Halloween-herkut Uudenmaan Leivästä! 28.10.2015

Nyt uskomattoman herkulliset Halloween-herkut pyhäinpäivänjuhliin myymälästämme. Saatavana on suosittuja Haamu- ja Mörköleivoksia ja kakkupuolella Hämähäkkikakku ja Kurpitsakakku. Lisäksi useat muut tuotteemme nyt Halloween-koristeluilla!

Tervetuloa myymäläämme ostoksille!

halloween_herkut.jpg

Uudenmaan Leivän perustaja Hilkka Kivelä (entinen Villgren) on kuollut 85-vuotiaana 6.10.2015

Uudenmaan Leivän perustaja Hilkka Kivelä (entinen Villgren) nukkui viime (5.10) yönä pois 85-vuotiaana. Rakkaudella muistaen Hilkan sisarukset,
lapset Riitta, Merja, Mervi ja Hanna,
Kokon perhe, Rajapuron perhe, Simolinin perhe ja Taipaleen perhe ja kaikki läheiset.

Hilkan muisto säilyy Uudenmaan Leivässä ikuisesti. Lepää rauhassa.

Klaukkalan vedenlaadun häiriö - Uudenmaan leivällä oma puhtaan veden varasäiliö 24.9.2015

Klaukkalan alueen vettä ei saa tällä hetkellä (24.9) juoda ilman keittämistä. Olemme saaneet ison varasäiliön puhdasta vettä, joten kaikki tuotteet, kahvi, lounas jne. tehdään luonnollisesti tällä puhtaalla varavedellä. Ainoastaan erikoiskahveja ja postmix-limuja ei voida tällä hetkellä tehdä. Muut tuotteet pystytään tekemään puhtaan varaveden voimin.

Olemme perjantaina 18.9 auki täysin normaalisti 17.9.2015

Toimintamme niin valmistuspuolella, kuljetuksissa, myynnissä kuin myymälän ja kahvilan puolella toimii täysin normaalisti perjantaina 18.9. Haluamme kiittää kaikkia työntekijöitämme, jotka päättivät yhdessä tehdä töitä myös perjantaina näistä taloudellisistä päätöksistä huolimatta.

Vietämme leipäviikkoa 14.9-19.9 14.9.2015

Vietämme nyt syyskuussa 14.9 - 19.9 välisenä aikana leipäviikkoa, jonka teemana on kuitu. Myymälässämme on joka päivä leipäuutuuksia ja tarjouksia leivistämme. Lisäksi pääset joka päivä maistamaan uusia uunituoreita leipiämme. Tervetuloa!

leipaviikko.jpg

Lounaassa ei valitettavasti lämmintä ruokaa maanantaina 29.6 28.6.2015

Valitettavasti meidän kokki, sekä varakokki ovat molemmat kipeenä, ja kaiken lisäksi pääkokki on kesälomalla, joten emme valitettavasti pysty tarjoamaan lämmintä ruokavaihtoehtoa lounaalle maanantaina 29.6. Keitto ja salaattipöytä on saatavilla normaalisti. Olemme erittäin pahoillamme asiasta.

Herkut valmistujaisjuhliin meiltä! 15.5.2015

Meiltä löydät makeat ja suolaiset herkut kevään valmistujaisjuhliin. Saatavilla on perinteisiä kermakakkuja kuin myös tyylikkäitä moussekakkuja Kakkujen sijaan voit myös tilata leivoksia, joista saat kätevästi valmiin annospalan. Muista myös herkulliset pullakranssit ja makeat marjapiiraat

Suolaisia löytyy myös laidasta laitaan. Valmistujaisjuhliin suosittelemme esimerkiksi pyöreitä lohi-, kinkku- tai kasvispiiraita. Tai sitten voit tilata ison savulohi-, kinkkuananas-aura- tai fetaparsalevypiirakan, josta saa noin 45 leikattua annospalaa. Isot levypiiraat löydät tästä linkistä Meiltä myös voileipäkakut

Tilaathan viimeistään 26.5.2015 mennessä, jotta varmistat haluamiesi tuotteiden saatavuuden.

mansikkakermakakku.jpg

sitruunamoussekakku.jpg

marjapiiras.jpg

kinkku-ananas-auralevypiirakka.jpg

kinkkukakku.jpg

Hemmottele äitiä kakulla! 30.4.2015

Tilaa äitienpäivänkakut ajoissa viimeistään 6.5 mennessä, jotta varmistat haluamiesi kakkujen saatavuuden. Tänä vuonna äitien kunniaksi olemme kehittäneet kaksi erikoiskakkua, joiden kuvat alla. Tilaa myös perinteiset kermakakut meiltä. Nyt herkutellaan äitien seurassa!

appelsiini-suklaamoussekakku.jpg
Appelsiini-suklaamoussekakku
8 henkilölle, 30,00€

mustikka-valkosuklaamoussekakku.jpg
Mustikka-valkosuklaamoussekakku
5 henkilölle, 14,90€

mansikkakermakakku.jpg
Muista myös perinteiset kermakakut

Simapallot, tippaleivät, munkit ja muut vappuherkut myymälästämme! 21.4.2015

Herkulliset simapallot, tippaleivät ja munkit nyt saatavilla. Meiltä myös muita vapun herkkuja, kuten ihastuttava nasukakku. Poikkea myymälässämme ja tee herkullisimmat vappuostokset meiltä!

simapallot_tippaleivat_munkit.jpg

Hyvä Konditorian kermapulla-arvonnan pääpalkinto Uudenmaan Leipään! 15.4.2015

Hyvä Konditoria -ketjun järjestämä kermapullakilpailun pääpalkinto 500 euron matkalahjakortti osui Uudenmaan Leipään ja onnellinen voittaja on Harri Salmi Nurmijärven Röykästä. Paljon onnea ja aurinkoista lomamatkaa! Paljon onnea myös kaikille pienemmille viikkoarvontojen voittajille!

Kuvassa arvonnan suorittaa Leipuriliiton puheenjohtaja Mika Väyrynen.

arvontakuva_pieni.jpg