Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Kivileivos Aleksis Kiven kunniaksi 6.10.2017

Olemme kehittäneet oman leivoksen Aleksis Kiven kunniaksi! Aleksis kiven päivää vietetään tiistaina 10.10.

Herkullisen kivileivoksen täytteenä on lakritsimousse, jonka sisällä on mansikkahilloa. Päällä on upea lakritsiglitterikuorrutus. Myynnissä koko lokakuun ajan. Hinta 2,85€/kpl.

Kivileivos.jpg

Sadonkorjuulounas perjantaina 13.10 10.10.2017

Sadonkorjuulounas perjantaina 13.10 klo 10.30 - 14.30. Hinta normaali 9,70€. Tervetuloa!

* Kolmen kaalin keittoa (M,G)
* Mifu-juureswokkia (L,G)
* Maalaiskananpoikaa (L)
* Pekoni-kasvissärää (M,G)
* Puolukkavispipuuroa (L)

sadonkorjuulounas_2017.jpg

Tänään lounaaksi 17.10.2017

Keitto: Kasvissosekeitto L, G
Buffet: Nyhtöpossu L, G

Paneroitu lohileike L

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Keitto 6,90 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämminruoka, keitto, salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa