Ajankohtaista

Päivän lounas

Yritys

Herkut Ystävänpäiväksi! 12.2.2018

Meiltä saat vaniljaiset suklaa- tai pomadakuorrutteiset ystävänmunkit keskiviikkona 14.2 vietettävään ystävänpäivään. Myös ihastuttavat sydämenmuotoiset ja mansikkakuorrutteella päällystetyt ystävänpullat ihastuttavat varmasti.

Lisäksi on saatavilla meidän jo perinteistä ystävänpäiväleivosta. Päällä mansikanmakuinen valkosuklaakihara ja täytteenä tuorejuustokermatäyte. Leivos on vähälaktoosinen.

Uutuutena meillä on tänä vuonna mansikan- ja suklaanmakuinen Ystävänkakku neljälle hengelle. Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Hinta 17€

ystävänmunkit.jpg

ystävänpullat.jpg

Ystävänkakku.jpg

Olemme auki laskiaissunnuntaina klo 11-15 7.2.2018

Laskiaissunnuntaita vietetään 11.2 ja tämän johdosta myymälämme on poikkeuksellisesti auki sunnuntaina 11.2 klo 11.00 - 15.00. Tarjolla tottakai laskiaispullia ja hernekeittoa. Tervetuloa kahville!

Laskiaistiistai on puolestaan 13.2 ja silloinkin myymälämme vitriinit notkuvat herkullisista mansikkahillolla ja mantelimassalla täytetyistä laskiaispullista.

laskiaispullat.jpg

Tänään lounaaksi 25.2.2018

Ei lounasta tänään

Koko viikon lounaslista

Lounas ma-pe klo 10.30 - 14.30

Lounasbuffet  9,70 €
Keitto 6,90 €

Cafe Hugon lounas tarjoillaan seisovasta pöydästä arkisin.

Buffettiin sisältyy lämminruoka, keitto, salaattipöytä, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Keittoon sisältyy päivän keitto, Uudenmaan Leivän tuoreet leivät, levitteet, kotikalja ja kahvi tai tee.

Uudenmaan Leivällä on pitkä, yli 50 vuoden historia.

hilkka-ja-hugo-villgren.jpg
Uudenmaan Leivän perustajat Hilkka ja Hugo Villgren

Hilkka ja Hugo "Hute" Villgrenin leipurin taival alkoi Opelan leipomosta Lappeenrannasta 1950-luvulla. Siellä he olivat leipurin ja kondiittorin opissa. Taavetin leipomon sekä Helsingin Munkkiniemessä sijaitsevan Tavastian leipomon kautta he siirtyivät Klaukkalaan vuonna 1960 ja perustivat oman leipomon vanhan koritehtaan tiloihin. Alkuvuosina Uudenmaan Leivän pääartikkeleita olivat kermakakut sekä arinauunissa eli "monsuunissa" paistetut hiivaleivät.

uudenmaan-leipa-1960.jpg
Leipomon myymälä 1960-luvulla

Sukupolvenvaihdos Uudenmaan Leivässä toteutettiin 1984. Silloin Timo Rajapuro vaimonsa Merjan (o.s. Villgren) kanssa muuttivat lapsineen Klaukkalaan ja ryhtyivät luotsaamaan leipomoa. He johtavat Uudenmaan Leipää käsityöammattia arvostaen sekä perinteitä vaalien. Monet tämän päivän resepteistä ovatkin alkuvuosien perua. Mihinkäs ihmisen "suu" vuosien saatossa muuttuisi.

uudenmaan-leipa-1970.jpg
Leipomon myymälä 1970-luvun lopussa