Vapun herkut: simapallot ja tippaleivät nyt myymälässämme! 28.4.2014

Herkulliset Uudenmaan Leivän simapallot, tippaleivät, munkkirinkelit ja muut vappuherkut löydät nyt myymälästämme. Tervetuloa ostoksille!

simapallot_tippaleivat.jpg

Pääsiäistuotteet nyt meiltä! 14.4.2014

Pääsiäinen on jälleen saapunut ja sen myötä Uudenmaan Leivän pääsiäistuotteet. Saatavilla on pääsiäisleivoksia, pääsiäisbaboja ja -bebeja, munakakkuja ja lisäksi pääsiäinen näkyy useissa meidän muissa tuotteissa, joten kannattaa käydä vierailemassa myymälässämme ja virittäytymässä pääsiäistunnelmaan.

munakakku.jpg

paasiaisleivos_ja_bebe.jpg

sitruunakakku.jpg

sitruunapulla_paasiaisbaba.jpg

Aurinkoista kevättä kaikille!

Olemme auki laskiaissunnuntaina 2.3 18.2.2014

Laskiaispullia on saanut myymälästämme jo hyvän tovin, mutta tuotantoa lisätään laskiaisen lähestyessä, joten voit ostaa laskiaispullat meiltä isommallekin porukalle. Makuina on mansikkahillo ja mantelimassa. Lisäksi myymällämme on auki laskiaissunnuntaina maaliskuun 2. päivä klo 11:00-16:00.

laskiaispulla.jpg

laskiaispullat.jpg

Herkulliset ystävänpäiväleivokset! 11.2.2014

Herkulliset ystävänpäiväleivokset löytyvät nyt myymälästämme. Mikä olisikaan parempi tapa muistaa hyvää ystävää kuin ostamalla hänelle ystävänpäiväleivos. Tule nauttimaan kahvilaamme tai osta mukaan myymälästämme. Tervetuloa!

ystavanpaivaleivos.jpg

Runebergintortut ja laskiaispullat myymälästämme! 23.1.2014

Runebergintortut ja laskiaispullat löytyvät nyt myymälästämme. Lisäksi haluamme ilmoittaa jo nyt, että myymälämme on auki laskiaissunnuntaina maaliskuun 2. päivä klo 11.00-16.00. Tervetuloa herkuttelemaan Runebergintorttua tai laskiaispullaa kahvin tai kaakaon kera!

runebergintorttu.jpg

runebergintortut_ja_laskiaispullat.jpg

Uudenmaan Leipä tukee uutta lastensairaalaa 19.12.2013

Lahjoitimme tämän vuoden joulumuistamiseen suunnatut varat Uusi Lastensairaala 2017 hankkeelle. Uudenmaan Leipä kiittää kaikkia asiakkaitamme ja yhteistyökumppaneita tästä vuodesta ja toivottaa kaikille oikein rauhaisaa ja makoisaa Joulua!

uusi_lastensairaala_2017.png

Joulun aukioloajat ja joulupuuro 8.12.2013

Olemme auki jouluaattona 24.12 klo 7.00-12.00. Joulupäivänä (25.12) ja Tapaninpäivänä (26.12) myymälämme on suljettu.

Keskiviikkona 11.12 tarjoamme joulupuuroa ja kiisseliä keiton sijasta. Muista myös herkulliset käpykakut!

kapykakku.jpg

Itsenäisyyspäivän leivokset myymälästämme! 30.11.2013

Suomen itsenäisyys täyttää jo 96 vuotta ja sitä juhlistetaan myös meillä itsenäisyyspäivän leivosta herkutellen. Itsenäisyyspäivän leivokset löydät Klaukkalan myymälästämme. Tervetuloa!

itsenaisyyspaivan_leivos.jpg

Herkullinen mustikkakermakakku isänpäiväksi! 4.11.2013

Hemmottele isää herkullisella mustikkakermakakulla! Käytämme kotimaisia marjoja. Katsothan isänpäiväksi myös muut täytekakkumme ja voileipäkakkumme

mustikkakermakakku.jpg

Pelottavan herkulliset Halloween-herkut 24.10.2013

Herkulliset Halloween-herkut löydät kattavasta myymälästämme. Valikoimastamme löytyy niin erikoiskoristeltuja vakiotuotteita kuin myös vain Halloween-aikana myytäviä erikoistuotteita. Tervetuloa myymäläämme ostoksille!

Halloween_herkut.jpg