Isänpäiväkakut! 30.10.2020

Uutuutena isänpäiväksi meillä on herkullisen täyteläinen suklaajuustokakku 8-hengelle . Kakku on laktoositon ja hinta 35€. Makean kaveriksi suosittelemme uutta riistakakkua, jota on saatavilla 10H ja 20H koossa. Riistakakku on laktoositon ja hinta alkaen 56€.

Meiltä saat myös perinteiset kermakakut aidoilla aineksilla. Myös moussekakkuja löytyy useita erilaisia. Kaikki kakkumme ovat laktoosittomia.

Teemme kaikki kakkumme alusta alkaen käsin konditoriassamme. Kakkupohjat teemme itse omassa leipomossa. Jos haluat ilahduttaa isää ja tilata aidon käsintehdyn kakun, niin voit tehdä tilauksen joko numerosta 020 111 5320 tai 020 111 5300. Tilaathan keskiviikkoon 4.11 mennessä, jotta varmistat haluamasi kakun saatavuuden . Tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus.

suklaajuustokakku.jpg

Riistakakku.jpg

lohikakku.jpg

mansikkakerma.jpg

kinuskikerma.jpg

Halloweenherkut nyt myymälästämme! 26.10.2020

Kannattaa kokeilla esimerkiksi suosittua haamuleivostamme, jossa on vaniljakermatäyte vadelmahillon kera. Päällä sokerimassasta tehty koristelu. Leivos on laktoositon ja hinta 3,10€.

Toinen suosittu leivos on entinen mörköleivos, joka on tänä vuonna muutettu hämisleivokseksi. Leivoksen täytteenä on lakritsimoussea ja hitusen appelsiini-omenahilloa. Päällä lakritsiströsseli hämiskarkin kera. Leivos on laktoositon ja hinta 3,10€.

Muita halloweentuotteita on muun muassa kurpitsakakku ja halloweenmunkki. Myymälässämme myös paljon muita tuotteita halloweenkoristelulla. Tervetuloa!

HUOM! Myymälämme suljettu lauantaina 31.10 pyhäinpäivän takia.

haamuleivos.jpg

hämisleivos.jpg

kurpitsakakku.jpg

halloweenmunkki.jpg

Lounaslistamme on uudistunut! 22.10.2020

Lounaslistamme on uudistunut! Meillä voi syödä paikan päällä tai kätevästi take-awayna.

Lounaaseemme sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, meidän omat tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee. Hinta 10,50€. Lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30-14.30.

Hugon-hampurilainen.jpg

Kivileivos saapuu jälleen! 5.10.2020

Viime vuosina suuren suosion saanut Kivileivos saapuu jälleen myyntiin keskiviikkona 7.10! Kivileivos on kehitetty Aleksis Kiven päivän kunniaksi, jota vietetään lauantaina 10.10.

Kivileivoksen täytteenä on lakritsimoussea, jonka sisällä mansikkahilloa. Päällä "lakritsiglitteri" koristelu. Hinta 3,10€. Myynnissä rajoitetun ajan.

Kivileivos.jpg

Syyslounas ja puustiviikko! 24.9.2020

Keskiviikkona 30.9 lounaalla syyslounas, joka sisältää seuraavan herkullisen kattauksen:

• Omena-ohrarisotto & punajuurihummusta (MA)
• Hugon jauhelihamureke sienijuustotäytteellä & artisokka-perunapyrettä (L, G)
• Lapin muorin riistakeittoa (L, G)
• Jälkiruuaksi omena-puolukkahyve (L, G)
• Salaattipöydässä herkkuja kauden kasviksista sekä erilaisia kaloja

Syyslounas.jpg

Vietämme myös puustiviikkoa lokakuun 1-3. päivä eli torstai-lauantai. Tällöin myynnissä mm. seuraavia herkkuja:

• Cookiepulla
• Hugon puusti
• Toffee-mantelikierre
• Nyhtöpuusti
• Jauheliha-cheddarpuusti

Tämän syksyn uutuus: omenavene! 4.9.2020

Tänä syksynä uutuutena meillä on omenavene, joka on leivostyyppinen herkku. Pohjalla jogurttikakkupohja, jossa ripaus kanelia ja kardemummaa. Täytteenä vaniljakermatäyte, jossa omenapalahilloa. Päällä koristeena omenapaloja ja kanelia. Tuote on laktoositon ja hinta 3,30€.

omenavene.jpg

Avaamme uudistuneen kabinetin maanantaina 29.6! 26.6.2020

Avaamme uudistuneen kabinettitilamme maanantaina 29.6! Avajaisten kunniaksi tarjolla ilmaiset kahvit tai teet asiakkaillemme.
Remontti venähti vähän alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta hyvää kannattaa odottaa. Kabinetti on remontoitu meidän uutta brändi-ilmettä mukaillen ja vähän vastaavalla tyylillä tulemme remontoimaan myymälämme syksyllä. Myymälän remontti aloitetaan sen jälkeen kun meidän iso keittiölaajennus on valmistunut. Näistä lisätietoa myöhemmin.

Olemme käyttäneet aitoja luonnon materiaaleja. Esimerkiksi harmaat seinät on työstetty aidolla italiaisella mineraalilaastilla ja HUGO-logo 100% messinkilaastilla. Osa tuoleista on aidolla nahkapinnalla ja niiden istumismukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Vinyylilattia on puolestaan 100% PVC-vapaa.

Olemme panostaneet erityisesti viihtyvyyteen. Tilassa on nyt myöskin lounge-tyyppisiä paikkoja, joita ei aikaisemmin ollut. Kabinettiin on asennettu 48 akustiikkapaneelia ja lattian pinta on suunniteltu erityisesti vaimentamaan ääntä. Näin tilan akustiikka on parantunut huomattavasti.

Olemme myös samaan aikaan remontoineet meidän molemmat terassimme ja isompi lasitettu terassi onkin saatu jo avattua. Vain valaisimet ja pistorasiat on sieltä vielä asentamatta. Etupuolen terassin remontti alkaa olla loppusuoralla ja se valmistunee heinäkuun alkuun mennessä.

Tervetuloa!

kabinetti.jpg

Kabinetin ja terassien remontti 7.6.2020

Kabinettitilamme remontin valmistuminen myöhästyy viikolla eteenpäin. Aikaisemmin ilmoitimme, että uudistunut kabinettitila avataan maanantaina 8.6, mutta koska remontti on vielä vähän kesken ja kaikki kalusteet eivät ole vielä saapuneet, olemme siirtäneet kabinetin avajaisia maanantaille 15.6. Ilmoitamme asiasta lisää vähän ennen avajaisia.

Molemmat terassimme remontoidaan myöskin nyt kesäkuun aikana ja isomman terassin työt ovat jo siinä mallissa, että yritämme saada sen avattua myöskin maanantaina 15.6. Terassin avaaminen voi myöhästyä siinä tapauksessa, jos kaikki kalusteet eivät ole vielä saapuneet. Mutta pidetään peukut pystyssä. Ilmoitamme tästäkin lisää kun olemme varmoja siitä, että terassi voidaan avata.

Juhlista koulujen päättäjäisiä kakulla! 18.5.2020

Juhlista koulujen päättäjäisiä uutuudella: Vadelma-valkosuklaatuorejuustokakulla. Pitkä nimi, mutta herkullinen maku. Kannattaa maistaa myös meidän suklaista, täysin vegaanista kakkua eli vegaanikakkua.

Teethän tilauksesi maanantaihin 25.5 mennessä, jotta osaamme varautua ennakkoon menekin suhteen.

Alla ajankohtaisia tiedotteita liittyen muun muassa kahvilan aukeamiseen ja kotiinkuljetuksiin.

- Avaamme kahvilamme maanantaina 1.6. Pöydät asetetaan turvavälein.
- Lounaslistamme uudistuu 1.6 ja listasta tehdään neljän viikon kiertävä lista.
- Lounasta myydään toistaiseksi edelleen vain valmiiksi pakattuna. Noutopöytä ei vielä avoinna.

- Maanantaista 18.5 eteenpäin vastaanotamme kotiinkuljetuspuheluita klo 9-11 välillä (aikaisemmin klo 9-15)
- Lopetamme kotiinkuljetukset toistaiseksi maanantaista 1.6 eteenpäin. Kotiinkuljetusmahdollisuus aukeaa uudelleen heti kun avaamme verkkokauppamme.

- Juhlavuoden kunniaksi olemme uudistaneet ilmettämme ja tämä näkyy jo osittain osassa pakkauksistamme, kuten kakkulaatikot. Loputkin pakkaukset uudistetaan kesän aikana ja uusi ilme tulee näkymään myös tulevassa myymäläremontissamme ja tietenkin tulevassa verkkokaupassamme.

- Avaamme kokonaan pintaremontoidun kabinetin maanantaina 8.6. Tervetuloa!

vadelma-valkosuklaatuorejuustokakku.jpg

suklainen_vegaanikakku.jpg

lohikakku.jpg

vadelmakerma.jpg

Vapputuotteet 17.4.2020

Vappuherkut tulevat myyntiin maanantaina 27.4 ja tilaukset vapputuotteista tulisi jättää tiistaihin 28.4 mennessä. Nyt poikkeusaikana haluamme tiedottaa asiasta jo hyvissä ajoin. Suosittelemme tilauksen tekemistä kotiinkuljetuksena numerosta 020 111 5353 (toimitusaika vappuaattona klo 9-17). Tilauksen voi myös tehdä noutotilauksena myymäläämme numerosta 020 111 5300 tai 020 111 5353. Myymälässämme käytössä jonotus turvavälein vappuaattona 30.4.

Alla ohjeita tilauksen tekemiseen ja tuotelistausta.

Suosittelemme vapuksi meidän jo klassikoksi muodostuneita simapalloja! Lisäksi saatavilla tippaleipää, erilaisia munkkeja ja tietenkin Hugon simaa, joka toivottavasti ei tällä kertaa lopu kesken. Vapputuotteet ovat seuraavat:

Simapallot = 0,85€ / kpl (myydään tänä vuonna poikkeuksellisesti 10kpl ja 20kpl pakkauksissa, ei irtona)
Tippaleipä (glut.) = 2,80€ / kpl
Munkkirinkeli = 1,50€ / kpl
Berliininmunkki = 1,90€ / kpl
Pikkumunkki = 1,20€ / kpl
Hugon sima 1L = 6,00€ / pullo

HUOM! Vappuaattona torstaina 30.4 ei ole normaalia take away -lounasta. Tämä on korvattu seuraavilla erikoislounaspaketeilla:

Vappupaketti 2hlö (27€) sis. (Hugon lihapullia (400g), ceasar-kasvispastasalaattia (500g), valkosipuliperunoita (600g), Hugon simaa (1L) ja simapalloja (6kpl))

Vappupaketti 4hlö (44€) sis. (Hugon lihapullia (600g), ceasar-kasvispastasalaattia (500g), broileri-currypastasalaattia (500g), valkosipuliperunoita (600g), Hugon simaa (1L) ja simapalloja (12kpl)).

Näitä on saatavilla torstaina 30.4 sekä kotiintoimitettuna että noudettuna myymälästä. Vappulounaspaketit myydään kylmänä.

Seuraavat lounastuotteet saatavilla vain myymälästämme torstaina 30.4:

Ceasar-kasvispastasalaatti 500g (6€) ja 1kg (10€)
Broileri-currypastasalaatti 500g (8€) ja 1kg (13€)
Valkosipuli-kermaperunat 600g (6€)
Hugon lihapullat 400g (7€) ja 600g (11€)

Seuraavat delituotteet saatavilla sekä myymälästämme että kotiintoimituksella torstaina 30.4:

Toast Skagen (4€) sis. (ruisvuokaleipää, jokirapua, tuorejuustoa, majoneesia, punasipulia, tilliä, mätiä, mustapippuria ja suolaa) - Laktoositon

Smörrebröd (4,50€) sis. (vaaleeta vuokaleipää, majoneesia, tuorejuustoa, tilliä, kananmunaa, purjoa, anjovista ja perunaa) - Laktoositon

Brie-mansikkacroissant (4€) sis. (croissant, tuorejuustoa, jääsalaattia, brie-juustoa, mansikkaa) - Vähälaktoosinen

Haluamme toivottaa tästä nykytilanteesta huolimatta oikein aurinkoista vappua kaikille ja ennen kaikkea pysykää terveinä.

simapallot_tippaleivat_munkit.jpg
Hugon_Sima.jpg