Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Mansikkaherkut! 22.6.2021

Monenlaista mansikkaherkkua nyt myymälästämme ????! Suosituimpia mansikkatuotteitamme ovat mansikkaleivokset, mansikkawienerit ja mansikkarahkapiirakat. Tänä vuonna myös kuvassakin näkyvä mansikkakermaleivos tekee paluun vuoden tauon jälkeen ????. Suosittelemme myös viime kesänä lanseerattua tuulihattumansikkaleivosta ????

Myös suosittuja raparperimuropiiraita ja raparperivene-leivoksia on myynnissä niin kauan kuin raparperikausi jatkuu ????

Suomalaisia mansikoita odottelemme vielä. Nyt on ainakin lämpö kohdallaan, mutta vettä pitäisi myöskin tulla, jotta saadaan hyvä mansikkasato. Ilmoitamme heti kun saamme suomalaista mansikkaa ????
Huom! Juhannuksena olemme auki perjantaina 25.6 klo 7.30-14.00. Lauantaina 26.6 myymälämme on suljettu.

mansikkaherkut.jpg

mansikkakakku.jpg

mansikkakuppileivos.jpg

Herkut koulujen päättäjäisiin! 19.5.2021

Makeita ja suolaisia herkkuja koulujen päättäjäisjuhliin ????! Herkkuja tilattavissa perjantaille 28.5 asti, tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus. Tilausten nouto myymälästämme Klaukkalasta (Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala). Tilaukset sesonkinumerostamme
020 111 5303 (mpm/pvm) arkisin klo 9-15 tai numerosta 020 111 5300 (mpm/pvm).

KERMAKAKUT
Perinteiset aidolla kermalla tehdyt kermakakut 5-25 henkilölle. Kermakakkumme ovat laktoosittomia, poislukien kinuskikermakakku, joka on vähälaktoosinen. Saatavilla myös gluteenittomalla pohjalla. Hinnat 24-76€.
Makuvaihtoehdot: mansikka, vadelma, kinuski, kinuski-karpalo, kuningatar, puolukka, suklaarouhe ja valkosuklaarouhe.
vadelmakerma.jpg
Kermakakut

SUKLAAKAKUT
Suklaakakuista suosittelemme uutuuttamme: suklaaunelmakakkua, joka on 10hlö kakku ja hinta 40€. Muita suklaakakkujamme ovat: suklaakakku, sacherkakku, Elysee-kakku, minttumariannekakku, vadelma-valkosuklaatuorejuustokakku, suklaarouhekakku ja valkosuklaarouhekakku. Kakut ovat laktoosittomia, poislukien Elysee ja minttumarianne, jotka ovat vähälaktoosisia. Hinnat 24-74€.
Suklaaunelmakakku.jpg
Suklaakakut

MOUSSEKAKUT
Moussekakkuja saatavilla usealla eri makuvaihtoehdolla 8hlö ja 15hlö koossa. Kaikki moussekakkumme ovat laktoosittomia ja hinnat 32-43€.
Makuvaihtoehdot: mansikka, suklaa, vadelma, sitruuna, päärynä ja persikka-passion.
Persikka-Passionmousse.jpg
Moussekakut

ELLEN SVINHUFVUD KAKUT
Meiltä saat myös aidot Ellen Svinhufvud -kakut. Kakut ovat gluteenittomia ja vähälaktoosisia. Koot 6, 12, 18 ja 24hlö. Hinnat 19-76€.
ellen svinhufvud -kakku.jpg
Ellen Svinhufvud kakut

VOILEIPÄKAKUT
Voileipäkakkuja saatavilla 10hlö ja 20hlö koossa. Makuvaihtoehdot ovat lohikakku, kinkkukakku ja kasviskakku. Voileipäkakut ovat laktoosittomia. Hinnat 52-89€.
lohikakku.jpg
Voileipäkakut

SUOLAISET LEVYPIIRAKAT
Meidän isoista levypiiraista saat kätevästi suolaiset tarjottavat isommalle määrälle. Levyjä saatavilla leikkaamattomana ja valmiiksi leikattuna 32 tai 45 palaan. Levyn koko on 54x34cm. Leikattuna 32 palaan on yhden palan koko noin 6,5x8,5cm ja leikattuna 45 palaan on yhden palan koko noin 6x6,5cm. Levypiiraiden hinnat 66-79€. Valmiiksi leikatut levyt 76-89€. Levyt ovat laktoosittomia.
Makuvaihtoehdot ovat: savulohi, kinkku-ananas-aura, feta-parsa, metsäsieni, kinkku.
kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg
Suolaiset levypiirakat

MAKEAT HERKKULEVYPIIRAKAT
Suolaisten levypiiraiden tapaan nämä ovat kooltaan 54x34cm. Saatavilla leikkaamattomana tai valmiiksi leikattuna 32 tai 45 palaan. Palakoot samat kuin suolaisessa levypiiraassa. Herkkulevypiiraiden hinnat 64€ ja valmiiksi leikatut 69€. Herkkulevyt ovat laktoosittomia.
Makuvaihtoehdot ovat: kuningatar, mustikka, raparperi-mansikka, omena-vanilja, mustikka-vanilja.
kuningatarherkkulevypiirakka.jpg
Makeat levypiirakat

MUITA HERKKUJA
Muita sopiva herkkuja valmistujaisiin on esimerkiksi meidän käsintehdyt pikkuleivät, porkkanakakut ja leivospuolelta uutuus: valkosuklaa-kirsikkaleivos ????
pikkuleivät.jpg
Muita herkkuja

Oikein paljon tervetuloa myymäläämme Klaukkalaan tekemään herkulliset ostokset koulujen päättäjäisiin! Myymälämme on auki arkisin klo 7:30-17:30 ja lauantaina klo 8:00-15:00. Sunnuntaina olemme suljettu.
Huom! avaamme lauantaina 5.6 jo klo 7:00.

Tänään lounaaksi 3.8.2021

Keitto: Makkarakeitto MA, G
Buffet: Savulohipasta L

Tomaatti-mozzarellapizzaa VL

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa