Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Kivileivoksia jälleen saatavilla! 7.10.2019

Viime vuonna supersuosion saaneita kivileivoksia on jälleen saatavilla myymälästämme! Aleksis Kiven päivää juhlitaan torstaina 10.10, joten viimeistään silloin kannattaa käydä leivosostoksilla.

Kivileivoksen täytteenä lakritsimoussea, jonka sisällä mansikkahillosydän. Päällä upea "lakritsiglitteri". Tehty taitavien kondiittorien käsityönä.

Kivileivos.jpg

Lounaalla perinneviikko viikolla 41 3.10.2019

Vietämme lounaalla perinneviikkoa 7.-11.10 eli viikolla 41. Lounaslista alla. Tervetuloa!

perinneruokaviikko_2019.jpg

Tänään lounaaksi 21.10.2019

Keitto: Lihakeitto MA, G
Buffet: Parmesaanikanaa & pestoa L, G

Kasviscurrya & riisiä MA, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,50 €
Keitto 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa