Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Kakut ja muut herkut kesän tärkeisiin juhliin! 23.5.2022

Kakut ja muut herkut valmistujaisiin ja muihin kesän tärkeisiin juhliin! Teethän tilauksen valmistujaisiin viimeistään maanantaina 30.5. Tilaukset numerosta 020 111 5300 (mpm/pvm).

SUOSITTELEMME
Kakkupuolelta suosittelemme meidän uutuuskakkuja: Valkosuklaa-vadelmatuorejuustokakkua ja Hugon suklaamarenkikakkua.
Valkosuklaa-vadelmatuorejuustokakku saatavilla 8 ja 15hlö koossa. Kakku on laktoositon ja saatavilla myös gluteenittomana. Hinnat 8hlö (39€) ja 15hlö (49€).
Hugon suklaamarenkikakku on noin 6 hengelle ja hinta 22€. Kakku on laktoositon ja gluteeniton.
Valkosuklaa-vadelmatuorejuustokakku
valkosuklaa-vadelmatuorejuustokakku.jpg
Hugon suklaamarenkikakku
Hugon suklaamarenkikakku.jpg

KERMAKAKUT
Myös perinteinen kermakakku on aina varma valinta kesän juhliin. Saatavilla 5-25hlö koossa. Makuvaihtoehdot: mansikka, vadelma, kinuski, kinuski-karpalo, kuningatar, suklaarouhe ja valkosuklaarouhe. Kakut ovat laktoosittomia, pois lukien kinuski, joka on vähälaktoosinen. Hinnat 26-81€. Kermakakkuja saatavilla myös gluteenittomana jolloin hinta +8€.
vadelmakerma.jpg
Kermakakut

SUKLAAKAKUT
Suklaakakuista suosittelemme Elysee-kakkua, suklaakakkua, sacherkakkua ja edellä mainittua Hugon suklaamarenkikakkua.
Elysee-kakkua saatavilla 8hlö (39€) ja 15hlö (49€) koossa. Kakku on vähälaktoosinen.
Suklaakakkua ja Sacherkakkua saatavilla 5, 10 ja 15hlö koossa. Suklaakakku on laktoositon ja Sacherkakku maidoton. Hinnat 29-68€.
suklaakakku.jpg
Suklaakakut

MOUSSEKAKUT
Moussekakkuja saatavilla usealla eri makuvaihtoehdolla 8hlö ja 15hlö koossa. Kaikki moussekakkumme ovat laktoosittomia ja hinnat 34-46€.
Makuvaihtoehdot: mansikka, suklaa, vadelma, sitruuna, päärynä ja persikka-passion.
Persikka-Passionmousse.jpg
Moussekakut
SUOLAISET LEVYPIIRAAT
Suolaiselle puolelle voimme suositella meidän valmiiksi leikattuja levypiiraita ja voileipäkakkuja. Levypiiraiden kokonaiskoko 54x34cm ja saatavilla leikattuna 32 tai 45 palaan, tai leikkaamattomana. Makuvaihtoehdot: savulohi, kinkku, kinkku-ananas-aura, feta-parsa, tomaatti-mozzarella-pesto. Kaikki levypiiraat ovat laktoosittomia. Leikkaamattomien hinnat 66-79€ ja leikattujen 76-89€.kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg
Suolaiset levypiiraat
VOILEIPÄKAKUT
Voileipäkakkuja saatavilla 10 ja 20hlö koossa. Makuvaihtoehdot: lohikakku, kinkkukakku ja kasviskakku (vege). Voileipäkakut ovat laktoosittomia. Hinnat 52-89€.
lohikakku.jpg
Voileipäkakut

MAKEAT HERKKULEVYPIIRAAT
Levypiiraita saatavilla myös makeana versiona. Levyn koko 54x34cm ja saatavilla leikattuna 32 tai 45 palaan, tai leikkaamattomana. Makuvaihtoehdot: kuningatar, mustikka, raparperi-mansikka, omena-vanilja, mustikka-vanilja. Leikkaamattomien hinnat 64€ ja leikattujen 69€.
kuningatarherkkulevypiirakka.jpg
Makeat levypiiraat

PIKKULEIVÄT
Meiltä saat myös käsintehdyt pikkuleivät. Kysy lisää myynnistämme.
pikkuleivät.jpg
Pikkuleivät

TERVETULOA!
Oikein paljon tervetuloa myymäläämme Klaukkalaan tekemään herkulliset ostokset valmistujaisiin ja muihin kesän tärkeisiin juhliin! Osoitteemme Klaukkalantie 69, 01800 Klaukkala.

Myymälämme on auki arkisin klo 7.30-17.30 ja lauantaisin klo 8-15. Sunnuntaina olemme suljettu.
Huom! Avaamme perjantaina 3.6 ja lauantaina 4.6 jo klo 7.

Kakut äitienpäiväksi! 1.5.2022

Meiltä äitienpäiväkakut ja muut herkut äitienpäiväksi! Teemme kaikki kakut aidoista raaka-aineista käsityönä alusta loppuun asti omassa leipomo-konditoriassamme ????. Voit tehdä tilauksen numerostamme 020 111 5303 klo 9-15 välillä, tai päänumerostamme 020 111 5300. Tilaukset keskiviikkoon 4.5 mennessä, tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus.

Suosittelemme uutuuskakkuja: valkosuklaa-vadelmatuorejuustokakkua tai Hugon suklaamarenkikakkua ????.

Valkosuklaa-vadelmatuorejuustokakussa valkosuklaatuorejuustotäytettä vadelmahillon kera ja pohjalla keksimurupohja. Kakku on noin 8 hengelle ja laktoositon. Hinta 39€.

Hugon suklaamarenkikakussa kolmikerroksinen rakenne, joka koostuu rapeasta mantelimarengista ja pehmeästä suklaa- tryffelikreemistä. Kakku on kuorrutettu aidolla tummalla suklaalastulla. Gluteenittomana ja laktoosittomana kakku sopii lähes kaikille. Kakku on noin 6 hengelle ja hinta 22€.

Meiltä saat myös perinteiset aitoon kermaan tehdyt kermakakut. Kermakakkujen koot 5h-25h. Hinnat alkaen 26€. Kermakakkumme ovat laktoosittomia, paitsi kinuskikermakakku, joka on vähälaktoosinen. Kermakakut tilauksesta myös gluteenittomalla pohjalla.

Meidän suosittuja voileipäkakkuja on saatavilla kolmella eri makuvaihtoehdolla: kinkku, lohi ja vege (kasvis). Saatavilla joko 10h tai 20h koossa. Hinnat alkaen 52€.

Teemme myös moussekakkuja monilla eri makuvaihtoehdoilla: suklaa, mansikka, vadelma, päärynä, sitruuna ja persikka-passion. Koot 8h (34€) ja 15h (46€). Moussekakkumme ovat laktoosittomia.

Valkosuklaa-vadelmatuorejuustokakku
valkosuklaa-vadelmatuorejuustokakku.jpg

Mansikkamoussekakku
mansikkamoussekakku.jpg

Hugon suklaamarenkikakku
Hugon suklaamarenkikakku.jpg

Kinuski-kermakarpalokakku
kinuskikermakarpalo.jpg

Marenkisuklaarulla
Marenkisuklaarulla.jpg

Lohivoileipäkakku
lohikakku.jpg

Suklaakakku
suklaakakku.jpg

Valkosuklaarouhekakku
valkosuklaarouhekakku.jpg

Tänään lounaaksi 25.5.2022

Keitto: Purjo-perunasosekeitto L, G
Buffet: Karamellisoitua possua MA, G

Lahnapihvejä L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  10,90 €
Keitto 7,70 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.

Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa