Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Laskiaispullat! 17.2.2017

Laskiainen lähestyy ja meidän herkullisia laskiaispullia saa jälleen myymälästämme. Pulla on aina tuore kuin uunista tullut ja täytteen voit valita meidän oman mantelimassan tai suositun mansikkahillon väliltä. Kuvasta poiketen hillolla täytetyt pullat eivät ole päällystetty mantelilastulla, vaan raesokerilla. Saatavana myös gluteenittomana.

PS. Myymälämme on auki laskiaissunnuntaina 26.2 klo 11.00-16.00. Tarjolla tuoretta laskiaispullaa, kuumia juotavia ja hernekeittoa! Tervetuloa! =)

laskiaispullat.jpg

Runebergintortut! 27.1.2017

Uudenmaan Leivän herkullisia Runebergintorttuja on jälleen saatavilla myymälästämme. Käytämme aina parhaimpia raaka-aineita ja kostutuskin tehdään aidolla konjakilla ja punssilla. Saatavana myös gluteenittomana. Tervetuloa maistamaan!

Myös kermapullia on jo saatavilla myymälästämme. Täytteenä mansikkahillo tai meidän itse tekemä mantelimassatäyte. Saatavana myös gluteenittomana sekä hillolla että mantelimassalla.

runebergintortut.jpg

Tänään lounaaksi 27.2.2017

Keitto: Pinaattikeitto L, G
Buffet: Kebablihaa kastikkeella, riisi L, G

Janssoninkiusaus L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Salaattibuffet 8,50 €
Keittolounas 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämminruoka, keitto, salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Salaattibuffaan sisältyy salaattibuffet, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittolounaaseen sisältyy päivän keitto, lisukesalaatti, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa