Ajankohtaista
Päivän lounas
Yritys
Perinneruokaviikko 25-29.9 20.9.2023
Vietämme perinneruokaviikkoa viikolla 39 eli 25-29.9 klo 10.30-14.30 välisenä aikana. Hinta 12,70€
MENU:
Maanantai
Paistettua maksaa kermakastikkeella (L, G)
Silakkapihvejä ja perunoita (L)
Pullavanukas (L)
Tiistai
Sienikeittoa (L, G)
Wallenberg jauhelihapihvejä &
puolukka-sipulihilloketta (L, G)
Järvikalamurekatta & muussia (L, G)
Keskiviikko
Hernesosekeittoa (L, G)
Kanaviillokkia & mustaherukkahilloa (L, G)
Paistettuja muikkuja (L)
Mustikkarättänää (L)
Torstai
Hugon lohikeittoa (L, G)
Jauhelihakastiketta & keitetyt perunat (L, G)
Juuressärää (L, G)
Hedelmärahka (L, G)
Perjantai
Kaalikeittoa (L, G)
Palapaistia & perunaa (L, G)
Lohipiirakkaa & kalalientä (L)
Puolukkavispipuuroa (L)
Syyslounas perjantaina 22.9 20.9.2023
Syyslounas perjantaina 22.9 klo 10.30-14.30. Tervetuloa!
Tänään lounaaksi 24.9.2023
Ei lounasta tänään
Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30
Lounasbuffet 12,70 €
Keitto 9,00 €
Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.
Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.
Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee.
Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren
Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.
Leipomon myymälä 1960-luvulla
Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa