Juhlista itsenäisyyspäivää! 30.11.2020

Tässä tuotteitamme itsenäisyyspäiväksi:

• Pieni riista-karpalopiiras 1,45€
• Itsenäisyyspäivänleivos 3,10€
• Suomi -tuorejuustokakku (8h) 37€
(lakka tai mustaherukka)
• Saaristolaisleipä 3,70€
• Itsenäisyyspäivänmunkki 2,10€
• Mustikka-rahkakääretorttu 20,90€

itsenäisyyspäiväleivos.jpg

Tervetuloa!

Green Friday! 25.11.2020

Tänä vuonna Black Fridayn sijaan tuomme koko viikon esille meidän ympäristöratkaisuja. Tässä niistä muutamia:

- Katollamme on 110 aurinkopaneelia
- Kierrätämme kaiken. Emme tuota yhtään sekajätettä
- Olemme lisänneet WWF-ilmastoystävällisiä ruokia lounaalla
- Hyödynnämme ylijääneet pullat pulla- korpuiksi ja leivät krutongeiksi

Perjantaina tarjouksessa mm. perunaleivos 2,30€ (2,65€), ohrapiirakka 0,75€ (0,95€), ohraleipä 2,40€ (3€) ja vihis 1,70€ (2,10€). Tervetuloa!

Viskileivos ja Emojileivos! 17.11.2020

Tämän viikon torstaina 19.11 juhlitaan miestenpäivää ja perjantaina 20.11 lapsen oikeuksien päivää.

Miestenpäiväksi meillä on herkullinen ja todella tykätty viskileivos 3,30€, aidosta viskistä tietysti. Sekä viime vuosilta tuttuun tapaan tulinen kanalihis 2,10€ sekä sydänleipä 3,00€.

Lapsen oikeuksien päiväksi lapsille on tarjolla emojileivosta 3,30€, sydänmunkkia 1,90€ sekä grandi ja sydänmunkki -tarjous 2,20€.
Lisäksi lapsille on tarjolla perjantaina ilmaisia ilmapalloja meidän uudella logolla. Ilmapalloja rajoitettu erä, mutta toivotaan että mahdollisimman moni saa sellaisen halutessaan.

Toivotamme erittäin lämpimästi tervetuloa

Viskileivos.jpg

Emojileivos.jpg

Isänpäiväkakut! 30.10.2020

Uutuutena isänpäiväksi meillä on herkullisen täyteläinen suklaajuustokakku 8-hengelle . Kakku on laktoositon ja hinta 35€. Makean kaveriksi suosittelemme uutta riistakakkua, jota on saatavilla 10H ja 20H koossa. Riistakakku on laktoositon ja hinta alkaen 56€.

Meiltä saat myös perinteiset kermakakut aidoilla aineksilla. Myös moussekakkuja löytyy useita erilaisia. Kaikki kakkumme ovat laktoosittomia.

Teemme kaikki kakkumme alusta alkaen käsin konditoriassamme. Kakkupohjat teemme itse omassa leipomossa. Jos haluat ilahduttaa isää ja tilata aidon käsintehdyn kakun, niin voit tehdä tilauksen joko numerosta 020 111 5320 tai 020 111 5300. Tilaathan keskiviikkoon 4.11 mennessä, jotta varmistat haluamasi kakun saatavuuden . Tämän jälkeen rajoitetumpi saatavuus.

suklaajuustokakku.jpg

Riistakakku.jpg

lohikakku.jpg

mansikkakerma.jpg

kinuskikerma.jpg

Halloweenherkut nyt myymälästämme! 26.10.2020

Kannattaa kokeilla esimerkiksi suosittua haamuleivostamme, jossa on vaniljakermatäyte vadelmahillon kera. Päällä sokerimassasta tehty koristelu. Leivos on laktoositon ja hinta 3,10€.

Toinen suosittu leivos on entinen mörköleivos, joka on tänä vuonna muutettu hämisleivokseksi. Leivoksen täytteenä on lakritsimoussea ja hitusen appelsiini-omenahilloa. Päällä lakritsiströsseli hämiskarkin kera. Leivos on laktoositon ja hinta 3,10€.

Muita halloweentuotteita on muun muassa kurpitsakakku ja halloweenmunkki. Myymälässämme myös paljon muita tuotteita halloweenkoristelulla. Tervetuloa!

HUOM! Myymälämme suljettu lauantaina 31.10 pyhäinpäivän takia.

haamuleivos.jpg

hämisleivos.jpg

kurpitsakakku.jpg

halloweenmunkki.jpg

Lounaslistamme on uudistunut! 22.10.2020

Lounaslistamme on uudistunut! Meillä voi syödä paikan päällä tai kätevästi take-awayna.

Lounaaseemme sisältyy lämmin ruoka, keitto, runsas salaattipöytä, meidän omat tuoreet leivät, levitteet, kotikalja, Novelle hanavesi ja kahvi tai tee. Hinta 10,50€. Lounas tarjoillaan arkisin klo 10.30-14.30.

Hugon-hampurilainen.jpg

Kivileivos saapuu jälleen! 5.10.2020

Viime vuosina suuren suosion saanut Kivileivos saapuu jälleen myyntiin keskiviikkona 7.10! Kivileivos on kehitetty Aleksis Kiven päivän kunniaksi, jota vietetään lauantaina 10.10.

Kivileivoksen täytteenä on lakritsimoussea, jonka sisällä mansikkahilloa. Päällä "lakritsiglitteri" koristelu. Hinta 3,10€. Myynnissä rajoitetun ajan.

Kivileivos.jpg

Syyslounas ja puustiviikko! 24.9.2020

Keskiviikkona 30.9 lounaalla syyslounas, joka sisältää seuraavan herkullisen kattauksen:

• Omena-ohrarisotto & punajuurihummusta (MA)
• Hugon jauhelihamureke sienijuustotäytteellä & artisokka-perunapyrettä (L, G)
• Lapin muorin riistakeittoa (L, G)
• Jälkiruuaksi omena-puolukkahyve (L, G)
• Salaattipöydässä herkkuja kauden kasviksista sekä erilaisia kaloja

Syyslounas.jpg

Vietämme myös puustiviikkoa lokakuun 1-3. päivä eli torstai-lauantai. Tällöin myynnissä mm. seuraavia herkkuja:

• Cookiepulla
• Hugon puusti
• Toffee-mantelikierre
• Nyhtöpuusti
• Jauheliha-cheddarpuusti

Tämän syksyn uutuus: omenavene! 4.9.2020

Tänä syksynä uutuutena meillä on omenavene, joka on leivostyyppinen herkku. Pohjalla jogurttikakkupohja, jossa ripaus kanelia ja kardemummaa. Täytteenä vaniljakermatäyte, jossa omenapalahilloa. Päällä koristeena omenapaloja ja kanelia. Tuote on laktoositon ja hinta 3,30€.

omenavene.jpg

Avaamme uudistuneen kabinetin maanantaina 29.6! 26.6.2020

Avaamme uudistuneen kabinettitilamme maanantaina 29.6! Avajaisten kunniaksi tarjolla ilmaiset kahvit tai teet asiakkaillemme.
Remontti venähti vähän alkuperäisestä suunnitelmasta, mutta hyvää kannattaa odottaa. Kabinetti on remontoitu meidän uutta brändi-ilmettä mukaillen ja vähän vastaavalla tyylillä tulemme remontoimaan myymälämme syksyllä. Myymälän remontti aloitetaan sen jälkeen kun meidän iso keittiölaajennus on valmistunut. Näistä lisätietoa myöhemmin.

Olemme käyttäneet aitoja luonnon materiaaleja. Esimerkiksi harmaat seinät on työstetty aidolla italiaisella mineraalilaastilla ja HUGO-logo 100% messinkilaastilla. Osa tuoleista on aidolla nahkapinnalla ja niiden istumismukavuuteen on kiinnitetty erityistä huomiota. Vinyylilattia on puolestaan 100% PVC-vapaa.

Olemme panostaneet erityisesti viihtyvyyteen. Tilassa on nyt myöskin lounge-tyyppisiä paikkoja, joita ei aikaisemmin ollut. Kabinettiin on asennettu 48 akustiikkapaneelia ja lattian pinta on suunniteltu erityisesti vaimentamaan ääntä. Näin tilan akustiikka on parantunut huomattavasti.

Olemme myös samaan aikaan remontoineet meidän molemmat terassimme ja isompi lasitettu terassi onkin saatu jo avattua. Vain valaisimet ja pistorasiat on sieltä vielä asentamatta. Etupuolen terassin remontti alkaa olla loppusuoralla ja se valmistunee heinäkuun alkuun mennessä.

Tervetuloa!

kabinetti.jpg