Muista ystävää leivoksella tai sydänpullalla! 9.2.2016

Ystävänpäivää vietetään sunnuntaina 14.2. Ilahduta parhaita ystäviäsi ja läheisiäsi meidän ystävänleivoksella tai herkullisella sydämenmuotoisella pullalla. Myös berliininmunkit sydänaiheisena.

ystavanpaivaleivos.jpg

sydanpullat.jpg

Runebergintortut ja laskiaispullat 22.1.2016

Runeberginpäivää vietetään helmikuun 5. päivä, mutta saat herkullisia Runebergintorttuja meiltä jo nyt. Joko kostutettuna tai ilman. Myös laskiaispullia on jo saatavilla. Tervetuloa viettämään herkullinen kahvihetki myymälä-kahvilaamme!

Olemme auki laskiaissunnuntaina 7.2 klo 11.00 - 16.00. Cafe Latte tarjouksessa 2,90€. Tervetuloa!

runegergintorttu.jpg

laskiaispulla.jpg

Joulun herkut meiltä! 15.12.2015

Tule kotoisaan myymäläämme tekemään joulun herkullisimmat ostokset. Meiltä löydät käpykakut, jouluhalot, joululeivokset, pipareita koristeltuna ja ilman, piparkakkutalot, tähtitortut ja paljon muuta. Tervetuloa!

Olemme auki jouluaattona 24.12 klo 7:00-12:00.

Oikein rauhallista joulua kaikille asiakkaillemme ja yhteistyökumppaneille!

Käpykakku
kapykakku.jpg

Jouluhalko
jouluhalko.png

Joulu- ja Nasuleivos
joululeivosnasuleivos.jpg

Piparkakkutalo
piparkakkutalo.jpg

Tähtitorttu
tahtitorttu.jpg

Joululounas torstaina 10.12 8.12.2015

Tervetuloa herkuttelemaan joululounaan parissa torstaina 10.12. Tarjolla on muun muassa joulupuuroa, kinkkua, savulohta, erilaisia salaatteja, rosollia, sillejä. Laatikkopuolella imellettyä perunalaatikkoa, porkkanalaatikkoa ja lanttulaatikkoa. Juomana glögiä, kotikaljaa, kahvia ja teetä. Jälkkäriksi herkullisia uunituoreita talon pipareita.

Voit katsoa joululounasmenuuta tarkemmin klikkaamalla alla olevaa kuvaa.

joululounas.jpg

Muista Isää kakulla! 3.11.2015

Meiltä herkulliset kakut isänpäivään. Tutustu laajaan kakkuvalikoimaamme Tuotteet-sivun kautta tai suoraan tästä linkistä

Erikoisuutena nyt vain Isänpäivän ajan Suklaahyvekakku viidelle hengelle hintaan 14,90€. Sisällä herkullista suklaamoussea ja mustaherukka- moussesydän. Päällä suklaarouhe.suklaahyve.jpg

mansikkakermakakku.jpg

elyseekakku.jpg

sitruunamoussekakku.jpg

suklaakakku.jpg

lohikakku.jpg

Halloween-herkut Uudenmaan Leivästä! 28.10.2015

Nyt uskomattoman herkulliset Halloween-herkut pyhäinpäivänjuhliin myymälästämme. Saatavana on suosittuja Haamu- ja Mörköleivoksia ja kakkupuolella Hämähäkkikakku ja Kurpitsakakku. Lisäksi useat muut tuotteemme nyt Halloween-koristeluilla!

Tervetuloa myymäläämme ostoksille!

halloween_herkut.jpg

Uudenmaan Leivän perustaja Hilkka Kivelä (entinen Villgren) on kuollut 85-vuotiaana 6.10.2015

Uudenmaan Leivän perustaja Hilkka Kivelä (entinen Villgren) nukkui viime (5.10) yönä pois 85-vuotiaana. Rakkaudella muistaen Hilkan sisarukset,
lapset Riitta, Merja, Mervi ja Hanna,
Kokon perhe, Rajapuron perhe, Simolinin perhe ja Taipaleen perhe ja kaikki läheiset.

Hilkan muisto säilyy Uudenmaan Leivässä ikuisesti. Lepää rauhassa.

Klaukkalan vedenlaadun häiriö - Uudenmaan leivällä oma puhtaan veden varasäiliö 24.9.2015

Klaukkalan alueen vettä ei saa tällä hetkellä (24.9) juoda ilman keittämistä. Olemme saaneet ison varasäiliön puhdasta vettä, joten kaikki tuotteet, kahvi, lounas jne. tehdään luonnollisesti tällä puhtaalla varavedellä. Ainoastaan erikoiskahveja ja postmix-limuja ei voida tällä hetkellä tehdä. Muut tuotteet pystytään tekemään puhtaan varaveden voimin.

Olemme perjantaina 18.9 auki täysin normaalisti 17.9.2015

Toimintamme niin valmistuspuolella, kuljetuksissa, myynnissä kuin myymälän ja kahvilan puolella toimii täysin normaalisti perjantaina 18.9. Haluamme kiittää kaikkia työntekijöitämme, jotka päättivät yhdessä tehdä töitä myös perjantaina näistä taloudellisistä päätöksistä huolimatta.

Vietämme leipäviikkoa 14.9-19.9 14.9.2015

Vietämme nyt syyskuussa 14.9 - 19.9 välisenä aikana leipäviikkoa, jonka teemana on kuitu. Myymälässämme on joka päivä leipäuutuuksia ja tarjouksia leivistämme. Lisäksi pääset joka päivä maistamaan uusia uunituoreita leipiämme. Tervetuloa!

leipaviikko.jpg