Vietämme leipäviikkoa 12.9.2017

Tällä viikolla vietämme leipäviikkoa, jolloin joka päivä on tarjouksia eri leivistä ja myymälässä myös leipämaistiaisia.

Kampanjapäivät menevät seuraavasti:

Maanantai: Auringonkukka-artesaani
Tiistai: Maalaisciapatta
Keskiviikko: Hiivaton siemenleipä
Torstai: Monivilja-artesaani
Perjantai: Herkkuranska
Lauantai: Ranskalainen maalaisleipä

Herkutellaan omenilla ja vadelmilla! 31.8.2017

Syksy saapuu pikku hiljaa ja nyt onkin aika herkutella omena- ja vadelmatuotteillamme!

Omenaherkkuja löytyy monenlaista: mm. omenapiirakkaa, omenarahkapiirakkaa, omenawieneriä, omenamuropiirasta, omenaherkkupiirasta ja omenaleivosta.

Vadelmatuotteita on tarjolla rajoitetun ajan, riippuen tuorevadelman saatavuudesta. Tuotteissa käytetään Walleniuksen tuoreita vadelmia. Kannattaa ehdottomasti maistaa vadelmaleivostamme, josta on nyt saatavilla myös gluteeniton versio. Vadelmaleivosta on saatavilla myös kuppiversiona, joka on myöskin gluteeniton.

omenaherkut.jpg

vadelmaleivos.jpg

vadelmaleivos_gluteeniton.jpg

Mansikkaherkut! 19.6.2017

Mansikkaherkkuja tuoreista mansikoista! Vain kesän ajan myynnissä olevat mansikkatuotteet on nyt saatavilla myymälästämme. Yksi suosituimmista on Mansikkaleivos. Mansikkakermaleivos sopii puolestaan aidon kerman ystävälle. Molemmat tuotteet ovat 2,85€/kpl.

Mansikkawienerit ja Mansikkarahka- piirakat ovat myös erittäin suosittuja näin kesäisin. Kesän ajan on saatavilla myös Mansikkakakkua, jossa ei ole kermaa.

Myös raparperimuropiiraita on nyt saatavilla kesän ajan. Kannattaa maistaa, on nimittäin sen verran herkullisia :D

HUOM! Olemme auki juhannusaattona perjantaina 23.6 klo 8.00-14.00. Lauantaina 24.6 myymälämme on suljettu.

mansikkaherkut.jpg

mansikkakakku.jpg

mansikkakuppileivos.jpg

Olemme selkeyttäneet lounasvalikoimaa ja samalla laskeneet keiton hintaa 5.6.2017

Olemme selkeyttäneet lounasvalikoimaa salaattipöydän ja keiton osalta. Erillinen salaattibuffet on poistettu valikoimasta ja lisukesalaatti ei enää kuulu keiton hintaan. Samalla keiton hintaa on laskettu 7,50 eurosta 6,90 euroon. Jatkossa salaattipöytä kuuluu vain lounasbuffaan, johon ei tullut muutoksia.

Aikaisemmin salaattia voitiin syödä kolmelta eri lautaselta: lounasbuffan lautanen, salaattibuffan syvä lautanen ja keittolounaan pieni lisukesalaatin lautanen. Tästä aiheutui epäselvyyksiä salaattipöydän ja keiton osalta, sillä salaatti syötiin samasta lautasesta kuin keitto vaikka keitto ei salaattibuffaan sisältynyt. Näin selkeytämme lounasta sekä asiakkaillemme että myyjillemme.

Kakut valmistujaisiin 26.5.2017

Meiltä saat kaiken tarvittavan suolaisesta makeaan, myös gluteenittomat herkut!

Meidän suositut kermakakut valmistetaan aidoista aineksista ilman säilöntäaineita. Kermakakkujen lisäksi suosittelemme herkullisia moussekakkuja, joita löytyy useita eri makuja. Suklaan ystäville Elysee-kakku on vastustamaton valinta.

Uutuutena tuorejuustokakku hennon vaaleissa väreissä. Sisälle voit valita vadelma-, mustaherukka- tai mango-appelsiini-limehillon. Ruusut voit valita viidestä väristä: hento roosa, beige, harmaa, limen vihreä ja vaaleansininen. Tästä kakusta kuva ensimmäisenä kuvakollaasista.

Makean rinnalle suosittelemme isoja levypiiraita, joista leikkaa helposti noin 45 palaa. Yksi pala noin 7x6 cm. Makuvaihtoehdot: kinkku-ananas-aura, savulohi, feta-parsa, vihannes, kinkku.

tuorejuustokakku_yo-koristelu.jpg

mansikkamousse.jpg

vadelmakerma.jpg

Päärynämousse1.jpg

lohikakku.jpg

elyseekakku.jpg

suklaakakku.jpg

kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg

Äitienpäiväkakut 11.5.2017

Herkulliset kakut äideille! Meiltä saat niin perinteiset kermakakut kuin erilaiset moussekakut äitien omaan juhlaan 14.5.

Moussekakuista suosittelemme 8H mansikka-, päärynä- tai suklaamoussekakkuja.

Kermakakuista ehdottomasti suosituimmat on mansikka-, vadelma- ja kinuskikermakakut. Näitä saa 5-25h koossa.

mansikkamousse.jpg

Päärynämousse5.jpg

suklaamoussekakku.jpg

mansikkakerma.jpg

vadelmakerma.jpg

kinuskikerma.jpg

Vappuherkut! 25.4.2017

Meiltä löydät herkulliset vapputuotteet moneen lähtöön. Jos et ole vielä maistanut meidän kuuluja, paljon kehuttuja simapalloja, niin nyt kannattaa maistaa! Lisäksi meiltä saat suositut tippaleivät, kuorrutet simapallot, munkkirinkelit ja monet muut vappumunkit. Uutuutena tänä vuonna on vanilja-kinuskimunkki. Simapalloja ja tippaleipiä saa myös gluteenittomana.

simapallot_tippaleivat_munkit.jpg

Pääsiäistuotteet 7.4.2017

Tänä pääsiäisenä meiltä löytyy tuotteita joka lähtöön, raikkaan keväisissä väreissä. Uutuutena on pirteän vihreä pääsiäisleivos, jonka sisällä on sitruunamoussea ja keskellä marenkisydän, pohjalla on ripaus päärynä-omenahilloa.

Lisäksi löytyy pääsiäispashaa, appelsiinimuffinsseja, pääsiäisherkkua, pääsiäismunkkeja ja -pullia, munakakkua, sitruuna- ja päärynämoussekakkua, sitruuna-tuorejuustokakkua ja paljon muuta. Tervetuloa myymäläämme!

PS. Myymälämme on suljettu pitkäperjantaina 14.4 ja maanantaina 17.4. Myymälämme on poikkeavasti auki vaalisunnuntaina 9.4 klo 10.00 - 16.00.

Pääsiäisleivos.jpg

Appelsiinimuffinssi.jpg

Pasha.JPG

Pääsiäisherkku.jpg

Pääsiäismunkki.jpg

Sitruuna-tuorejuustokakku.jpg

Päärynämousse.jpg

sitruunamoussekakku.jpg

Munakakku.jpg

Haemme uutta myymälänhoitajaa Klaukkalan leipomo-myymäläämme 13.3.2017

Etsimme Klaukkalan leipomo-myymäläämme kokenutta myymälänhoitajaa.

Elintarvikeala lainsäädäntöineen tulee olla tuttu, sekä työskentely lähiesimiehenä luontevaa, rohkaisevaa ja esimerkillistä.

Työ vaatii osaamista ja kokemusta kassatyöskentelystä, asiakaspalvelusta, leipomo- ja konditoria-alan tuotteista, erikoiskahveista ja kahvilatoiminnasta, tilausten tekemisestä ja tiimin lähiesimiehenä toimimisesta.

Työhön kuuluu työskentely myymälässä kaikissa vuoroissa (ma-la), tilausten tekeminen, sairas- ja kiiretuuraajien hankkiminen, uusien työntekijöiden perehdyttäminen, tiimin kannustava ja ohjaava esimiestyö, myymälän yleisilmeestä huolehtiminen, tuotteiden laadusta ja esillepanosta huolehtiminen, hävikin seuranta ja kampanjoiden suunnittelu yhdessä esimiesten kanssa.

Mikäli olet etsimämme kokenut, tunnollinen ja työtä pelkäämätön työnhakija, niin laitathan hakemuksesi osoitteeseen rekry[at]uudenmaanleipa.fi.

Uudet vadelma-suklaamuffinssit ja appelsiinimuffinssit naistenpäiväksi! 3.3.2017

Naistenpäivää vietetään keskiviikkona 8.3 ja sen kunniaksi olemme kehittäneet kaksi uutta herkkumuffinssia, vadelma-suklaamuffinssin ja appelsiinimuffinsin. Appelsiinimuffinssi on samalla myös gluteeniton, mutta maistuu varmasti kaikille! Muffinsseja on saatavilla heti ensi viikon alusta alkaen. Tervetuloa!

Vadelma-suklaamuffinssi.jpg

Appelsiinimuffinssi.jpg