Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Kivileivos on jälleen täällä! 5.10.2018

Viime vuonna supersuosion saanut Kivileivos on jälleen täällä! Juhlista Aleksis Kiven päivää keskiviikkona 10.10.

Kivileivoksen täytteenä on lakritsimousse, jonka sisällä mansikkahilloa. Päällä lakritsiglitteri.

Myynnissä rajoitetun ajan. Tervetuloa!

Kivileivos.jpg

Korvapuustipäivä torstaina 4.10 1.10.2018

Vietämme kansallista korvapuustipäivää torstaina 4.10. Tämän kunniaksi olemme kehittäneet useita erilaisia puusteja, joita myydään vain torstaina 4.10.

Myynnissä suklaapuusteja, lakritsipuusteja, mansikkapuusteja, jogurttipuusteja, Hugon puusteja ja koskenlaskija-puusteja.

Tervetuloa myymäläämme ostoksille ja oikein hyvää alkanutta syksyä!

korvapuusteja.jpg

Tänään lounaaksi 17.10.2018

Keitto: Jauhelihakeitto L, G
Buffet: Broileri-avokadopastaa L

Kasvismunakasta L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Keitto 6,90 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa