Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Mustikkaherkut! 24.7.2018

Kaikki mustikkatuotteemme ovat tuoreista suomalaisista metsämustikoista! Suosituin tuotteemme on herkullinen mustikkaleivos, jonka hinta on 3,10€/kpl. Muut mustikkatuotteemme ovat mustikkapiirakat, -rahkapiirakat, -muropiiraat ja -wienerit. Hinnat 1,85-2,70€/kpl välillä. Kaikki mustikkatuotteet ovat laktoosittomia ja myynnissä vain kesän ajan.

mustikkaleivos.jpg

mustikkatuotteet.jpg

Herkut mansikalla! 20.6.2018

Meidän suositut mansikkatuotteet on nyt saatavilla myymälästämme. Saatavilla mm. mansikkaleivosta, mansikkakermaleivosta ja isompaan herkutteluun mansikkakakkua. Myös suositut mansikkawienerit ja mansikkarahkapiirakat kannattaa ehdottomasti koemaistaa.

Mansikkatuotteet myynnissä vain kesän ajan. Hinnat 2,60-2,85€ välillä. Mansikkakakku alkaen 27€. Kaikissa mansikkatuotteissamme käytetään kesän ajan kotimaista mansikkaa täältä Nurmijärveltä. Tervetuloa myymäläämme ostoksille!

Huom! Olemme juhannusaattona 22.6 auki klo 8.00-14.00. Lauantaina 23.6 olemme suljettu.

mansikkatuotteet.jpg

mansikkakakku.jpg

Tänään lounaaksi 21.8.2018

Keitto: Bataattikeitto L, G
Buffet: Sitruunabroileri & kasvisriisi L, G

Valkoviinissä haud. kalaa VL

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Keitto 6,90 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa