Uudenmaan leivän herkulliset laskiaispullat jälleen täällä! 10.2.2015

Laskiaispullamme ovat jälleen saapuneet myymäläämme. Saat niitä myös esimerkiksi Nurmijärven K-Supermarketista ja mahdollisesti myös muiden jälleenmyyjiemme kautta. Nouda omasi!

laskiaispullat.jpg

Hemmottele ystävääsi ystävänpäiväherkuilla! 9.2.2015

Ystävänpäivää vietetään lauantaina 14.2, joten nyt on oiva hetki muistaa parhaita ystäviäsi erinäisten herkkujen kera. Meiltä saat ystävänpäivämunkit ja -leivokset. Uutuutena on nyt kuvakakut, joita saa ystävänpäivän kunniaksi sydänkuvalla koristeltuna. Tervetuloa myymäläämme!

ystavanpaiva_pullat.jpg

Kuvakakku-sydan.jpg

Herkulliset Runebergintortut myymälästämme! 22.1.2015

Herkulliset Runebergintortut on jälleen saatavilla myymälästämme. Runebergintorttuja on mahdollista saada perinteisellä kostutuksella tai ilman kostutusta. Tervetuloa herkkuostoksille!

runebergintortut.jpg

Osallistu kermapullakisaan myymälässämme! 8.1.2015

Hyvä Konditoria -ketju järjestää kermapullakilpailun ja voit osallistua siihen täyttämällä pienimuotoisen kupongin myymälässämme. Pääpalkintona on 500 euron matkalahjakortti ja lisäksi joka viikko arvotaan myymäläkohtaisia maistuvia tuotepalkintoja. Osallistuminen arvontaan päättyy 20.2.2015. Pääpalkinto arvotaan 28.2.2015 ja viikkoarvonnat aina maanantaisin. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Vieraile myymälässämme ja osallistu arvontaan!

Kermapulla_kilpailu1.jpg

Toivotamme kaikille oikein Hyvää Uutta Vuotta 2015! 31.12.2014

Kiitos kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneillemme vuodesta 2014 ja oikein Hyvää Uutta Vuotta 2015!

Joulun herkut Uudenmaan Leivästä! 11.12.2014

Meiltä löydät piparkakkutalot, nisset ja nasset, joululeivokset, nasuleivokset, täytekakut, tähtitortut, maustekakut, juhlalimput, saaristolaisleivät, riisipiirakat ja paljon muuta! Tervetuloa joulun herkkuostoksille myymäläämme.

Olemme auki jouluaattona 24.12 klo 7.00 - 12.00.

Uudenmaan Leipä toivottaa kaikille Hyvää ja Rauhallista Joulua!

piparkakkutalot.jpg

joululeivosnasuleivos.jpg

saaristolaisleipa.jpg

Tervetuloa joululounaalle 9.12! 7.12.2014

Tiistaina joulukuun 9. päivä herkutellaan joululounaan parissa. Voit valita pelkän joulupuuron tai sitten kokonaisen joululounasbuffan, johon sisältyy mm. joulupuuro, vihreää salaattia, rosollia, sinappisilliä, erilaisia laatikoita ja tietenkin kinkkua. Juomaksi molempiin vaihtoehtoihin on tarjolla glögiä, kotikaljaa, kahvia ja teetä. Jälkiruoaksi talon pipareita.

Joulupuuro 5,00€ ja joululounasbuffa 10,20€. Tervetuloa!

joululounas2014.png

Voit klikata kuvan isommaksi.

Juhli Suomen itsenäisyyttä herkutellen 1.12.2014

Suomi juhlii jälleen itsenäisyyttä 6. joulukuuta. Meidän herkulliset itsenäisyyspäivänleivokset löytyvät nyt myymälästämme. Tervetuloa ostoksille ja oikein hyvää itsenäisyyspäivää kaikille!

itsenaisyyspaivan_leivos.jpg

Meiltä herkulliset isänpäiväkakut! 5.11.2014

Meiltä löydät isänpäiväkakut moneen makuun. Löytyy perinteistä mansikkakermakakkua tai sitten isille räätälöity kuvassakin näkyvä Suklaahyve niminen suklaakäärekakku. Kakkuvalikoimamme löydät klikkaamalla tätä linkkiä Muista myös herkulliset voileipäkakut

mansikkakermakakku.jpg

Isanpaivakakku_suklaahyve.jpg

Isanpaivakakku_kinuskikarpalomoussekakku.jpg

Halloweenherkut on taas täällä! 27.10.2014

Tervetuloa myymäläämme tekemään herkullisia Halloweenaiheisia ostoksia. Meiltä löytyy mörköleivokset, haamuleivokset, Halloween-koristeltuja muffinsseja ja paljon muita tuotteita, jotka on koristeltu Halloween teemalla.

Halloween_herkut.jpg