Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Mustikkaherkut! 29.7.2016

Kotimainen mansikka on päässyt pikku hiljaa loppumaan, mutta onneksi mustikkaa vielä riittää. Kaikissa mustikkatuotteissamme on suoraan suomalaisesta metsästä kerättyjä tuoreita metsämustikoita. Tervetuloa maistamaan!

mustikkaleivos.jpg

mustikkatuotteet.jpg

Mansikkaherkut! 17.6.2016

Nyt saat myymälästämme mansikkaisia herkkuja moneen makuun. Kakuista suosittelemme mansikkakakkua ja pieneen makeaan sopii suosittu mansikkaleivos ja mansikkakermaleivos. Lisäksi suosittelemme maistamaan mansikkarahkapiirakkaa ja mansikkawieneriä. Tervetuloa!

Huom! Olemme auki perjantaina 24.6 klo 8.00-13.00. Perjantaina ei ole lounasta. Lauantaina 25.6 olemme suljettu.

mansikkatuotteet.jpg

mansikkakakku.jpg

mansikkakuppileivos.jpg

mansikkaleivos.jpg

Tänään lounaaksi 25.8.2016

Keitto: Kermainen lohikeitto L, G
Buffet: Kookoskana, riisi L, G

Kasviscuscus L

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 € (Pesto- ja uunilohi 10,50€)
Salaattibuffet 8,50 €
Keittolounas 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy keitto, salaattipöytä, lämminruokavaihtoehdot, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Salaattibuffaan sisältyy, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittolounaaseen sisältyy salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa