

VOILEIPÄKAKUT
Voileipäkakkuja saatavilla 5, 10 ja 20hlö koossa. Makuvaihtoehdot: lohikakku, kinkkukakku ja kasviskakku (vege). Voileipäkakut ovat laktoosittomia. Hinnat 34-97€.
lohikakku.jpg
Voileipäkakut

MAKEAT HERKKULEVYPIIRAAT
Levypiiraita saatavilla myös makeana versiona. Levyn koko 54x34cm ja saatavilla leikattuna 32 tai 45 palaan, tai leikkaamattomana. Makuvaihtoehdot: kuningatar, mustikka, raparperi-mansikka, omena-vanilja, mustikka-vanilja. Leikkaamattomien hinnat 72€ ja leikattujen 79€.
 
SUOSITTELEMME MYÖS
Kakkupuolelta voimme suositella Vadelma-Oreotuorejuustokakkua. Vadelma-Oreotuorejuustokakku on saatavilla 8hlö koossa ja hinta 46€. Kakku on laktoositon.
Gluteenittomaksi kakuksi suosittelemme Hugon suklaamarenkikakkua, joka on noin 6 hengelle ja hinta 24€. Kakku on myös laktoositon. Meiltä saat myös aidot Ellen Svinhufvud -kakut, jotka ovat Hugon suklaamarenkikakun tapaan gluteenittomia.
Vadelma-Oreotuorejuustokakku
vadelmakakku oreokeksisydämellä.jpg
Hugon suklaamarenkikakku
Hugon suklaamarenkikakku.jpg
 
PIKKULEIVÄT
Meiltä saat myös käsintehdyt pikkuleivät. Kysy lisää myynnistämme.
pikkuleivät.jpg
Pikkuleivät

TERVETULOA!
Oikein paljon tervetuloa uudistettuun myymäläämme Klaukkalaan tekemään herkulliset ostokset valmistujaisiin ja muihin kesän tärkeisiin juhliin! Osoitteemme on Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala.

Myymälämme on auki arkisin klo 7-19 ja lauantaisin klo 8-16. Sunnuntaina olemme suljettu.

HUGO_myymala-kahvila.jpg

Kakut äitienpäiväksi! 6.5.2024

Meiltä äitienpäiväkakut ja muut herkut äitienpäiväksi! Teemme kaikki kakut aidoista raaka-aineista käsityönä alusta loppuun asti omassa leipomo-konditoriassamme ????.
Voit tehdä tilauksen numerosta 020 111 5300 (mpm/pvm). Tilaukset tiistaihin 7.5 mennessä, tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus.

Vadelmakakku oreokeksisydämellä
vadelmakakku oreokeksisydämellä.jpg
Yllä vadelmakakku oreokeksisydämellä ????. Kakussa vadelmatuorejuustotäytettä suklaakakkupohjalla. Keskellä pehmeää oreokeksimoussea. Kakku on 8 hengelle ja laktoositon. Hinta 46€.

Hugon suklaamarenkikakku
Hugon suklaamarenkikakku.jpg
Kannattaa maistaa myös suosittua Hugon suklaamarenkikakkua, joka koostuu rapeasta mantelimarengista ja pehmeästä suklaa- tryffelikreemistä. Kakku on kuorrutettu aidolla tummalla suklaalastulla. Gluteenittomana ja laktoosittomana kakku sopii lähes kaikille. Kakku on noin 6 hengelle ja hinta 24€.

Mansikkakermakakku
mansikkakerma.jpg
Meiltä saat myös perinteiset aitoon kermaan tehdyt kermakakut. Kermakakkujen koot 5h-25h. Hinnat alkaen 29€. Kermakakkumme ovat laktoosittomia, paitsi kinuskikermakakku, joka on vähälaktoosinen. Kermakakut tilauksesta myös gluteenittomalla pohjalla.

5hlö voileipäkakku
voileipäkakku-5h.jpg
Meidän suosittuja voileipäkakkuja on saatavilla kolmella eri makuvaihtoehdolla: kinkku, lohi ja vege (kasvis). Nykyään saatavilla myös 5 hengen koossa, mutta myös perinteisen 10h tai 20h kokoisena. Hinnat alkaen 34€.

Mansikkamoussekakku
mansikkamoussekakku.jpg
Teemme myös moussekakkuja monilla eri makuvaihtoehdoilla: suklaa, mansikka, vadelma, päärynä, sitruuna ja persikka-passion. Koot 8h (37€) ja 15h (49€). Moussekakkumme ovat laktoosittomia.

Tänään lounaaksi 27.5.2024

Keitto: Linssi-kasviskeittoa MA, G
Buffet: Kinkkukiusausta L, G

Yrttikalaleikettä L

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  12,70 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa