Mustikkaherkut! 24.7.2018

Kaikki mustikkatuotteemme ovat tuoreista suomalaisista metsämustikoista! Suosituin tuotteemme on herkullinen mustikkaleivos, jonka hinta on 3,10€/kpl. Muut mustikkatuotteemme ovat mustikkapiirakat, -rahkapiirakat, -muropiiraat ja -wienerit. Hinnat 1,85-2,70€/kpl välillä. Kaikki mustikkatuotteet ovat laktoosittomia ja myynnissä vain kesän ajan.

mustikkaleivos.jpg

mustikkatuotteet.jpg

Herkut mansikalla! 20.6.2018

Meidän suositut mansikkatuotteet on nyt saatavilla myymälästämme. Saatavilla mm. mansikkaleivosta, mansikkakermaleivosta ja isompaan herkutteluun mansikkakakkua. Myös suositut mansikkawienerit ja mansikkarahkapiirakat kannattaa ehdottomasti koemaistaa.

Mansikkatuotteet myynnissä vain kesän ajan. Hinnat 2,60-2,85€ välillä. Mansikkakakku alkaen 27€. Kaikissa mansikkatuotteissamme käytetään kesän ajan kotimaista mansikkaa täältä Nurmijärveltä. Tervetuloa myymäläämme ostoksille!

Huom! Olemme juhannusaattona 22.6 auki klo 8.00-14.00. Lauantaina 23.6 olemme suljettu.

mansikkatuotteet.jpg

mansikkakakku.jpg

Avaamme lauantaina 2.6 tuntia aikaisemmin 31.5.2018

Avaamme myymälämme lauantaina 2.6 valmistujaisjuhlien ja koulujen päättymisen takia tuntia aikaisemmin eli klo 7.00. Olemme auki klo 15.00 asti.

Kakut ja muut herkut valmistujaisiin! 17.5.2018

Kakut ja muut herkut valmistujaisjuhliin saat kauttamme soittamalla numeroon 020 111 5300. Tilaus noudetaan myymälästämme Klaukkalasta sovittuna ajankohtana. Tilaukset tiistaihin 29.5 mennessä.

Kakuista suosituin on perinteinen mansikkakermakakku. Valikoimassamme myös värikkäät moussekakut moneen makuun. Suklaan ystäville suosittelemme suklaakakkua, suklaamoussekakkua tai herkullista Elysee-kakkua.

Suolaisista herkuista suosittelemme lohi-, kinkku- tai kasviskakkuja. Myös suositut valmiiksi leikatut (45kpl 6x7cm palaa) levypiiraat ovat kätevä valinta valmiiseen pöytään. Levypiiraiden vaihtoehdot ovat: kinkku, kinkku-ananas-aura, feta-parsa ja savulohi. Meiltä saat myös pienet liha-, kinkku-, tonnikala-, lohi- ja munapasteijat alkupaloiksi.

Tropical-tuorejuusto(mango-ananas-appelsiini).jpg

mansikkakerma.jpg

suklaakakku.jpg

mansikkamousse.jpg

Päärynämousse.jpg

elyseekakku.jpg

tuorejuustokakku.jpg

lohikakku.jpg

kinkkukakku.jpg

kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg

herkkulevypiirakka.jpg

Äitienpäiväkakut kätevästi meiltä! 2.5.2018

Herkulliset kakut äitienpäiväksi saat kätevästi meidän kautta soittamalla numeroon 020 111 5300. Kakku tai kakut on noudettavissa haluamasi päivän aikana myymälästämme. Kaikki kakkumme tehdään laadukkaista raaka-aineista käsityönä.

Perinteisistä kermakakuista suosituimmat on mansikka-, vadelma- ja kinuskikermakakut. Moussekakuista suosittelemme mansikka-, päärynä- tai suklaamoussekakkuja. Mansikkamoussea saa myös gluteenittomana.

Uutuutena on tänä vuonna tuorejuustokakku tropical-täytteellä. Kakkua saa myös gluteenittomana.

Äitienpäiväkakkuja tilattavissa vapaasti maanantaille 7.5 asti. Tämän jälkeen erikoisempia kakkuja ei välttämättä suuren kysynnän vuoksi voida enää luvata.

Meiltä saat myös herkulliset voileipäkakut. Vaihtoehtona lohi-, kinkku- tai kasviskakku.

Tervetuloa myymäläämme kakkuostoksille!

Tuorejuustokakku tropical-täytteellä.jpg

mansikkakerma.jpg

mansikkamousse.jpg

Päärynämousse.jpg

kinuskikerma.jpg

suklaamoussekakku.jpg

lohikakku.jpg

Vapputuotteet nyt saatavilla! Vappulounas 30.4 25.4.2018

Nyt niitä jälleen saa myymälästämme, nimittäin paljon kehuja saaneita simapalloja! Jos et ole vielä maistanut, niin nyt kannattaa maistaa. Simapallomme ovat pehmeitä pikkumunkkeja, joissa on ripaus vaniljaa. Myynnissä vain vapun ajan.

Myös erilaisia munkkeja ja tippaleipiä löytyy monenlaista. Tippaleipiä on saatavilla normaalina ja gluteenittomana. Uutuutena nyt vapun ajan myynnissä on Kinuski-vaniljamunkki.

Maanantaina 30.4 lounaalla Vappulounas. Tarjolla kermaista savulohikeittoa, vuohenjuusto-kasvisburgeria, bataattilohkoja, wienerleikettä ja jälkkäriksi mansikka-minttujuomaa.

Myymälämme on suljettu tiistaina 1.5. Oikein hauskaa ja aurinkoista vappua kaikille!

munkit_simapallot_tippaleivat.jpg

Agricolanleivos Agricolan päiväksi! 5.4.2018

Juhlista Mikael Agricolan päivää maanantaina 9.4 herkullisella Agricolanleivoksella!

Leivoksessa puolukkarahkatäyte puolukkahillon kera. Päällä kuivattuja puolukoita ja pohjalla kaurakeksipohja. Leivos on laktoositon ja hinta 2,75€ /kpl. Myynnissä rajoitetun ajan.

Agricolanleivos.jpg

Ihastuttavat pääsiäisherkut! 22.3.2018

Pääsiäisen pyhien herkutteluhetkiin nyt uutuutena Tipuleivos, jossa on sitruuna-rahkatäyte appelsiini-omenahillosydämen kera. Tuote on vähälaktoosinen ja hinta 3,10€/kpl.

Muita pääsiäisen tuotteita on Pasha, ihastuttava Pääsiäisbebe ja sitruunamoussekakku pääsiäiskoristelulla.

Huom! Myymälämme on suljettu pitkäperjantaina 30.3 ja toisena pääsiäispäivänä maanantaina 2.4.

Tipuleivos.jpg

Pääsiäispasha.jpg

Pääsiäisbebe.jpg

Sitruunamousse.jpg

Herkulliset muffinssit Naistenpäiväksi! 5.3.2018

Herkulliset Vadelma-suklaamuffinssit ja Appelsiinimuffinssit torstaina 8.3 vietettävään Naistenpäivään! Appelsiinimuffinssi on myös gluteeniton.

Muffinsseja saatavilla jo nyt myymälästämme, mutta runsaammin vasta Naistenpäivänä. Hinta 2,85€/kpl. Tervetuloa!

Vadelma-suklaamuffinssi.jpg

Appelsiinimuffinssi.jpg

Herkut Ystävänpäiväksi! 12.2.2018

Meiltä saat vaniljaiset suklaa- tai pomadakuorrutteiset ystävänmunkit keskiviikkona 14.2 vietettävään ystävänpäivään. Myös ihastuttavat sydämenmuotoiset ja mansikkakuorrutteella päällystetyt ystävänpullat ihastuttavat varmasti.

Lisäksi on saatavilla meidän jo perinteistä ystävänpäiväleivosta. Päällä mansikanmakuinen valkosuklaakihara ja täytteenä tuorejuustokermatäyte. Leivos on vähälaktoosinen.

Uutuutena meillä on tänä vuonna mansikan- ja suklaanmakuinen Ystävänkakku neljälle hengelle. Tuote on laktoositon ja gluteeniton. Hinta 17€

ystävänmunkit.jpg

ystävänpullat.jpg

Ystävänkakku.jpg