Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Herkut koulujen päättäjäisiin! 19.5.2021

Makeita ja suolaisia herkkuja koulujen päättäjäisjuhliin ????! Herkkuja tilattavissa perjantaille 28.5 asti, tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus. Tilausten nouto myymälästämme Klaukkalasta (Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala). Tilaukset sesonkinumerostamme
020 111 5303 (mpm/pvm) arkisin klo 9-15 tai numerosta 020 111 5300 (mpm/pvm).

KERMAKAKUT
Perinteiset aidolla kermalla tehdyt kermakakut 5-25 henkilölle. Kermakakkumme ovat laktoosittomia, poislukien kinuskikermakakku, joka on vähälaktoosinen. Saatavilla myös gluteenittomalla pohjalla. Hinnat 24-76€.
Makuvaihtoehdot: mansikka, vadelma, kinuski, kinuski-karpalo, kuningatar, puolukka, suklaarouhe ja valkosuklaarouhe.
vadelmakerma.jpg
Kermakakut

SUKLAAKAKUT
Suklaakakuista suosittelemme uutuuttamme: suklaaunelmakakkua, joka on 10hlö kakku ja hinta 40€. Muita suklaakakkujamme ovat: suklaakakku, sacherkakku, Elysee-kakku, minttumariannekakku, vadelma-valkosuklaatuorejuustokakku, suklaarouhekakku ja valkosuklaarouhekakku. Kakut ovat laktoosittomia, poislukien Elysee ja minttumarianne, jotka ovat vähälaktoosisia. Hinnat 24-74€.
Suklaaunelmakakku.jpg
Suklaakakut

MOUSSEKAKUT
Moussekakkuja saatavilla usealla eri makuvaihtoehdolla 8hlö ja 15hlö koossa. Kaikki moussekakkumme ovat laktoosittomia ja hinnat 32-43€.
Makuvaihtoehdot: mansikka, suklaa, vadelma, sitruuna, päärynä ja persikka-passion.
Persikka-Passionmousse.jpg
Moussekakut

ELLEN SVINHUFVUD KAKUT
Meiltä saat myös aidot Ellen Svinhufvud -kakut. Kakut ovat gluteenittomia ja vähälaktoosisia. Koot 6, 12, 18 ja 24hlö. Hinnat 19-76€.
ellen svinhufvud -kakku.jpg
Ellen Svinhufvud kakut

VOILEIPÄKAKUT
Voileipäkakkuja saatavilla 10hlö ja 20hlö koossa. Makuvaihtoehdot ovat lohikakku, kinkkukakku ja kasviskakku. Voileipäkakut ovat laktoosittomia. Hinnat 52-89€.
lohikakku.jpg
Voileipäkakut

SUOLAISET LEVYPIIRAKAT
Meidän isoista levypiiraista saat kätevästi suolaiset tarjottavat isommalle määrälle. Levyjä saatavilla leikkaamattomana ja valmiiksi leikattuna 32 tai 45 palaan. Levyn koko on 54x34cm. Leikattuna 32 palaan on yhden palan koko noin 7x8,5cm ja leikattuna 45 palaan on yhden palan koko noin 6x7cm. Levypiiraiden hinnat 66-79€. Valmiiksi leikatut levyt 76-89€. Levyt ovat laktoosittomia.
Makuvaihtoehdot ovat: savulohi, kinkku-ananas-aura, feta-parsa, metsäsieni, kinkku.
kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg
Suolaiset levypiirakat

MAKEAT HERKKULEVYPIIRAKAT
Suolaisten levypiiraiden tapaan nämä ovat kooltaan 54x34cm. Saatavilla leikkaamattomana tai valmiiksi leikattuna 32 tai 45 palaan. Palakoot samat kuin suolaisessa levypiiraassa. Herkkulevypiiraiden hinnat 64€ ja valmiiksi leikatut 69€. Herkkulevyt ovat laktoosittomia.
Makuvaihtoehdot ovat: kuningatar, mustikka, raparperi-mansikka, omena-vanilja, mustikka-vanilja.
kuningatarherkkulevypiirakka.jpg
Makeat levypiirakat

MUITA HERKKUJA
Muita sopiva herkkuja valmistujaisiin on esimerkiksi meidän käsintehdyt pikkuleivät, porkkanakakut ja leivospuolelta uutuus: valkosuklaa-kirsikkaleivos ????
pikkuleivät.jpg
Muita herkkuja

Oikein paljon tervetuloa myymäläämme Klaukkalaan tekemään herkulliset ostokset koulujen päättäjäisiin! Myymälämme on auki arkisin klo 7:30-17:30 ja lauantaina klo 8:00-15:00. Sunnuntaina olemme suljettu.
Huom! avaamme lauantaina 5.6 jo klo 7:00.

Kakut äitienpäiväksi! 2.5.2021

Äitienpäiväkakut ja muut herkut äitienpäiväksi voit tilata sesonkinumerostamme 020 111 5303 (maksuton, vain mpm/pvm) arkisin klo 9-15 välillä, tai päänumerostamme 020 111 5300. Tilaukset keskiviikkoon 5.5 mennessä, tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus.

Tänä vuonna uutuutena on suklaaunelmakakku, marenkisuklaarulla ja valkosuklaa-kirsikkaleivos.

Suklaaunelmakakun sisällä pehmeää suklaamoussea ja suklaakakkupohjaa kahdessa kerroksessa. Päällä pehmeä suklaakuorrutus. Kakku on laktoositon ja noin 10 hengelle. hinta 40€.

Marenkisuklaarullan täytteenä suklaakreemi, johon on sekoitettu marenkia. Kääritty tummaan kääretorttupohjaan. Marenkisuklaarulla on laktoositon ja noin 4-5 hengelle. Hinta 16€.

Valkosuklaa-kirsikkaleivos sisältää valkosuklaamoussea kirsikkatäytteen kera. Jos kirsikasta tykkää, niin kannattaa ehdottomasti kokeilla. Leivos on vähälaktoosinen ja hinta 3,30€.

Meiltä saat myös perinteiset aitoon kermaan tehdyt kermakakut ja moussekakkuja monilla eri makuvaihtoehdoilla.

Suklaaunelmakakku.jpg
Marenkisuklaarulla.jpg
Valkosuklaa-kirsikkaleivos.jpg

Tänään lounaaksi 21.6.2021

Keitto: Kukkakaali-juustokeitto L, G
Buffet: Paneroitu porsaanleike & yrttiperunat L

Metsäsienirisotto L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa