Lounaassa ei valitettavasti lämmintä ruokaa maanantaina 29.6 28.6.2015

Valitettavasti meidän kokki, sekä varakokki ovat molemmat kipeenä, ja kaiken lisäksi pääkokki on kesälomalla, joten emme valitettavasti pysty tarjoamaan lämmintä ruokavaihtoehtoa lounaalle maanantaina 29.6. Keitto ja salaattipöytä on saatavilla normaalisti. Olemme erittäin pahoillamme asiasta.

Herkut valmistujaisjuhliin meiltä! 15.5.2015

Meiltä löydät makeat ja suolaiset herkut kevään valmistujaisjuhliin. Saatavilla on perinteisiä kermakakkuja kuin myös tyylikkäitä moussekakkuja Kakkujen sijaan voit myös tilata leivoksia, joista saat kätevästi valmiin annospalan. Muista myös herkulliset pullakranssit ja makeat marjapiiraat

Suolaisia löytyy myös laidasta laitaan. Valmistujaisjuhliin suosittelemme esimerkiksi pyöreitä lohi-, kinkku- tai kasvispiiraita. Tai sitten voit tilata ison savulohi-, kinkkuananas-aura- tai fetaparsalevypiirakan, josta saa noin 45 leikattua annospalaa. Isot levypiiraat löydät tästä linkistä Meiltä myös voileipäkakut

Tilaathan viimeistään 26.5.2015 mennessä, jotta varmistat haluamiesi tuotteiden saatavuuden.

mansikkakermakakku.jpg

sitruunamoussekakku.jpg

marjapiiras.jpg

kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg

kinkkukakku.jpg

Hemmottele äitiä kakulla! 30.4.2015

Tilaa äitienpäivänkakut ajoissa viimeistään 6.5 mennessä, jotta varmistat haluamiesi kakkujen saatavuuden. Tänä vuonna äitien kunniaksi olemme kehittäneet kaksi erikoiskakkua, joiden kuvat alla. Tilaa myös perinteiset kermakakut meiltä. Nyt herkutellaan äitien seurassa!

appelsiini-suklaamoussekakku.jpg
Appelsiini-suklaamoussekakku
8 henkilölle, 30,00€

mustikka-valkosuklaamoussekakku.jpg
Mustikka-valkosuklaamoussekakku
5 henkilölle, 14,90€

mansikkakermakakku.jpg
Muista myös perinteiset kermakakut

Simapallot, tippaleivät, munkit ja muut vappuherkut myymälästämme! 21.4.2015

Herkulliset simapallot, tippaleivät ja munkit nyt saatavilla. Meiltä myös muita vapun herkkuja, kuten ihastuttava nasukakku. Poikkea myymälässämme ja tee herkullisimmat vappuostokset meiltä!

simapallot_tippaleivat_munkit.jpg

Hyvä Konditorian kermapulla-arvonnan pääpalkinto Uudenmaan Leipään! 15.4.2015

Hyvä Konditoria -ketjun järjestämä kermapullakilpailun pääpalkinto 500 euron matkalahjakortti osui Uudenmaan Leipään ja onnellinen voittaja on Harri Salmi Nurmijärven Röykästä. Paljon onnea ja aurinkoista lomamatkaa! Paljon onnea myös kaikille pienemmille viikkoarvontojen voittajille!

Kuvassa arvonnan suorittaa Leipuriliiton puheenjohtaja Mika Väyrynen.

arvontakuva_pieni.jpg

Olemme auki vaalisunnuntaina 19.4 klo 10-16 15.4.2015

Kahvilamme on auki sunnuntaina varsinaisena vaalipäivänä 19.4 klo 10.00 - 16.00. Tervetuloa kahville äänestämisen lomassa!

Pääsiäisherkut nyt myymälästämme! 20.3.2015

Kevät on vihdoinkin saapunut ja sitä myöten myös pääsiäinen on kohta ovella. Aurinkoiset pääsiäisherkut löytyvät nyt myymälästämme. Kakuista saatavana on perinteistä munakakkua tai moussekakun ystäville sitruunamoussekakkua. Lisäksi löytyy Pasha -leivosta, pääsiäisleivosta, Baba -leivosta, pääsiäisherkkua, sitruunapullaa ja muita tuotteita pääsiäiskoristeluilla. Tervetuloa ja oikein aurinkoista kevättä kaikille!

munakakku.jpg

sitruunamoussekakku.jpg

paasiaispasha.jpg

paasiaispullat.jpg

Uudenmaan leivän herkulliset laskiaispullat jälleen täällä! 10.2.2015

Laskiaispullamme ovat jälleen saapuneet myymäläämme. Saat niitä myös esimerkiksi Nurmijärven K-Supermarketista ja mahdollisesti myös muiden jälleenmyyjiemme kautta. Nouda omasi!

laskiaispullat.jpg

Hemmottele ystävääsi ystävänpäiväherkuilla! 9.2.2015

Ystävänpäivää vietetään lauantaina 14.2, joten nyt on oiva hetki muistaa parhaita ystäviäsi erinäisten herkkujen kera. Meiltä saat ystävänpäivämunkit ja -leivokset. Uutuutena on nyt kuvakakut, joita saa ystävänpäivän kunniaksi sydänkuvalla koristeltuna. Tervetuloa myymäläämme!

ystavanpaiva_pullat.jpg

Kuvakakku-sydan.jpg

Herkulliset Runebergintortut myymälästämme! 22.1.2015

Herkulliset Runebergintortut on jälleen saatavilla myymälästämme. Runebergintorttuja on mahdollista saada perinteisellä kostutuksella tai ilman kostutusta. Tervetuloa herkkuostoksille!

runebergintortut.jpg