Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Äitienpäiväkakut 11.5.2017

Herkulliset kakut äideille! Meiltä saat niin perinteiset kermakakut kuin erilaiset moussekakut äitien omaan juhlaan 14.5.

Moussekakuista suosittelemme 8H mansikka-, päärynä- tai suklaamoussekakkuja.

Kermakakuista ehdottomasti suosituimmat on mansikka-, vadelma- ja kinuskikermakakut. Näitä saa 5-25h koossa.

mansikkamousse.jpg

Päärynämousse5.jpg

suklaamoussekakku.jpg

mansikkakerma.jpg

vadelmakerma.jpg

kinuskikerma.jpg

Vappuherkut! 25.4.2017

Meiltä löydät herkulliset vapputuotteet moneen lähtöön. Jos et ole vielä maistanut meidän kuuluja, paljon kehuttuja simapalloja, niin nyt kannattaa maistaa! Lisäksi meiltä saat suositut tippaleivät, kuorrutet simapallot, munkkirinkelit ja monet muut vappumunkit. Uutuutena tänä vuonna on vanilja-kinuskimunkki. Simapalloja ja tippaleipiä saa myös gluteenittomana.

simapallot_tippaleivat_munkit.jpg

Tänään lounaaksi 23.5.2017

Keitto: Kerm. savuriistakeitto L, G
Buffet: Uunibroileri, ratatouille L, G

Lohipaella, chilimajoneesi MA,G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Salaattibuffet 8,50 €
Keittolounas 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämminruoka, keitto, salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Salaattibuffaan sisältyy salaattibuffet, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittolounaaseen sisältyy päivän keitto, lisukesalaatti, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa