Uudet sivut avattu! 15.11.2011

Pitkään työn alla olleet uudet nettisivut on nyt vihdoinkin avattu. Sivuston uusi ulkoasu on selkeä ja helppokäyttöinen ja tyyliä on nykyaikaistettu. Laadukkaiden kuvien avulla tuotteet tulevat nyt paremmin esille.

Etusivulta näet kätevästi mitä on tarjolla päivän lounaaksi. Päivän lounas päivittyy sivustolle automaattisesti aina puolen yön jälkeen, joten voit helposti tarkistaa päivän lounaan suoraan etusivun "Tänään lounaaksi" kohdasta. Etusivulta näet myös ajankohtaiset uutiset ja yrityshistorian.

Tuotesivulla on tärkeimmistä tuotteista uudistetut laadukkaat kuvat ja voit myös katsoa tuotteen kuvaa isompana versiona klikkaamalla pientä tuotekuvaa. Kakkujen, pikkuleipien ja joidenkin makeiden ja suolaisten juhlatuotteiden hinnat ovat näkyvillä nyt myös nettisivustolla.

Kabinetin varauksesta voi nyt jättää yhteydenottopyynnön suoraan nettisivujen kautta. Lomakkeen täyttäminen nettisivujen kautta nopeuttaa asiakkaan varauksen käsittelyä, joten suosittelemme sitä käytettävän ensisijaisena vaihtoehtona.

Yritysasiakkaille löytyy myös oma sivunsa. Sivulta voi jättää tarjous- ja yhteydenottopyynnön sekä ilmoittaa halukkuutensa liittyä meidän tukkuasiakkaaksi.