Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Lounaamme on uudistunut! 16.1.2017

Olemme uudistaneet lounaslistamme alkaen 16.1 (viikko kolme). Uudelle listalle on pyritty jättämään vain suosituimpia ruokia ja lisäämään mielenkiintoisia uutuuksia. Uutuuksista löytyy mm. hampurilaista, kukkoa viinissä, lohipaellaa, mantelikalaa, broileritortillaa, oskarinleipää, vuohenjuustokasvisgratiinia, nyhtöpossua ja paljon muuta.

Voit tutustua uuteen lounaslistaamme meidän lounassivulla klikkaamalla ylävalikon Lounas -linkkiä.

Hugon-hampurilainen.jpg

Jouluiset herkut! 16.12.2016

Jouluisia herkkuja saat nyt myymälästämme joka lähtöön. Useammalle hengelle suosittelemme viiden hengen jouluhalkoja, joita saa joko kermaisina tai suklaakreemillä. Uutuutena löytyy myös glögimoussekakku 8-hengelle. Lisäksi meiltä saat myös perinteiset käpykakut. Lapset varmasti ilahtuvat pienestä piparkakkutalosta :)

Pienemmistä jouluherkuista suosittelemme tietenkin aitoon voitaikinaan tehtyjä joulutorttuja, jonka eron huomaa vain maistamalla :). Kannattaa tutustua myös joululeivokseen, jossa on kermainen luumutäyte. Muista myös ihastuttavat nasuleivokset. Uutuutena suosittelemme joulumuffinssia, joka on gluteeniton, vaikka ei maun puolesta uskoisi.

Olemme auki jouluaattona 24.12 klo 8.00-12.00.

Tervetuloa herkullisille joulun ostoksille!

Jouluhalko suklaakreemillä
Jouluhalko_suklaa.jpg

Jouluhalko kermalla
jouluhalko.jpg

Käpykakku
kapykakku.jpg

Joululeivos & Nasuleivos
joululeivos&nasuleivos.jpg

Joulumuffinssit
joulumuffinssi.jpg

Piparkakkutalo
piparkakkutalo.jpg

Tänään lounaaksi 19.1.2017

Keitto: Hugon lohikeitto L, G
Buffet: Karjalanpaisti, muusi L, G

Täytetty munakoiso L, G

Salaattipöytä

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Salaattibuffet 8,50 €
Keittolounas 7,50 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämminruoka, keitto, salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Salaattibuffaan sisältyy salaattibuffet, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittolounaaseen sisältyy päivän keitto, lisukesalaatti, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa