Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Vietämme leipäviikkoa 10-15.9 7.9.2018

Joka päivä vaihtuvat tarjoukset!

leipäviikko.jpg

Ma
Kaurapatonki
Pieni ruislimppu
Spelttisämpylä

Ti
Monivilja-artesaani
Moniviljapatonki
Terveyssämpylä

Ke
Ruispatonki
Ohrarievä
Kaurasämpylä
Ruispuolukkasämpylä

To
Spelttileipä
Ohut ohraleipä
Grahamsämpylä

Pe
Saaristolaisleipä
Ruispuolukkasämpylä
Maalaisciapatta
Pyöreä kauraleipä

La
Nurmijärvileipä
Terveysleipä
Ranskalainen maalaisleipä

Mustikkaherkut! 24.7.2018

Kaikki mustikkatuotteemme ovat tuoreista suomalaisista metsämustikoista! Suosituin tuotteemme on herkullinen mustikkaleivos, jonka hinta on 3,10€/kpl. Muut mustikkatuotteemme ovat mustikkapiirakat, -rahkapiirakat, -muropiiraat ja -wienerit. Hinnat 1,85-2,70€/kpl välillä. Kaikki mustikkatuotteet ovat laktoosittomia ja myynnissä vain kesän ajan.

mustikkaleivos.jpg

mustikkatuotteet.jpg

Tänään lounaaksi 20.9.2018

Keitto: Hugon lohikeitto L, G
Buffet: Paellaa chorizosta & broilerista MA, G

Porkkanaletut VL

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Keitto 6,90 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa