Ajankohtaista
Päivän lounas
Yritys
Vietämme puustipäivää! 3.10.2024
Hugon puusti kuorrutettuna 2,60€
Jauheliha-cheddarpuusti 2,60€
Koskenlaskijapuusti 2,60€
Korvapuusti-juustokakkupala 3,50€
Korvapuusti-juustokakku 6hlö 12,90€
Korvapuustiboston 7,20€
Glut. korvapuusti 3kpl 7,80€
Vietämme perinneruokaviikkoa 20.9.2024
Vietämme perinneruokaviikkoa viikolla 39 (23.-28.9.). Lounaalla erikoislounas koko viikon ajan ma-pe klo 10:30-14:30. Erikoisviikon lounaan hinta normaali 12,70€. Lounaslista alla.
Kanttarellikeittoa L, G
Lindströmin pihvejä L, G
Uunikalaa voikastikkeessa & perunoita L,G
Mansikkakermakakkua L
Tiistai
Jauheliha-kaalikeittoa L, G
Uunikanaa L, G
Paistettuja muikkuja L
Omenaherkkupiirakkaa L
Pinaattikeittoa L, G
Metsästäjän leipää L
Lohikiusausta L, G
Mustikkaherkkupiirakkaa L
Hugon lohikeittoa L, G
Palapaistia & perunoita L, G
Sienipiirakkaa L
Kinuskikermakakkua VL
Samettista porkkanakeittoa L, G
Kanaviillokkia L, G
Lohimurekepihvejä & tillikastiketta L, G
Ellen Svinhufvudinkakkua L, G
Tänään lounaaksi 6.10.2024
Ei lounasta tänään
Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30
Lounasbuffet 13,50 €
Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin. Voit myös ostaa lounaan mukaan take-awayna.
Buffettiin sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.
Uudenmaan Leivällä on pitkä 60 vuoden historia
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren
Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.
Leipomon myymälä 1960-luvulla
Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa