Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Agricolanleivos Agricolan päiväksi! 5.4.2018

Juhlista Mikael Agricolan päivää maanantaina 9.4 herkullisella Agricolanleivoksella!

Leivoksessa puolukkarahkatäyte puolukkahillon kera. Päällä kuivattuja puolukoita ja pohjalla kaurakeksipohja. Leivos on laktoositon ja hinta 2,75€ /kpl. Myynnissä rajoitetun ajan.

Agricolanleivos.jpg

Ihastuttavat pääsiäisherkut! 22.3.2018

Pääsiäisen pyhien herkutteluhetkiin nyt uutuutena Tipuleivos, jossa on sitruuna-rahkatäyte appelsiini-omenahillosydämen kera. Tuote on vähälaktoosinen ja hinta 3,10€/kpl.

Muita pääsiäisen tuotteita on Pasha, ihastuttava Pääsiäisbebe ja sitruunamoussekakku pääsiäiskoristelulla.

Huom! Myymälämme on suljettu pitkäperjantaina 30.3 ja toisena pääsiäispäivänä maanantaina 2.4.

Tipuleivos.jpg

Pääsiäispasha.jpg

Pääsiäisbebe.jpg

Sitruunamousse.jpg

Tänään lounaaksi 21.4.2018

Ei lounasta tänään

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Keitto 6,90 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämminruoka, keitto, salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa