Kakut valmistujaisiin 26.5.2017

Meiltä saat kaiken tarvittavan suolaisesta makeaan, myös gluteenittomat herkut!

Meidän suositut kermakakut valmistetaan aidoista aineksista ilman säilöntäaineita. Kermakakkujen lisäksi suosittelemme herkullisia moussekakkuja, joita löytyy useita eri makuja. Suklaan ystäville Elysee-kakku on vastustamaton valinta.

Uutuutena tuorejuustokakku hennon vaaleissa väreissä. Sisälle voit valita vadelma-, mustaherukka- tai mango-appelsiini-limehillon. Ruusut voit valita viidestä väristä: hento roosa, beige, harmaa, limen vihreä ja vaaleansininen. Tästä kakusta kuva ensimmäisenä kuvakollaasista.

Makean rinnalle suosittelemme isoja levypiiraita, joista leikkaa helposti noin 45 palaa. Yksi pala noin 7x6 cm. Makuvaihtoehdot: kinkku-ananas-aura, savulohi, feta-parsa, vihannes, kinkku.

tuorejuustokakku_yo-koristelu.jpg

mansikkamousse.jpg

vadelmakerma.jpg

Päärynämousse1.jpg

lohikakku.jpg

elyseekakku.jpg

suklaakakku.jpg

kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg

Äitienpäiväkakut 11.5.2017

Herkulliset kakut äideille! Meiltä saat niin perinteiset kermakakut kuin erilaiset moussekakut äitien omaan juhlaan 14.5.

Moussekakuista suosittelemme 8H mansikka-, päärynä- tai suklaamoussekakkuja.

Kermakakuista ehdottomasti suosituimmat on mansikka-, vadelma- ja kinuskikermakakut. Näitä saa 5-25h koossa.

mansikkamousse.jpg

Päärynämousse5.jpg

suklaamoussekakku.jpg

mansikkakerma.jpg

vadelmakerma.jpg

kinuskikerma.jpg

Vappuherkut! 25.4.2017

Meiltä löydät herkulliset vapputuotteet moneen lähtöön. Jos et ole vielä maistanut meidän kuuluja, paljon kehuttuja simapalloja, niin nyt kannattaa maistaa! Lisäksi meiltä saat suositut tippaleivät, kuorrutet simapallot, munkkirinkelit ja monet muut vappumunkit. Uutuutena tänä vuonna on vanilja-kinuskimunkki. Simapalloja ja tippaleipiä saa myös gluteenittomana.

simapallot_tippaleivat_munkit.jpg

Pääsiäistuotteet 7.4.2017

Tänä pääsiäisenä meiltä löytyy tuotteita joka lähtöön, raikkaan keväisissä väreissä. Uutuutena on pirteän vihreä pääsiäisleivos, jonka sisällä on sitruunamoussea ja keskellä marenkisydän, pohjalla on ripaus päärynä-omenahilloa.

Lisäksi löytyy pääsiäispashaa, appelsiinimuffinsseja, pääsiäisherkkua, pääsiäismunkkeja ja -pullia, munakakkua, sitruuna- ja päärynämoussekakkua, sitruuna-tuorejuustokakkua ja paljon muuta. Tervetuloa myymäläämme!

PS. Myymälämme on suljettu pitkäperjantaina 14.4 ja maanantaina 17.4. Myymälämme on poikkeavasti auki vaalisunnuntaina 9.4 klo 10.00 - 16.00.

Pääsiäisleivos.jpg

Appelsiinimuffinssi.jpg

Pasha.JPG

Pääsiäisherkku.jpg

Pääsiäismunkki.jpg

Sitruuna-tuorejuustokakku.jpg

Päärynämousse.jpg

sitruunamoussekakku.jpg

Munakakku.jpg

Haemme uutta myymälänhoitajaa Klaukkalan leipomo-myymäläämme 13.3.2017

Etsimme Klaukkalan leipomo-myymäläämme kokenutta myymälänhoitajaa.

Elintarvikeala lainsäädäntöineen tulee olla tuttu, sekä työskentely lähiesimiehenä luontevaa, rohkaisevaa ja esimerkillistä.

Työ vaatii osaamista ja kokemusta kassatyöskentelystä, asiakaspalvelusta, leipomo- ja konditoria-alan tuotteista, erikoiskahveista ja kahvilatoiminnasta, tilausten tekemisestä ja tiimin lähiesimiehenä toimimisesta.

Työhön kuuluu työskentely myymälässä kaikissa vuoroissa (ma-la), tilausten tekeminen, sairas- ja kiiretuuraajien hankkiminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen, tiimin kannustava ja ohjaava esimiestyö, myymälän yleisilmeestä huolehtiminen, tuotteiden laadusta ja esillepanosta huolehtiminen, hävikin seuranta ja kampanjoiden suunnittelu yhdessä esimiesten kanssa.

Mikäli olet etsimämme kokenut, tunnollinen ja työtä pelkäämätön työnhakija, niin laitathan hakemuksesi osoitteeseen rekry[at]uudenmaanleipa.fi.

Uudet vadelma-suklaamuffinssit ja appelsiinimuffinssit naistenpäiväksi! 3.3.2017

Naistenpäivää vietetään keskiviikkona 8.3 ja sen kunniaksi olemme kehittäneet kaksi uutta herkkumuffinssia, vadelma-suklaamuffinssin ja appelsiinimuffinsin. Appelsiinimuffinssi on samalla myös gluteeniton, mutta maistuu varmasti kaikille! Muffinsseja on saatavilla heti ensi viikon alusta alkaen. Tervetuloa!

Vadelma-suklaamuffinssi.jpg

Appelsiinimuffinssi.jpg

Laskiaispullat! 17.2.2017

Laskiainen lähestyy ja meidän herkullisia laskiaispullia saa jälleen myymälästämme. Pulla on aina tuore kuin uunista tullut ja täytteen voit valita meidän oman mantelimassan tai suositun mansikkahillon väliltä. Kuvasta poiketen hillolla täytetyt pullat eivät ole päällystetty mantelilastulla, vaan raesokerilla. Saatavana myös gluteenittomana.

PS. Myymälämme on auki laskiaissunnuntaina 26.2 klo 11.00-16.00. Tarjolla tuoretta laskiaispullaa, kuumia juotavia ja hernekeittoa! Tervetuloa! =)

laskiaispullat.jpg

Runebergintortut! 27.1.2017

Uudenmaan Leivän herkullisia Runebergintorttuja on jälleen saatavilla myymälästämme. Käytämme aina parhaimpia raaka-aineita ja kostutuskin tehdään aidolla konjakilla ja punssilla. Saatavana myös gluteenittomana. Tervetuloa maistamaan!

Myös kermapullia on jo saatavilla myymälästämme. Täytteenä mansikkahillo tai meidän itse tekemä mantelimassatäyte. Saatavana myös gluteenittomana sekä hillolla että mantelimassalla.

runebergintortut.jpg

Lounaamme on uudistunut! 16.1.2017

Olemme uudistaneet lounaslistamme alkaen 16.1 (viikko kolme). Uudelle listalle on pyritty jättämään vain suosituimpia ruokia ja lisäämään mielenkiintoisia uutuuksia. Uutuuksista löytyy mm. hampurilaista, kukkoa viinissä, lohipaellaa, mantelikalaa, broileritortillaa, oskarinleipää, vuohenjuustokasvisgratiinia, nyhtöpossua ja paljon muuta.

Voit tutustua uuteen lounaslistaamme meidän lounassivulla klikkaamalla ylävalikon Lounas -linkkiä.

Hugon-hampurilainen.jpg

Jouluiset herkut! 16.12.2016

Jouluisia herkkuja saat nyt myymälästämme joka lähtöön. Useammalle hengelle suosittelemme viiden hengen jouluhalkoja, joita saa joko kermaisina tai suklaakreemillä. Uutuutena löytyy myös glögimoussekakku 8-hengelle. Lisäksi meiltä saat myös perinteiset käpykakut. Lapset varmasti ilahtuvat pienestä piparkakkutalosta :)

Pienemmistä jouluherkuista suosittelemme tietenkin aitoon voitaikinaan tehtyjä joulutorttuja, jonka eron huomaa vain maistamalla :). Kannattaa tutustua myös joululeivokseen, jossa on kermainen luumutäyte. Muista myös ihastuttavat nasuleivokset. Uutuutena suosittelemme joulumuffinssia, joka on gluteeniton, vaikka ei maun puolesta uskoisi.

Olemme auki jouluaattona 24.12 klo 8.00-12.00.

Tervetuloa herkullisille joulun ostoksille!

Jouluhalko suklaakreemillä
Jouluhalko_suklaa.jpg

Jouluhalko kermalla
jouluhalko.jpg

Käpykakku
kapykakku.jpg

Joululeivos & Nasuleivos
joululeivos&nasuleivos.jpg

Joulumuffinssit
joulumuffinssi.jpg

Piparkakkutalo
piparkakkutalo.jpg