Konditoria-Myymälä
020 111 5300

Klaukkalantie 69
01800 Klaukkala

Aukioloajat
ma-pe 7.30 - 17.30
la 8.00 - 15.00

myymälä/uudenmaan leipä

Tervetuloa asioimaan runsasvalikoimaiseen myymäläämme

Uudenmaan Leivän myymälä sijaitsee samassa rakennuksessa leipomo-konditoriamme kanssa. Pystymme näin tarjoamaan tuoreita ja herkullisia tuotteita laajasta valikoimastamme. Myymälästämme löydät tuoreet leivät, sämpylät, patongit, erilaiset piirakat, pasteijat, pikkusuolaiset, pitkot, pullat, wienerit, munkit, leivokset, täytekakut, voileipäkakut, pikkuleivät, kahvikakut, kolmioleivät, täytetyt sämpylät ja patongit sekä TakeAway-salaatit. Tuotteet voit ostaa mukaan tai nauttia Cafe Hugon viihtyisissä tiloissa.

Erityisen paljon asiakkaamme pitävät alkuperäisellä reseptillä käsintehdyistä liha- ja riisipiirakoistamme sekä maittavista aidolla kermalla tehdyistä täytekakuista. Tuotteemme ovat käsintehtyjä ja leivonnassa käytämme rypsiöljyä.

Ammattitaitoiset leipurimme ja kondiittorimme valmistavat vaihtelevia ja maukkaita kausituotteita luonnon ja puutarhan antimia hyödyntäen. Lähes jokaiseen juhlapäivään ja -hetkeen löytyy valikoimistamme erilaiset erikoisherkut: Runebergin tortut, laskiaspullat, ystävänpäiväleivokset, pääsiäisleivokset ja munakakut, vapun simapallot ja tippaleivät, raparperi-, mansikka-, mustikka-, vadelma-, karpalo-, puolukka- ja omenatuotteet, Halloween tuotteet, itsenäisyyspäivän leivokset, joulutortut ja piparit. Kauttamme saat myös äitienpäivä- ja isänpäiväkakut.

Valikoimaamme kuuluu myös laktoosittomia, gluteenittomia, sokerittomia ja maidottomia erikoistuotteita. Suurin osa tuotteistamme on vähälaktoosisia.

Voit tehdä tuotevarauksen myymäläämme puhelimitse numerosta 020 111 5300.
Juhlapäivinä suosittelemme tekemään varauksen useita päiviä ennen noutoa, sillä vain siten varmistat tuotteiden täyden saatavuuden. Suurinta osaa tuotevalikoimastamme valmistamme päivittäin. Osa tuotteista on tilaustuotteita, joiden valinnassa ammattitaitoiset myyjämme auttavat mielellään.

Myymälän yhteydessä sijaitsee myös kahvilamme Cafe Hugo, joten voit ostosten lomassa rentoutua tuoreen vastajauhetun kahvin ja herkullisen leivoksen äärellä. Kahvilamme tarjoaa lounasta maanantaista perjantaihin kello 10.30-14.30 välisenä aikana. Lounaamme on maistuva ja suosittu kotiruokalounas. Lounasvaihtoehtona on myös runsas salaattibuffet tai keittolounas.