Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Pääsiäisen monet herkut! 15.4.2019

Myymälässämme nyt monia herkullisia tuotteita pääsiäiseen! Suosittelemme meidän tipuleivosta, jossa on sitruuna-rahkatäyte, jonka sisällä appelsiini-omenahilloa. Tuote on vähälaktoosinen ja hinta 3,10€. Isompaan herkutteluun suosittelemme sitruunamoussekakkua 8 henkilölle.

Myymälässamme useita tuotteita pääsiäiskoristelulla, joten kannattaa ehdottomasti poiketa paikan päällä. Tervetuloa!

Huom! Myymälämme on suljettu pitkäperjantaina 19.4 ja toisena pääsiäispäivänä maanantaina 22.4.

Tipuleivos.jpg

Pääsiäispasha.jpg

sitruunamoussekakku.jpg

Street Food -lounas ja Agricolanleivos! 4.4.2019

Perjantaina 5.4 Street Food -lounas ja tiistaina 9.4 juhlitaan Mikael Agricolan päivää! Tarjolla tuolloin rajoitetun ajan Agricolanleivosta, jossa puolukkarahkatäyte puolukkahillon kera. Pohjalla kaurakeksipohja. Leivoksen hinta 2,90€

Perjantain Street Food -lounas:
Pho keitto (MA,G)
Bao sämpylöitä ja karamellisoitua possua (MA)
Tonnikala-kasvis leipänen (flat bread) (L)
Runsas salaattipöytä

Agricolanleivos.jpg

Tänään lounaaksi 19.4.2019

Keitto: Kanacurrykeitto L, G
Buffet: Jauhelihalasagnea L

Uunijuureksia & aurajuustoa L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa