Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Upea Rubiinileivos naistenpäiväksi 8.3! 4.3.2021

Peilikiiltävän rubiinileivoksen sisällä mansikkamoussea mansikkahillon kera. Leivos on laktoositon.

Naistenpäivänä maanantaina 8.3 myynnissä myös herkullinen suklaa-kinuskiunelma! Leivoksessa on täyteläinen suklaamousse kinuskin ja browniepohjan kera. Päällä karkeita suolahippuja, suklaalastuja ja toffeekuutioita.

Olemme normaalisti auki koronarajoituksien ajan. Asiakaspaikat ovat pois käytöstä, mutta lounasta ja kahvia saa edelleen take-awayna. Tervetuloa!

rubiinileivos.jpg

suklaa-kinuskiunelma.jpg

Herkut ystävälle! 9.2.2021

Ystävänpäivä osuu tänä vuonna sunnuntaille, joka sattuu olemaan myös laskiaissunnuntai. Täten olemme poikkeuksellisesti auki sunnuntaina 14.2 klo 10-14. Lämpimästi tervetuloa!

Ystävänpäiväksi meillä on suloisia pieniä ystävänpullia ja sydämenmuotoisia ystävänmunkkeja. Lisäksi myynnissä meidän perinteinen ystävänleivos ja pieni ystävänkakku noin 4 henkilölle. Ystävänkakku on myös gluteeniton ja sisällä herkullista suklaa-mansikkamoussea!

Laskiaispullia on puolestaan saatavilla sekä mansikkahillolla että meidän omalla mantelimassalla. Molempia saatavana myös gluteenittomana. Hae mukaan kotiin tai herkuttele paikan päällä kahvin kera.

Ystävänkakku.jpg
ystävänpäiväleivos.jpg
ystävänpullat.jpg
ystävänmunkit.jpg

Tänään lounaaksi 8.3.2021

Kevyempi ruoka (7,60€): Kana-ceasarsalaatti L
Pääruoka (10,50€): Pasta carbonara L

Vegebowl (7,60€)

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Katso muuttuneet lounastiedot tästä

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 € (ei keittoa 8.3 - 28.3 välisenä aikana, poislukien lohikeitto)

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa