Mustikkaherkut nyt myymälästämme! 24.7.2019

Myymälästämme nyt herkulliset mustikkatuotteet! Käytämme kesän ajan suomalaisia metsämustikoita niin kauan kuin niitä metsässä riittää.

Kuvassa mustikkaleivos, mustikkarahkapiirakka, mustikkapiirakka, mustikkawiener ja mustikkamuropiiras. Näiden hinnat 1,85-3,30€. Kaikki mustikkatuotteet ovat laktoosittomia.

Oikein aurinkoista kesän jatkoa ja tervetuloa piipahtamaan myymälässämme!

mustikkatuotteet.jpg

Mansikkaherkut suomalaisilla mansikoilla! 18.6.2019

Myymälästämme nyt saatavilla mansikkatuotteita suomalaisilla tuoreilla mansikoilla! Haemme itse mansikat suoraan mansikkatilalta täältä Nurmijärveltä ja mansikat laitetaan tuoreena tuotteisiimme. Käytämme suomalaista mansikkaa niin kauan kuin sitä riittää.

Kuvassa vasemmalla puolella herkulliset leivokset: mansikkaleivos ja mansikkakermaleivos. Molempien hinta on 3,00€ ja ovat laktoosittomia. Oikealla mansikkawiener ja mansikkarahkapiirakka. Hinnat 2,85€ ja 2,75€. Molemmat ovat laktoosittomia.

Gluteenittomille suosittelemme meidän mansikkakuppileivosta, jossa luonnollisesti kesän ajan tuoreet suomalaiset mansikat päällä. Hinta 3,10€.

Muista myös herkullinen mansikkakakku! Hyvä vaihtoehto jos ei halua kermaa kakkuun. Myynnissä vain kesän ajan ja hinnat alkaen 27€.

mansikkatuotteet.jpg

mansikkakakku.jpg

mansikkakuppileivos.jpg

Herkut valmistujaisiin! 17.5.2019

Meiltä makeat ja suolaiset herkut koulujen valmistujaisjuhliin! Nyt uutuutena suosittelemme minttu-suklaakakkua tai marjaisaa tuorejuustokakkua.

Meiltä saat myös perinteiset, käsintehdyt ja aidolla kermalla valmistetut kermakakut. Myös erilaisia moussekakkuja löytyy laidasta laitaan. Suklaakakuista suosittelemme meidän suklaakakkua, Elysee-kakkua ja suklaamoussekakkua.

Vegaanisille suosittelemme meidän herkullista suklaista vegaanikakkua. Gluteenittomille maistuvat varmasti meidän gluteenittomat kermakakut ja uutuus: minttu-suklaakakku, joka on gluteeniton. Meiltä saat myös aitoa Ellen Svinhufvud -kakkua, joka on myöskin gluteeniton.

Suolaiselta puolelta suosittelemme meidän voileipäkakkuja, joita saa joko lohi-, kinkku- tai kasvisversiona, myös gluteenittomana. Myös isot suolaiset piiraslevyt ovat olleet todella suosittuja, sillä niitä saa kätevästi valmiiksi leikattuna 45 palaan tai leikkaamattomana.

Meiltä saat myös meidän käsintehdyt pikkuleivät ja erilaisia kahvikakkuja, kuten herkullista porkkanakakkua.

Jätäthän tilauksesi valmistujaisjuhliin viimeistään maanantaihin 27.5 mennessä. Tilaukset voit tehdä numerosta 020 111 5300 (valitse henkilöasiakkaat).
Huom! Myymälämme ja puhelinmyyntimme on suljettu helatorstaina 30.5.

marjaisa_tuorejuustokakku.jpg

minttu-suklaakakku.jpg

mansikkakerma.jpg

kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg

lohikakku.jpg

suklaakakku.jpg

mansikkamousse.jpg

elyseekakku.jpg

ellen svinhufvud -kakku.jpg

gluteeniton mansikkakermakakku.jpg

gluteeniton vadelmakermakakku.jpg

pikkuleivät.jpg

Uutuutena minttu-suklaakakku ja marjaisa tuorejuustokakku äitienpäiväksi! 2.5.2019

Nyt uutuutena raikas minttu-suklaakakku ja marjaisa tuorejuustokakku äitienpäiväksi!
Minttu-suklaakakku on myös gluteeniton, munaton ja laktoositon. Hinta 32€. Marjaisa tuorejuustokakku on munaton ja laktoositon. Hinta 35€. Molemmat on noin 8 henkilölle.

Meiltä saat myös perinteiset kermakakut. Suosituimmat kermakakut ovat mansikka, vadelma ja kinuski. Suosittelemme myös meidän herkullisia voileipäkakkuja. Niitä on saatavilla kinkku-, lohi- ja kasvisversiona.

Voit tehdä tilauksen kakuista soittamalla numeroomme 020 111 5300. Valitse henkilöasiakkaat (1). Jätäthän tilauksesi viimeistään keskiviikkoon (8.5) mennessä.

Minttu-suklaakakku.jpg

Marjaisa_juustokakku.jpg

vadelmakerma.jpg

lohikakku.jpg

suklaakakku.jpg

Herkulliset simapallot Vappuun! 25.4.2019

Nyt meidän herkullisia, paljon kehuja saaneita, simapalloja on saatavilla myymälästämme! Jos et ole vielä maistanut, niin nyt kannattaa maistaa. Simapallomme ovat pehmeitä pikkumunkkeja, joissa on ripaus vaniljaa. Myynnissä vain vapun ajan.

Myös erilaisia munkkeja ja tippaleipiä löytyy monenlaista. Tippaleipiä on saatavilla normaalina ja gluteenittomana.

Myynnissä myös Hugon simaa 1l pulloissa. Rajoitettu erä.

Myymälämme on suljettu keskiviikkona 1.5. Oikein hauskaa ja aurinkoista vappua kaikille!

vappuherkut.jpg

Hugon_Sima.jpg

Pääsiäisen monet herkut! 15.4.2019

Myymälässämme nyt monia herkullisia tuotteita pääsiäiseen! Suosittelemme meidän tipuleivosta, jossa on sitruuna-rahkatäyte, jonka sisällä appelsiini-omenahilloa. Tuote on vähälaktoosinen ja hinta 3,10€. Isompaan herkutteluun suosittelemme sitruunamoussekakkua 8 henkilölle.

Myymälässamme useita tuotteita pääsiäiskoristelulla, joten kannattaa ehdottomasti poiketa paikan päällä. Tervetuloa!

Huom! Myymälämme on suljettu pitkäperjantaina 19.4 ja toisena pääsiäispäivänä maanantaina 22.4.

Tipuleivos.jpg

Pääsiäispasha.jpg

sitruunamoussekakku.jpg

Street Food -lounas ja Agricolanleivos! 4.4.2019

Perjantaina 5.4 Street Food -lounas ja tiistaina 9.4 juhlitaan Mikael Agricolan päivää! Tarjolla tuolloin rajoitetun ajan Agricolanleivosta, jossa puolukkarahkatäyte puolukkahillon kera. Pohjalla kaurakeksipohja. Leivoksen hinta 2,90€

Perjantain Street Food -lounas:
Pho keitto (MA,G)
Bao sämpylöitä ja karamellisoitua possua (MA)
Tonnikala-kasvis leipänen (flat bread) (L)
Runsas salaattipöytä

Agricolanleivos.jpg

Vietämme munkkiviikkoa! 29.3.2019

Vietämme ensi viikolla, eli viikolla 14, munkkiviikkoa! Joka päivä kampanjassa on eri munkki. Päivät menevät seuraavasti:

MA: suklaa-vaniljamunkki
TI: berliininmunkki
KE: caramel-suolapähkinämunkki
TO: valkosuklaa-vadelmamunkki
PE: sitruuna-lakritsimunkki

munkkiviikko.jpg

100% Ruislimppu nyt saatavilla! 21.3.2019

Nyt uutuutena 100% ruislimppu, joka sisältää vain kotimaista täysjyväruisjauhoa, vettä ja suolaa! Ei sisällä lisäaineita, hiivaton ja juureen leivottu. Tervetuloa maistamaan!

ruislimppu100%.jpg

Rubiinileivos Naistenpäiväksi! 5.3.2019

Perjantaina 8.3 vietettävän Naistenpäivän kunniaksi olemme kehittäneet häikäisevän uutuuden: Rubiinileivoksen!

Leivoksen sisällä kermaisaa mansikkamoussea mansikkahillon kera. Pohjalla tumma leivospohja. Tuote on laktoositon ja hinta 2,90€.

Lisäksi Naistenpäivänä myymälässämme uutuutena minttusuklaakakkuja. Tervetuloa!

Rubiinileivos.jpg

« Previous1234567...14Next »