Meiltä herkulliset isänpäiväkakut! 5.11.2014

Meiltä löydät isänpäiväkakut moneen makuun. Löytyy perinteistä mansikkakermakakkua tai sitten isille räätälöity kuvassakin näkyvä Suklaahyve niminen suklaakäärekakku. Kakkuvalikoimamme löydät klikkaamalla tätä linkkiä Muista myös herkulliset voileipäkakut

mansikkakermakakku.jpg

Isanpaivakakku_suklaahyve.jpg

Isanpaivakakku_kinuskikarpalomoussekakku.jpg

Halloweenherkut on taas täällä! 27.10.2014

Tervetuloa myymäläämme tekemään herkullisia Halloweenaiheisia ostoksia. Meiltä löytyy mörköleivokset, haamuleivokset, Halloween-koristeltuja muffinsseja ja paljon muita tuotteita, jotka on koristeltu Halloween teemalla.

Halloween_herkut.jpg

Olemme auki Juhannusaattona 17.6.2014

Myymälämme on auki perjantaina 20.6 klo 8.00-12.00 välisen ajan. Tervetuloa!

Kakut valmistujaisjuhliin 14.5.2014

Kakut ylioppilasjuhliin ja muihin valmistujaisjuhliin olisi hyvä tilata viimeistään 27.5.2014 mennessä. Kermakakkujen viimeinen tilauspäivä on 28.5.2014. Nyt kannattaa juhlistaa valmistuneita sankareita meidän herkullisilla, aidoilla aineksilla tehdyillä kakuilla. Kakkuvalikoimamme löydät seuraavista linkeistä: Täytekakut Voileipäkakut

vadelmakermakakku.jpg

suklaakakku.jpg

kinuskikermakakku.jpg

arabicakakku.jpg

kinkkukakku.jpg

Äitienpäiväkakut 6.5.2014

Hemmottele äitiä herkullisella äitienpäiväkakulla! Kermakakut olisi hyvä tilata viimeistään torstaihin (8.5) kello 12:00 mennessä. Voileipä- ja erikoiskakut keskiviikkoon (7.5) kello 12:00 mennessä.

mansikkakermakakku.jpg

elyseekakku.jpg

lohikakku.jpg

Vapun herkut: simapallot ja tippaleivät nyt myymälässämme! 28.4.2014

Herkulliset Uudenmaan Leivän simapallot, tippaleivät, munkkirinkelit ja muut vappuherkut löydät nyt myymälästämme. Tervetuloa ostoksille!

simapallot_tippaleivat.jpg

Pääsiäistuotteet nyt meiltä! 14.4.2014

Pääsiäinen on jälleen saapunut ja sen myötä Uudenmaan Leivän pääsiäistuotteet. Saatavilla on pääsiäisleivoksia, pääsiäisbaboja ja -bebeja, munakakkuja ja lisäksi pääsiäinen näkyy useissa meidän muissa tuotteissa, joten kannattaa käydä vierailemassa myymälässämme ja virittäytymässä pääsiäistunnelmaan.

munakakku.jpg

paasiaisleivos_ja_bebe.jpg

sitruunakakku.jpg

sitruunapulla_paasiaisbaba.jpg

Aurinkoista kevättä kaikille!

Olemme auki laskiaissunnuntaina 2.3 18.2.2014

Laskiaispullia on saanut myymälästämme jo hyvän tovin, mutta tuotantoa lisätään laskiaisen lähestyessä, joten voit ostaa laskiaispullat meiltä isommallekin porukalle. Makuina on mansikkahillo ja mantelimassa. Lisäksi myymällämme on auki laskiaissunnuntaina maaliskuun 2. päivä klo 11:00-16:00.

laskiaispulla.jpg

laskiaispullat.jpg

Herkulliset ystävänpäiväleivokset! 11.2.2014

Herkulliset ystävänpäiväleivokset löytyvät nyt myymälästämme. Mikä olisikaan parempi tapa muistaa hyvää ystävää kuin ostamalla hänelle ystävänpäiväleivos. Tule nauttimaan kahvilaamme tai osta mukaan myymälästämme. Tervetuloa!

ystavanpaivaleivos.jpg

Runebergintortut ja laskiaispullat myymälästämme! 23.1.2014

Runebergintortut ja laskiaispullat löytyvät nyt myymälästämme. Lisäksi haluamme ilmoittaa jo nyt, että myymälämme on auki laskiaissunnuntaina maaliskuun 2. päivä klo 11.00-16.00. Tervetuloa herkuttelemaan Runebergintorttua tai laskiaispullaa kahvin tai kaakaon kera!

runebergintorttu.jpg

runebergintortut_ja_laskiaispullat.jpg