Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Suomi 99v! 2.12.2016

Suomi täyttää ensi tiistaina 6.12 hienot 99 vuotta! Myymälästämme saat nyt meidän perinteistä itsenäisyyspäivänleivosta. Leivoksen sisällä on kerma-tuorejuustotäytettä, jonka sydämenä on mustikkatäyte. Päällä on valkosuklaarouhetta ja tietenkin Suomen lippu. Tuote on vähälaktoosinen ja hinta 2,65€/kpl. Tervetuloa ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

Huom! Olemme suljettu tiistaina 6.12.

itsenäisyyspäiväleivos.jpg

Kakku Isälle! 4.11.2016

Kaikkien isien kunniaksi olemme kehittäneet uutuustuotteen: Caramel-pähkinäkakun 8 hengelle. Kakusta löydät suolaisen ja makean herkullisen yhdistelmän. Isänpäivää vietetään sunnuntaina 13.11. Alla tarkemmat tiedot kakusta.

Caramel-pähkinäkakku:
Päällä: karamellihyydyke, suklainen koristelu, suolapähkinä
Täyte: karamellin makuinen kermatuorejuustotäyte
Pohja: suolapähkinällä maustettu digestive-murupohja

Muista myös perinteiset kermakakut, kuten suositut mansikka- ja kinuskikermakakut, joita saa 5-25 hengen koossa. Teethän tilauksen viimeistään keskiviikkoon 9.11 mennessä, jotta varmistat haluamasi kakkujen saatavuuden.

Isanpaivakakku_2016.jpg

elyseekakku.jpg

minttumarianne.jpg

mansikkakerma.jpg

kinuskikerma.jpg

suklaarouhe.jpg

Tänään lounaaksi 5.12.2016

Keitto: Savulohikeitto MA, G
Buffet: Chili con carne MA, G

Kasviscurrypastavuoka VL

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 € (Pesto- ja uunilohi 10,50€)
Salaattibuffet 8,50 €
Keittolounas 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy keitto, salaattipöytä, lämminruokavaihtoehdot, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Salaattibuffaan sisältyy, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittolounaaseen sisältyy salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa