Kivileivos saapuu jälleen! 5.10.2020

Viime vuosina suuren suosion saanut Kivileivos saapuu jälleen myyntiin keskiviikkona 7.10! Kivileivos on kehitetty Aleksis Kiven päivän kunniaksi, jota vietetään lauantaina 10.10.

Kivileivoksen täytteenä on lakritsimoussea, jonka sisällä mansikkahilloa. Päällä "lakritsiglitteri" koristelu. Hinta 3,10€. Myynnissä rajoitetun ajan.

Kivileivos.jpg

Syyslounas ja puustiviikko! 24.9.2020

Keskiviikkona 30.9 lounaalla syyslounas, joka sisältää seuraavan herkullisen kattauksen:

• Omena-ohrarisotto & punajuurihummusta (MA)
• Hugon jauhelihamureke sienijuustotäytteellä & artisokka-perunapyrettä (L, G)
• Lapin muorin riistakeittoa (L, G)
• Jälkiruuaksi omena-puolukkahyve (L, G)
• Salaattipöydässä herkkuja kauden kasviksista sekä erilaisia kaloja

Syyslounas.jpg

Vietämme myös puustiviikkoa lokakuun 1-3. päivä eli torstai-lauantai. Tällöin myynnissä mm. seuraavia herkkuja:

• Cookiepulla
• Hugon puusti
• Toffee-mantelikierre
• Nyhtöpuusti
• Jauheliha-cheddarpuusti

Tämän syksyn uutuus: omenavene! 4.9.2020

Tänä syksynä uutuutena meillä on omenavene, joka on leivostyyppinen herkku. Pohjalla jogurttikakkupohja, jossa ripaus kanelia ja kardemummaa. Täytteenä vaniljakermatäyte, jossa omenapalahilloa. Päällä koristeena omenapaloja ja kanelia. Tuote on laktoositon ja hinta 3,30€.

omenavene.jpg

Avaamme uudistuneen kabinetin maanantaina 29.6! 26.6.2020

Avaamme uudistuneen kabinettitilamme maanantaina 29.6! Avajaisten kunniaksi tarjolla ilmaiset kahvit tai teet asiakkaillemme.
Remontti venähti vähän alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta hyvää kannattaa odottaa. Kabinetti on remontoitu meidän uutta brändi-ilmettä mukaillen ja vähän vastaavalla tyylillä tulemme remontoimaan myymälämme syksyllä. Myymälän remontti aloitetaan sen jälkeen kun meidän iso keittiölaajennus on valmistunut. Näistä lisätietoa myöhemmin.

Olemme käyttäneet aitoja luonnon materiaaleja. Esimerkiksi harmaat seinät on työstetty aidolla italiaisella mineraalilaastilla ja HUGO-logo 100% messinkilaastilla. Osa tuoleista on aidolla nahkapinnalla ja niiden istumismukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Vinyylilattia on puolestaan 100% PVC-vapaa.

Olemme panostaneet erityisesti viihtyvyyteen. Tilassa on nyt myöskin lounge-tyyppisiä paikkoja, joita ei aikaisemmin ollut. Kabinettiin on asennettu 48 akustiikkapaneelia ja lattian pinta on suunniteltu erityisesti vaimentamaan ääntä. Näin tilan akustiikka on parantunut huomattavasti.

Olemme myös samaan aikaan remontoineet meidän molemmat terassimme ja isompi lasitettu terassi onkin saatu jo avattua. Vain valaisimet ja pistorasiat on sieltä vielä asentamatta. Etupuolen terassin remontti alkaa olla loppusuoralla ja se valmistunee heinäkuun alkuun mennessä.

Tervetuloa!

kabinetti.jpg

Kabinetin ja terassien remontti 7.6.2020

Kabinettitilamme remontin valmistuminen myöhästyy viikolla eteenpäin. Aikaisemmin ilmoitimme, että uudistunut kabinettitila avataan maanantaina 8.6, mutta koska remontti on vielä vähän kesken ja kaikki kalusteet eivät ole vielä saapuneet, olemme siirtäneet kabinetin avajaisia maanantaille 15.6. Ilmoitamme asiasta lisää vähän ennen avajaisia.

Molemmat terassimme remontoidaan myöskin nyt kesäkuun aikana ja isomman terassin työt ovat jo siinä mallissa, että yritämme saada sen avattua myöskin maanantaina 15.6. Terassin avaaminen voi myöhästyä siinä tapauksessa, jos kaikki kalusteet eivät ole vielä saapuneet. Mutta pidetään peukut pystyssä. Ilmoitamme tästäkin lisää kun olemme varmoja siitä, että terassi voidaan avata.

Juhlista koulujen päättäjäisiä kakulla! 18.5.2020

Juhlista koulujen päättäjäisiä uutuudella: Vadelma-valkosuklaatuorejuustokakulla. Pitkä nimi, mutta herkullinen maku. Kannattaa maistaa myös meidän suklaista, täysin vegaanista kakkua eli vegaanikakkua.

Teethän tilauksesi maanantaihin 25.5 mennessä, jotta osaamme varautua ennakkoon menekin suhteen.

Alla ajankohtaisia tiedotteita liittyen muun muassa kahvilan aukeamiseen ja kotiinkuljetuksiin.

- Avaamme kahvilamme maanantaina 1.6. Pöydät asetetaan turvavälein.
- Lounaslistamme uudistuu 1.6 ja listasta tehdään neljän viikon kiertävä lista.
- Lounasta myydään toistaiseksi edelleen vain valmiiksi pakattuna. Noutopöytä ei vielä avoinna.

- Maanantaista 18.5 eteenpäin vastaanotamme kotiinkuljetuspuheluita klo 9-11 välillä (aikaisemmin klo 9-15)
- Lopetamme kotiinkuljetukset toistaiseksi maanantaista 1.6 eteenpäin. Kotiinkuljetusmahdollisuus aukeaa uudelleen heti kun avaamme verkkokauppamme.

- Juhlavuoden kunniaksi olemme uudistaneet ilmettämme ja tämä näkyy jo osittain osassa pakkauksistamme, kuten kakkulaatikot. Loputkin pakkaukset uudistetaan kesän aikana ja uusi ilme tulee näkymään myös tulevassa myymäläremontissamme ja tietenkin tulevassa verkkokaupassamme.

- Avaamme kokonaan pintaremontoidun kabinetin maanantaina 8.6. Tervetuloa!

vadelma-valkosuklaatuorejuustokakku.jpg

suklainen_vegaanikakku.jpg

lohikakku.jpg

vadelmakerma.jpg

Vapputuotteet 17.4.2020

Vappuherkut tulevat myyntiin maanantaina 27.4 ja tilaukset vapputuotteista tulisi jättää tiistaihin 28.4 mennessä. Nyt poikkeusaikana haluamme tiedottaa asiasta jo hyvissä ajoin. Suosittelemme tilauksen tekemistä kotiinkuljetuksena numerosta 020 111 5353 (toimitusaika vappuaattona klo 9-17). Tilauksen voi myös tehdä noutotilauksena myymäläämme numerosta 020 111 5300 tai 020 111 5353. Myymälässämme käytössä jonotus turvavälein vappuaattona 30.4.

Alla ohjeita tilauksen tekemiseen ja tuotelistausta.

Suosittelemme vapuksi meidän jo klassikoksi muodostuneita simapalloja! Lisäksi saatavilla tippaleipää, erilaisia munkkeja ja tietenkin Hugon simaa, joka toivottavasti ei tällä kertaa lopu kesken. Vapputuotteet ovat seuraavat:

Simapallot = 0,85€ / kpl (myydään tänä vuonna poikkeuksellisesti 10kpl ja 20kpl pakkauksissa, ei irtona)
Tippaleipä (glut.) = 2,80€ / kpl
Munkkirinkeli = 1,50€ / kpl
Berliininmunkki = 1,90€ / kpl
Pikkumunkki = 1,20€ / kpl
Hugon sima 1L = 6,00€ / pullo

HUOM! Vappuaattona torstaina 30.4 ei ole normaalia take away -lounasta. Tämä on korvattu seuraavilla erikoislounaspaketeilla:

Vappupaketti 2hlö (27€) sis. (Hugon lihapullia (400g), ceasar-kasvispastasalaattia (500g), valkosipuliperunoita (600g), Hugon simaa (1L) ja simapalloja (6kpl))

Vappupaketti 4hlö (44€) sis. (Hugon lihapullia (600g), ceasar-kasvispastasalaattia (500g), broileri-currypastasalaattia (500g), valkosipuliperunoita (600g), Hugon simaa (1L) ja simapalloja (12kpl)).

Näitä on saatavilla torstaina 30.4 sekä kotiintoimitettuna että noudettuna myymälästä. Vappulounaspaketit myydään kylmänä.

Seuraavat lounastuotteet saatavilla vain myymälästämme torstaina 30.4:

Ceasar-kasvispastasalaatti 500g (6€) ja 1kg (10€)
Broileri-currypastasalaatti 500g (8€) ja 1kg (13€)
Valkosipuli-kermaperunat 600g (6€)
Hugon lihapullat 400g (7€) ja 600g (11€)

Seuraavat delituotteet saatavilla sekä myymälästämme että kotiintoimituksella torstaina 30.4:

Toast Skagen (4€) sis. (ruisvuokaleipää, jokirapua, tuorejuustoa, majoneesia, punasipulia, tilliä, mätiä, mustapippuria ja suolaa) - Laktoositon

Smörrebröd (4,50€) sis. (vaaleeta vuokaleipää, majoneesia, tuorejuustoa, tilliä, kananmunaa, purjoa, anjovista ja perunaa) - Laktoositon

Brie-mansikkacroissant (4€) sis. (croissant, tuorejuustoa, jääsalaattia, brie-juustoa, mansikkaa) - Vähälaktoosinen

Haluamme toivottaa tästä nykytilanteesta huolimatta oikein aurinkoista vappua kaikille ja ennen kaikkea pysykää terveinä.

simapallot_tippaleivat_munkit.jpg
Hugon_Sima.jpg

Aloitimme kotiinkuljetukset. Myymälämme auki lyhennetyin aukioloajoin, kahvilamme suljettu 26.3.2020

Toimitamme kotiin lounaat ja muut tilaukset Klaukkalan, Kirkonkylän, Lepsämän, Valkjärven, Perttulan ja Luhtajoen alueille. Luethan alla olevat ohjeet tarkasti läpi ennen tilausta.

TILAUKSEN TEKEMINEN JA TOIMITUS
• Tilaukset numerosta 020 111 5353
• Tilauksia vastaanotetaan arkisin klo 9-15 välisenä aikana
• Tilaukset toimitetaan arkisin noin klo 11-15 välisenä aikana
• Ennen klo 14 tehdyt tilaukset toimitetaan seuraavana arkipäivänä
• Kotiintoimitus kaikille yli 20€ ostoksille. Toimitus on ilmainen

Vältämme ovella tapahtuvien kontaktien määrää. Tilaus jätetään aina ovensuulle, jonka jälkeen kuljettaja soittaa ovikelloa ja odottaa muutaman metrin etäisyydellä, kunnes asiakas on vastaanottanut toimituksen.

MAKSUTAVAT
Suosimme ennakkomaksua MobilePaylla tai tilisiirtona. Tilaus voidaan maksaa myös ovella pankkikortin lähimaksulla alle 50€ ostoksille. Emme vastaanota PIN-koodimaksuja ja käteismaksuja tartuntavaaran ehkäisemiseksi. Ilmoitathan puhelimessa maksutapasi.

MobilePay. Löytyy nimellä Uudenmaan Leipä Oy ja numerolla 85619.
Tilisiirtomaksu tilille FI3753001720089741. Kirjoita viestikenttään nimesi ja tilauksen tositenumero, jonka saat puhelimessa. Suurimpien pankkien tilisiirrot näkyvät heti tilillämme, jolloin normaali toimitusaika. Muussa tapauksessa toimitus heti kun tilisiirto näkyy suoritettuna tilillä.
Maksu langattomaan maksupäätteeseen langatonta lähimaksua hyödyntäen. Huom! Emme vastaanota maksuja PIN-koodilla. Lähimaksut alle 50€ ostoksille ja korteilla, joihin lähimaksuominaisuus on avattu.
Lounassetelit
Eazybreak
ePassi
Edenred
Smartum
Emme vastaanota käteistä kotiintoimituksissa.

OHJEET KARANTEENISSA JA SAIRAANA OLEVILLE
Mikäli olet karanteenissa, flunssainen tai muuten kipeä, kerro asiasta tilausta tehdessäsi. Tällöin tilaus maksetaan aina ennakkoon MobilePaylla tai tilisiirtona. Lähimaksun käyttäminen maksupäätteeseen ei tällöin onnistu. Kuljettaja tuo tilauksen ovellesi ja soittaa tilauksen saapumisesta.

TUOTEVALIKOIMA KOTIINTOIMITUKSISSA
Lounaat (näet päivän ruuan nettisivuiltamme)
Take-away kotiruokalounas. Sisältää molemmat päivän lämpimät ruuat, vihersalaatin, porkkanaraasteen, sämpylän, 2kpl ruisvuokaviipaletta ja päivän pullan. Ei sisällä keittoa ja kahvia. Hinta 9,00€.

Take-away keitto. Sisältää päivän keiton, sämpylän, 2kpl ruisvuokaviipaletta ja päivän pullan. Keiton koko 3,5dl. Ei sisällä päivän kotiruokaa ja kahvia. Hinta 6,00€.

Kakut
• 5h Mansikkakermakakku (L) - 24,00€
• 10h Mansikkakermakakku (L) - 37,00€
• 5h Vadelmakermakakku (L) - 27,00€
• 10h Vadelmakermakakku (L) - 40,00€
• 5h Kinuskikermakakku (VL) - 24,00€
• 10h Kinuskikermakakku (VL) - 37,00€
• 5h Kinuskikerma-karpalokakku (VL) - 24,00€
• 10h Kinuskikerma-karpalokakku (VL) - 37,00€
• 5h Suklaarouhekakku (L) - 24,00€
• 10h Suklaarouhekakku (L) - 37,00€
• 5h Valkosuklaarouhekakku (VL) - 24,00€
• 10h Valkosuklaarouhekakku (VL) - 37,00€
• 8h Moussekakut (L) (mansikka, suklaa, päärynä, sitruuna, vadelma, persikka-passion) - 32,00€
• 6h Ellen Svinhufvud kakku (L, G) - 19,00€

Leivokset
• Kinuskileivos (VL) - 2,85€
• Ellen Svinhufvud leivos (L, G) - 3,00€
• Bebe-leivos (L) - 2,65€
• Pieni bebe-leivos pomada (L) - 1,75€
• Pieni bebe-leivos suklaa (L) - 1,75€
• Kuppileivokset mansikka, vadelma & suklaarouhe (L, G) - 3,30€
• Kuppileivos kinuski (VL, G) - 3,30€
• Vegekuppileivos (MA, M) - 3,90€

Leivät
• Auringonkukka-artesaani - 3,00€
• Kaurapellavaleipä - 2,25€
• Saaristolaisleipä - 3,90€
• Markus-sedän kauralimppu - 2,70€
• Ranskalainen maalaisleipä - 3,00€
• Herkkuranska - 2,25€
• Vehnäpatonki - 1,90€
• Markus-sedän kaurapatonki - 2,00€
• Terveysleipä - 3,00€
• Ruislimppu 100% - 2,45€
• Ruisvuoka 500g - 2,60€
• Siemenleipä - 3,30€
• Markus-sedän kaurasämpylä (6kpl) - 3,50€
• Vehnäsämpylä (4kpl) - 2,75€
• Grahamsämpylä (4kpl) - 2,75€
• Moniviljasämpylä (4kpl) - 3,00€

Pullat
• Voisilmäpulla (L) - 1,50€
• Voipulla (L) - 1,50€
• Korvapuusti (L) - 1,55€
• Kardemummapulla (L) - 1,50€
• Vaniljapulla (VL) - 1,50€

Wienerit (L)
• Tanskalainen wiener - 1,90€
• Manteliwiener - 1,90€
• Voiwiener - 1,90€

Makeat piirakat
• Mustikkapiirakka (MA) - 1,95€
• Rahkapiirakka (L) - 1,95€

Pitkot (L)
• Kahvipitko - 3,75€
• Kanelipitko - 5,00€
• Voipitko - 5,00€
• Wienerpitko - 5,85€
• Sokeripitko - 4,40€
• Kilopitko - 11,05€
• Pormestari - 5,00€
• Boston - 5,85€

Pasteijat (L)
• Kinkkupasteija - 2,00€
• Lohipasteija - 2,25€
• Lihapasteija - 2,00€
• Tonnikalapasteija - 2,00€
• Munapasteija - 2,00€

Suolaiset piirakat ja pizzat
• Riisipiirakka (L, M) - 0,95€
• Lihapiirakka (MA) - 2,10€
• Jauhelihapizza (L, M) - 2,90€
• Tomaatti-mozzarellapizza (L, M) - 2,90€

Delisalaatit
• Lohisalaatti (MA, G) - 7,55€
• Broilerisalaatti (MA, M, G) - 7,30€
• Tonnikalasalaatti (MA) - 7,30€
• Fetasalaatti (L, M, G) - 7,30€

Täytetyt croissantit & wrapit
• Tonnikalacroissant (VL) - 3,60€
• Kinkkucroissant (VL) - 3,60€
• Juustocroissant - 3,60€
• Broileriwrap (2kpl rasia) - 4,50€

Täytetyt sämpylät
• Kinkku-juustosämpylä (L, M) - 3,50€
• Juustosämpylä (L, M) - 3,50€
• Glut. kinkku-juustosämpylä (L, M, G) - 3,70€
• Glut. juustosämpylä (L, M, G) - 3,70€

Täytetyt patongit (L)
• Vuohenjuustopatonki - 5,10€
• Broileripatonki - 5,10€
• Lämminsavulohipatonki - 5,60€
• naudanliha-juustopatonki - 5,60€

Muut tuotteet
• Valio kevytmaito 1L - 1,80€
• Valio HYLA-maito 1L - 2,25€
• Valio Oivariini 400g - 4,85€
• Valio juustoviipaleet 150g - 3,00€
• Ilta-Sanomat - 1,80€

GLUTEENITTOMAT TUOTTEET
Valmistamme gluteenittomia tuotteita poikkeuksellisesti nyt vain torstaina ja perjantaina. Näillä on kahden arkipäivän toimitusaika. Nämä tuotteet ovat seuraavat:
• Gluteeniton sämpylä - 1,25€
• Gluteeniton lihapasteija - 1,90€
• Gluteeniton tonnikalapasteija - 1,90€
• Gluteeniton korvapuusti - 2,05€
• Gluteeniton voisilmäpulla - 2,05€
• Gluteeniton mustikkapiirakka - 2,40€
• Gluteeniton rahkapiirakka - 2,40€

MYYMÄLÄN POIKKEUSAUKIOLOAJAT
Myymälämme aukioloaikoja on lyhennetty. Uudet aukioloajat ovat ma-pe klo 8-17 ja lauantaina klo 9-14. Kahvila ja lounaan seisovapöytä on suljettu. Nämä poikkeustoimenpiteet ovat voimassa niin kauan kuin tämä poikkeuksellinen tilanne kestää.

Tilannetietoa erikoisjärjestelyistä koronaviruksen takia 17.3.2020

Haluamme antaa sydämellisen kiitoksen kaikille asiakkaille, jotka ovat meillä edelleen käyneet. Tämä on historian yksi haastavimmista tilanteista johon olemme 60-vuotishistorian aikana joutuneet. Tämä on koko alalle erittäin vaikea tilanne, mutta tulemme selviämään tästä yhdessä. Luomme yhdessä asiakkaidemme kanssa jotain hienoa sitten tulevaisuudessa, kun olemme tämän kriisin selättäneet. Kiitos vielä kerran.

Tässä vähän lisätietoja meidän muuttuneista ja tulevista erikoisjärjestelyistä. Kahvilassa on nyt tarjolla valmiiksi pakattuja take-away lounaita. Myös normaali lounas toimii edelleen, mutta olemme vähentäneet asiakaspaikkoja väljemmiksi ja hygieniataso on tehostettu äärimmilleen. Suosimme maksamisessa korttimaksuja käteisen sijasta, etenkin langatonta lähimaksua alle 50€ euron ostoksille.

Voit tehdä myymäläämme noutotilauksen suoraan numerosta 020 111 5320 tai numerosta 020 111 5300. Numerot ovat ilmaisia. Pakkaamme tilauksesi valmiiksi kassiin, jolloin se on nopeasti noudettavissa. Valikoimissa edelleen runsas määrä tuotteita, mutta esimerkiksi leivosvalikoimaa on kavennettu. Myymälässämme on myös erilaisia leipätarjouksia koko viikon ajan, todennäköisesti myös ensi viikolla. Tällä viikolla tarjouksessa mm. kaura-pellavaleipä 1,40€ (ovh. 2,25€) sekä moniviljasämpylä 4kpl/pss 2€. Tarjouksessa myös muita leipiä niin kauan kuin niitä riittää.

Alamme toimittamaan asiakastilauksia ja take-away lounaita suoraan kotiin todennäköisesti ensi viikon aikana. Heti kun olemme saaneet kaikki tarvittavat järjestelyt valmiiksi, aloitamme kotiinkuljetukset. Alkuun toimitamme vain Klaukkalan alueella, mutta jos tulee kyselyjä muualta Nurmijärveltä, laajennamme toimitukset koko Nurmijärven alueelle. Kotiintoimitus on mahdollinen kaikille yli 20€ ostoksille. Toimitus on ilmainen. Ostokset maksetaan langattomaan maksupäätteeseen korttia käyttäen. Käteisellä maksaminen ei valitettavasti onnistu kotiintoimituksissa. Ilmoitamme välittömästi facebookissa kun alamme ottamaan kotiintoimitustilauksia vastaan puhelimitse.

ruislimppu.jpg

Herkkuleivokset naistenpäiväksi! 4.3.2020

Naistenpäiväksi olemme kehittäneet suklaisan uutuuden: suklaa-kinuskiunelman! Leivoksessa on täyteläinen suklaamousse kinuskin ja browniepohjan kera. Päällä karkeita suolahippuja, suklaalastuja ja toffeekuutioita.

Naistenpäivänä myymälästämme myös upea Rubiinileivos! Peilikiiltävän rubiinileivoksen sisällä tuorejuustotäyte mustaherukkahillon kera.

Leivokset tulevat myyntiin perjantaina ja myydään niin pitkään kuin tuotteita riittää. Naistenpäivää vietetään sunnuntaina 8.3. Tervetuloa!

suklaa-kinuskiunelma.jpg

rubiinileivos.jpg