Kivileivos Aleksis Kiven kunniaksi 6.10.2017

Olemme kehittäneet oman leivoksen Aleksis Kiven kunniaksi! Aleksis kiven päivää vietetään tiistaina 10.10.

Herkullisen kivileivoksen täytteenä on lakritsimousse, jonka sisällä on mansikkahilloa. Päällä on upea lakritsiglitterikuorrutus. Myynnissä koko lokakuun ajan. Hinta 2,85€/kpl.

Kivileivos.jpg

Sadonkorjuulounas perjantaina 13.10 10.10.2017

Sadonkorjuulounas perjantaina 13.10 klo 10.30 - 14.30. Hinta normaali 9,70€. Tervetuloa!

* Kolmen kaalin keittoa (M,G)
* Mifu-juureswokkia (L,G)
* Maalaiskananpoikaa (L)
* Pekoni-kasvissärää (M,G)
* Puolukkavispipuuroa (L)

sadonkorjuulounas_2017.jpg

Korvapuustipäivä keskiviikkona 4.10 29.9.2017

Keskiviikkona 4.10 vietetään kansallista korvapuustipäivää ja tämän johdosta meillä on kyseisenä päivänä tarjolla uusia puusteja ja tarjouksia puusteista. Esimerkiksi Hugon puusti 1,30€ (norm. 1,45€) ja kahvi/tee + puusti 3,00€ (norm. 3,45€). Tervetuloa!

Puustipaiva2017.jpg

Suolaiset eväät meiltä! 18.9.2017

Herkulliset suolaiset eväät meiltä! Jos et ole vielä maistanut meidän paljon kehuttua lihapiirakkaa, niin nyt olisi aika maistaa!

Meiltä saat myös kuvassakin olevat pasteijat (kinkku, liha, tonnikala, lohi, muna ja vihannes) ja pienet 8cm piiraat (savulohi, kinkku ja kasvis). Muita suosittuja suolaisia tuotteita on mm. riisipiirakat, pienet pizzat ja solttikset.

Kaikki tuotteemme tehdään perinteistä käsityötä arvostaen, laadukkaista raaka-aineista. Tervetuloa myymäläämme Klaukkalaan!

lihapiirakat_ja_pasteijat.jpg

Vietämme leipäviikkoa 12.9.2017

Tällä viikolla vietämme leipäviikkoa, jolloin joka päivä on tarjouksia eri leivistä ja myymälässä myös leipämaistiaisia.

Kampanjapäivät menevät seuraavasti:

Maanantai: Auringonkukka-artesaani
Tiistai: Maalaisciapatta
Keskiviikko: Hiivaton siemenleipä
Torstai: Monivilja-artesaani
Perjantai: Herkkuranska
Lauantai: Ranskalainen maalaisleipä

Herkutellaan omenilla ja vadelmilla! 31.8.2017

Syksy saapuu pikku hiljaa ja nyt onkin aika herkutella omena- ja vadelmatuotteillamme!

Omenaherkkuja löytyy monenlaista: mm. omenapiirakkaa, omenarahkapiirakkaa, omenawieneriä, omenamuropiirasta, omenaherkkupiirasta ja omenaleivosta.

Vadelmatuotteita on tarjolla rajoitetun ajan, riippuen tuorevadelman saatavuudesta. Tuotteissa käytetään Walleniuksen tuoreita vadelmia. Kannattaa ehdottomasti maistaa vadelmaleivostamme, josta on nyt saatavilla myös gluteeniton versio. Vadelmaleivosta on saatavilla myös kuppiversiona, joka on myöskin gluteeniton.

omenaherkut.jpg

vadelmaleivos.jpg

vadelmaleivos_gluteeniton.jpg

Mansikkaherkut! 19.6.2017

Mansikkaherkkuja tuoreista mansikoista! Vain kesän ajan myynnissä olevat mansikkatuotteet on nyt saatavilla myymälästämme. Yksi suosituimmista on Mansikkaleivos. Mansikkakermaleivos sopii puolestaan aidon kerman ystävälle. Molemmat tuotteet ovat 2,85€/kpl.

Mansikkawienerit ja Mansikkarahka- piirakat ovat myös erittäin suosittuja näin kesäisin. Kesän ajan on saatavilla myös Mansikkakakkua, jossa ei ole kermaa.

Myös raparperimuropiiraita on nyt saatavilla kesän ajan. Kannattaa maistaa, on nimittäin sen verran herkullisia :D

HUOM! Olemme auki juhannusaattona perjantaina 23.6 klo 8.00-14.00. Lauantaina 24.6 myymälämme on suljettu.

mansikkaherkut.jpg

mansikkakakku.jpg

mansikkakuppileivos.jpg

Olemme selkeyttäneet lounasvalikoimaa ja samalla laskeneet keiton hintaa 5.6.2017

Olemme selkeyttäneet lounasvalikoimaa salaattipöydän ja keiton osalta. Erillinen salaattibuffet on poistettu valikoimasta ja lisukesalaatti ei enää kuulu keiton hintaan. Samalla keiton hintaa on laskettu 7,50 eurosta 6,90 euroon. Jatkossa salaattipöytä kuuluu vain lounasbuffaan, johon ei tullut muutoksia.

Aikaisemmin salaattia voitiin syödä kolmelta eri lautaselta: lounasbuffan lautanen, salaattibuffan syvä lautanen ja keittolounaan pieni lisukesalaatin lautanen. Tästä aiheutui epäselvyyksiä salaattipöydän ja keiton osalta, sillä salaatti syötiin samasta lautasesta kuin keitto vaikka keitto ei salaattibuffaan sisältynyt. Näin selkeytämme lounasta sekä asiakkaillemme että myyjillemme.

Kakut valmistujaisiin 26.5.2017

Meiltä saat kaiken tarvittavan suolaisesta makeaan, myös gluteenittomat herkut!

Meidän suositut kermakakut valmistetaan aidoista aineksista ilman säilöntäaineita. Kermakakkujen lisäksi suosittelemme herkullisia moussekakkuja, joita löytyy useita eri makuja. Suklaan ystäville Elysee-kakku on vastustamaton valinta.

Uutuutena tuorejuustokakku hennon vaaleissa väreissä. Sisälle voit valita vadelma-, mustaherukka- tai mango-appelsiini-limehillon. Ruusut voit valita viidestä väristä: hento roosa, beige, harmaa, limen vihreä ja vaaleansininen. Tästä kakusta kuva ensimmäisenä kuvakollaasista.

Makean rinnalle suosittelemme isoja levypiiraita, joista leikkaa helposti noin 45 palaa. Yksi pala noin 7x6 cm. Makuvaihtoehdot: kinkku-ananas-aura, savulohi, feta-parsa, vihannes, kinkku.

tuorejuustokakku_yo-koristelu.jpg

mansikkamousse.jpg

vadelmakerma.jpg

Päärynämousse1.jpg

lohikakku.jpg

elyseekakku.jpg

suklaakakku.jpg

kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg

Äitienpäiväkakut 11.5.2017

Herkulliset kakut äideille! Meiltä saat niin perinteiset kermakakut kuin erilaiset moussekakut äitien omaan juhlaan 14.5.

Moussekakuista suosittelemme 8H mansikka-, päärynä- tai suklaamoussekakkuja.

Kermakakuista ehdottomasti suosituimmat on mansikka-, vadelma- ja kinuskikermakakut. Näitä saa 5-25h koossa.

mansikkamousse.jpg

Päärynämousse5.jpg

suklaamoussekakku.jpg

mansikkakerma.jpg

vadelmakerma.jpg

kinuskikerma.jpg